Terk edildim, geri döner mi ?

roxie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
70
0
86
Denizli
ben de 2 gün önce tam anlamıyla terk edildim bundan önceki gidişler gerçek değilmiş bunu anladım...bu benim en uzun süreli, hayatımda gerçek ilişkim diyebileceğim tek ilişkiydi.....

şimdi dönecek mi diye kendimi fallara verdim, geri gelecek çıkıyor her seferinde ama ben
gene de pek ihtimal vermiyorum çünkü olmayacak şeyler söyledim, aldatmaktan konuştuk daha dogrusu ilişkimiz bittikten sonra kim daha önce biriyle olura geldi mevzu.. o o kişinin ben olucağımı iddia etti ben de tersi =)

sonra ben aldatmak bana göre sevgiyle, aşkla alakalı bi durum yoksa sevmediğin insanı aldatmamanın bi manası yk gibisinden bi cümle kurdum o da daha önce aldattın yani birini dedi ben de gerçek bi ilişki değildi ama evet dedim (1,5 yılda daha önce bundan ona hiç bahsetmemiştim ama eğer beni gerçekten seviyorsan aldatmazsın sevmiyorsan zaten aldatsan da aldatmasan da farketmez gibi cümleler kuruyordum gene) o da bunu öğrendiğim iyi oldu dedi... ben de senden sonra uzun süre başkası olmaz sen kalbimden çıkana kadar çünkü sana aşığım dedim ama o buna inanmıyor güvenini baya sarstım galiba... o yzden bu sefer döneceğini zannetmiyorum başkasıyla olacağıma veya yeniden bir araya gelirsek aldatıcağıma şartlıyor kendini... onun dışında sorunlarımz onun hayatının zor olması, okuluyla baş edemiyor, ailesel sorumlulukları çok büyük ve ben de şımarık sürekli ilgi bekleyen bir sevgiliyim.. hayatımı toparlayamam sennleyken diyor...çünkü ben ona destek olamıcak kadar çocuğum, en azından ilişki boyunca o kadar çocukca davrandım :/ tabi başka meseleler de var onun yaptığı bazı hatalar vs.
ama ayrlmamızın temel sebebi bu...

bu konuları buluştuğumzda konuştuk. buluşmadan önceki gününü sürekli beni düşünerek, aklını hiçbirşeye veremeyerek ve geri dönmeyi düşünerek geçirmiş ama yapmadı...

ne dersiniz kızlar? sizce geri döner mi? arada ararsa sorarsa bile sizce gerçek bi geri dönüş olur mu??

Gerçekten çocukça...
Hatta saygısızca!
İnsan sevdiği insandan ayrıldıktan sonra ne zaman başkasıyla olurum/olur? muhabbetlerini neden konuşur ki?
Hiç mi birbirinize saygınız yok ya da hiç mi aşkınız yok?
İnsan sevdiğine nasıl kondurur bunları yav?

ben de 2 gün önce tam anlamıyla terk edildim bundan önceki gidişler gerçek değilmiş bunu anladım...bu benim en uzun süreli, hayatımda gerçek ilişkim diyebileceğim tek ilişkiydi.....

şimdi dönecek mi diye kendimi fallara verdim, geri gelecek çıkıyor her seferinde ama ben
gene de pek ihtimal vermiyorum çünkü olmayacak şeyler söyledim, aldatmaktan konuştuk daha dogrusu ilişkimiz bittikten sonra kim daha önce biriyle olura geldi mevzu.. o o kişinin ben olucağımı iddia etti ben de tersi =)

sonra ben aldatmak bana göre sevgiyle, aşkla alakalı bi durum yoksa sevmediğin insanı aldatmamanın bi manası yk gibisinden bi cümle kurdum o da daha önce aldattın yani birini dedi ben de gerçek bi ilişki değildi ama evet dedim (1,5 yılda daha önce bundan ona hiç bahsetmemiştim ama eğer beni gerçekten seviyorsan aldatmazsın sevmiyorsan zaten aldatsan da aldatmasan da farketmez gibi cümleler kuruyordum gene) o da bunu öğrendiğim iyi oldu dedi... ben de senden sonra uzun süre başkası olmaz sen kalbimden çıkana kadar çünkü sana aşığım dedim ama o buna inanmıyor güvenini baya sarstım galiba... o yzden bu sefer döneceğini zannetmiyorum başkasıyla olacağıma veya yeniden bir araya gelirsek aldatıcağıma şartlıyor kendini... onun dışında sorunlarımz onun hayatının zor olması, okuluyla baş edemiyor, ailesel sorumlulukları çok büyük ve ben de şımarık sürekli ilgi bekleyen bir sevgiliyim.. hayatımı toparlayamam sennleyken diyor...çünkü ben ona destek olamıcak kadar çocuğum, en azından ilişki boyunca o kadar çocukca davrandım :/ tabi başka meseleler de var onun yaptığı bazı hatalar vs.

bu konuları buluştuğumzda konuştuk. buluşmadan önceki gününü sürekli beni düşünerek, aklını hiçbirşeye veremeyerek ve geri dönmeyi düşünerek geçirmiş ama yapmadı...

ne dersiniz kızlar? sizce geri döner mi? arada ararsa sorarsa bile sizce gerçek bi geri dönüş olur mu??

sevmediğin insanı aldatmamanın bir manası yok mu??
yanlışmı yazdın
yoksa gerçekten düşüncen bu mu
insan sevmediği kişiyi aldatmak zorundamı sence
gerçekten çok çocukça ve çok saçma
ayrıca haketmişsin terkedilmeyi
öğrendiği iyi olmuş güveni de sarsılmış ..
ayrıca dönse nolur dönmese nolur
dönerse sürekli sana güvenmeyerek huzursuzluk çıkarır olan o olur
dönmez bence...

bence once ıkınız de sevgılı edınme sorumlulugunu kaldırma olgunluguna ulasın ondan sonra ask mesk olaylarına gırısın
boyle cocuk oyuncagına dondurursenız daha cok canınız yanar

insan sevmediği kişiyi aldatmak zorundadır demek istememiştim yanlış anlaşılma olmuş. benim demek istediğim insan zaten birini gerçekten seviyorsa başkalarıyla olmak içinden gelmez, olmak isteyip de kendini frenlemez, gözü bile görmez. yok eğer içinden geliyorsa da sırf bi ilişki içinde olduğu için kendini tutuyorsa bu bana anlamsız geliyor. tabi ki karşındakini aptal yerine koymak hiç hoş bir şey değil ben "aldatmak gerekir" diye savunmuyorum.

Ama bu kendiliğinden gelişen bir şey seven insanın aklından bile geçirmeyeceği bir şey. Kendini sürekli olarak frenleme meselesi değil, seven insanın buna zaten ihtiyacı yoktur, bunu anlatmaya çalışmıştım.

insan sevmediği kişiyi aldatmak zorundadır demek istememiştim yanlış anlaşılma olmuş. benim demek istediğim insan zaten birini gerçekten seviyorsa başkalarıyla olmak içinden gelmez, olmak isteyip de kendini frenlemez, gözü bile görmez. yok eğer içinden geliyorsa da sırf bi ilişki içinde olduğu için kendini tutuyorsa bu bana anlamsız geliyor. tabi ki karşındakini aptal yerine koymak hiç hoş bir şey değil ben "aldatmak gerekir" diye savunmuyorum.

Ama bu kendiliğinden gelişen bir şey seven insanın aklından bile geçirmeyeceği bir şey. Kendini sürekli olarak frenleme meselesi değil, seven insanın buna zaten ihtiyacı yoktur, bunu anlatmaya çalışmıştım.

Aldatmak yerine ayrılmayı seçmek daha mı zor oluyor acaba?
Madem sevmiyorsun neden berabersin,madem berabersin niye aldatıyorsun diye sormadı mı sevgiliniz?

Kaç yaşındasınız? sanırım yaşınz ufak.

İlişkiniz sıradan bir flört olayı zaten.
Konuşmalardan belli.

üzülme dönmezse de zamanla unutursun ne aşklar gelir geçer daha, dur bakalım..

İnsanların hayat görüşleri konuşmaları ile ortaya çıkar!
Siz de kendinizi oldukça belli etmişsiniz zaten..
Bence de dönerse hata yapar.. Yarın kendisine olan sevginizin bitmeyeceğini onu da aldatmayacağınızın garantisini verebiliyor musunuz? Hayır!
Adam yeteri kadar referanslarınızı öğrenmiş zaten!
Bence aklınızı başınıza toplayın!
Öncelikle ihaneti bu kadar hafife almayın!
İnsanlık hali insanlar birbirini sever ya da sevgisi biter bunlar normal ama sevgim bitti diye aldatmak normal değil.. Sanırım aynısını siz yaşasanız üzülmüceksiniz ama en azından öğrenin ki doğru bir yaklaşım değil bu..

evet sanırım haklısınız... zaten bu olaylar olmadan önce de çocuk oyuncağına dönmüştü çoktan... ben aslında o sözleri biraz da geri dönmesini engellemek için söyledim çünkü ailem çok karşı tekrardan bi araya gelmemize ama ben içten içe istiyorum.. gelse naparım onu da bilmiyorum.... ama hala çok seviyorum...

biraz da o yüzden söylenmiş sözlerdi aldatmak tabi ki normal veya güzel bir şey değil ama seven insanın aldatmıcağına zaten şüphe olmaz ben bu sözleri söylemeseydim de o bana güvenmiyordu ki üstelik 1,5 sene beraberdik ve ben 5 ayını yurtdışında geçirdim ona tamamen sadık kalarak ona rağmen bana sen ilk fırsatta başkasyla beraber olrsun diyebiliyor. Ben de onun bu sözleri üzerine kendiminkileri söyleme ihtiyacı hissettim seven insan ayrılsa da yapmaz yani kalbinde o aşk varken, ben başkasıyla olabilmek için ilşkimin bitmesini iple çekmiyordum, sıkmıyordum kendimi ay aldatmıcam tutucam kendimi aldatmıcam diye. ona da bunu anlatmaya çalıştım aslında. sevmeyen insan ilişki içinde de yapar, ilişkiden sonra da yapar, her türlü yapar. hoş bir şey değil kesinlkle savunmuyorum geçmişte yaptıklarımı da marifet olarak görüyor değilim tersine hata olarak görüyorum ama zaten gerçek bi ilişki değildi benim ilk gerçek ilişkim beni iki gün önce terkeden insanla oldu. ben "sevgilim, aşkım, hayatım" kelimelerini ona rezerve etmiştim, onunla tanıştıktan sonra da geçmiştekilerden hep "takıldığım bi insan" "hoşlandığım bir çocuk" şeklinde bahsettm asla "sevgilim" demedim olsa olsa "erkek arkadaşım" demişimdir... çünkü gerçek aşk benim için oydu.

ayinesi iştir kişinin lafa söze bakılmaz demişler. bu kadar yaşanmışlıktan sonra benim bi tek cümlemle vazgeçiyorsa benden sizce bunda da bir sorun yok mu??

bence once ıkınız de sevgılı edınme sorumlulugunu kaldırma olgunluguna ulasın ondan sonra ask mesk olaylarına gırısın
boyle cocuk oyuncagına dondurursenız daha cok canınız yanar
Bravo ... Daha ne denebilirki.. :13::38:

Son düzenleme:
Sevmediğin biriyle birlikte olmazsan eğer onu aldatma gibi bir şeylede karşı karşıya kalmazsın. Yok eğer sevdim diyorsan da veda konuşmasında aranızda bunlar geçmezdi.. Demek ki aranızda ne sevgi ne de saygı varmış en önemlisi güven olayı sıfırmış.. Gerçek anlamda seviyor olsaydın ayrılık anında bırak sonrasında yaşayacağınız aşkları bundan böyle nasıl nefes alacağını düşünürdün.
Bu şekilde konuşmak için mazeretiniz ne olursa olsun yaşanmış güzel günlerinizin hatrına güzel bitirmeliydiniz ki ayrıldıktan sonra özlem ağır basınca geri dönmek için açık kapınız olsun.. Yanılıyor olmak isterdim ancak erkek arkadaşının içini kemirip duran şüphe denilen kurt oldukca sanmıyorum bundan sonrası için sağlıklı bir sonunuz olsun..

Son yorumunla ilgili olarak da şunu söyleyebilirim; Evet seven insan tek bir kelimeyle tüm geçmişe sünger çeker ve ardına bile bakmadan çeker gider.. İkna olması için tek bir şey vardır o da aranızdaki yaşanmışlıklar ve bağın ne kadar güçlü olduğu ile alakalıdır..Bunun cevabı da sadece sende ve onda var..

Bu yaşadığın olayda sana ders olsun "büyüyünce" yaşayacağın aşkların(!) için:34:

eskiden çocuklar sokakta oynardı şimdi elele tutuşup sevgilicilik oynuyorlar.
bizim tartışmalarımız yok misketimi aldın topumu patlattın bisikletime binme şeklinde olurdu şimdi çocuklar kim önce birini bulacak aldattım ama gerçekti değildi tartışmaları yapıyorlar.
oynadıkları sevgilicilik oyunuysa kalplerinde sinir sistemlerinde gelecekte kendilerini çok yıpratacak belkide geri dönüşü olmayacak hasarlara sebep oluyor.benim aklıma bu topiği okurken sadece bunlar geldi.

teşekkür ederim herkese yorumları için... ben öz eleştiriye açık bi insanım sizin yorumlarınız da bu yüzden çok değerli... büyümüş, görmüş geçirmiş insanlar olarak bana verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim...

bir de ben zaten zamanında aldatılmayı yaşadım... bunun yanında da bir çok başka travma atlattım 16-17 yaşındayken... benim aldatmaya bakışımı bu da çok değiştirdi ve 2 sene kendime gelemedim bir çok hata yaptım... sonra bahsettiğim ilişkim başladı ve ben yeniden kendimi buldum, başka birine dönüştürmüştü beni yaşadıklarım ve halimden hoşnut değildim ama çıkış yolu bulamıyordum sevgilim bu konuda bilmeden bana çok yardımcı oldu, gerçekten "bir insanı sevmekle başlıyor herşey.." içinizdeki sevgi sizi değiştirip dönüştürebiliyor çıkmaz sokaklardan döndürüp önünüzü açıyor yüreğinizden gelen ses...

ama onun hayatı da kolay olmadığı ve kendi sorunları olduğu için başka sorunlar yaşadık... sizin yorumlarınızı çok değerli bulduğumu belirttim ama lütfen unutmayın herkes geldiği noktaya belirli şeyleri yaşayarak geliyo kendinizi "ben asla bu duruma düşmem" dediğiniz yerlerde bulabiliyorsunuz özellikle de gönül işleri söz konusu olduğunda...

bizim nesilimiz gerçekten bazı şeyleri çabuk tüketen bi nesil buna katılıyorum ve benim sevgilim onların arasında çok başkaydı belki de benim için o yüzden o kadar kıymetli o kadar özel... ben çok yol katettigime inanmıstım ama demek ki daha çooook uzun bi yol var önümde en azından bunu görmemi sağladınız teşekkür ederim.

Seviyorum derken aldatmalar bile olurken aklınızda bu tür bi düşünce olması çocuğu ister istemez düşünür
Aldatılan insan başkasına güvenemiyor
Sizde bu şekilde dediğinize göre ihtimali düşünmüş ve risk almak istememiş

acikcasi yazdiklarindan 1.5yillik sevgilini cok sevdigine inanmadim ben bana pek öyle gelmedi...bu konular cok sacma konusulacak konu degil simdi sana güvenmemekte cok hakli bence bi iliski icerisindeyken insan sevsede sevmesede ilgi görsede görmesede aldatmayi düsünmek bile hata bence...ben 19yasindayim 4bck yildir bi iliskim var oldkca erken oldu yani o insanlada nisanliyim 1yildir..ve hic böyle konlara girmedik güvenmek zaman ister 1.5 yil nedir ki daha cicim aylari benim gözümde..bence sana güvenmemesinin sebebi senden kaynaklaniyor bide böyle konusnca cok süphe etmistirrr..dönmemesi daha hayirlidir belki senin icin..

Back
X