Terk Edildim Kıskançlık...

ceydayca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
13
0
36
İstanbul
Selam kızlar,
Erkek arkadaşmla 2 bucuk aydır cıkıyoruz aynı fakültede okuyoruz orda tanıstık hersey cok cabuk oldu beraber yasamaya basladık 2 ay herseyi paylastık.İlişkimizin başlarında ben bunun bilgisayarından eski cıktıklarıyla o zamanki konusmalarını cinsel icerikli vb konusmalarını yakaladım.Edirnede okuyoruz o haftasonu istanbula dönmüştü 2 günlügüne bilgisayarını bana bırakmıştı bu şekilde yakaladım.Ayrılmaya karar verdim ama ayrılamadım gecenin birinde atladı edirneye yanıma geldi yarım saat konustuk tekrar istanbula döndü.Birsüre soguk durdum fakat daha sonra eskisinden daha yakın olduk.şunuda belirtiyim benimleyken ne bir kızla mesajlaştı ne de bir konusmasını yakaladım.Kızlar faceden yazıyordu arkadaşları ben rahatsız olmayayım diye sildi cogunu.Halada bu sekil devam ediyordu .Ona o kadar güveniyordum ki herşeyim oldu benim ilk onun oldum.Oda beni seviyordu yaptıgı her hareketten davranıstan belliydi bu .24 saat beraberdik cok güzel gidiyordu arada bir kavga ediyoduk ama hemen barısırdık ne ben onsuz ne de o bensiz yapamıyordu.Okul bitti istanbula döndük görüşememeye basladık .Benim 2 yıldır tanıdıgm bir erkek arkadaşım var onunla mesajlasıyorduk rahatsız oldugu her halinden belliydi ama bana söylemiyordu.Bu cocuk bana bebegim hayatım diye hitap ediyordu.bende ona demistim bikac kere .Birgün patladı bana özür diledim kapandı olay.cocugu uyarmadım cunku beni kıskanması cok hosuma gidiyordu ama ben cocuga hitap seklimi degistirmistim.cocuk bana böyle hitap etti ve sevgilim tekrar gördü bayagı bi tartıstık bu yüzden bikac gün görüsmedik.ben tekrar özür dileyip kapattım konuyu.Cocugada bana bebegm deme dedim demedi ama en son konusmamız da birbirimize smiley gönderiyoduk ve bana öpücük attı bende makarasına attım.Sevgilim bunu dün görmüş.Beni aradı ateş püskürttü.Öyle demek istemedigini söyledim bebegimdede samimiligimzden öyle diyordu ama anlatamadım .Ya onu sileceksin faceden falan bütün irtibatını keseceksin dedi yada ben seni silecegim.Bana bagırdı sileceksin diye ısrarr etti. bende sinirlendim silmiycem ama konusmuycamda dedim.ısrar etti sil yoksa biter.Bana seni hicbirzaman bırakmayacagım diyordu senin icin herseyi yaparım diyordu ve yapıyordu ama beni bıraktı Güzel güzel söyleseydi bana silerdim fakat inat ettim silmedim bana bagırınca . Simdi aramıyorda bende aramıyorum sizce ne yapmalıym cok seviyorum acaba benden sogumusmudur.Sabahına senin icin ölürüm diyen insan hergün beni görmek icin ugras verip isten izin almaya calısan insan nasıl bırakır bu kadarına ben bile onu yakaladıgım zaman cesaret edememiştim. çok kötüyüm.2bucuk ay oldu fakat biz yıllarca cıkanların yasayamadıgını yasadık.Okul bitince istanbula dönüyorduk ve benden ayrılamadk agladık ikimizde.Ama sidi bıraktı beni.Birsürrü hayalimiz vardı ve beni terk etti

Son düzenleme:
Canım objektif olmak gerekirse ben seni hatalı gördüm.sevgilinin istemediği birşeyi ısrarla sürdürmüşsün. sevgilin arkadaşının sana karşı davranışlarından rahatsız olduğu halde ısrarla o kişiyle konuşmaya devam etmişsin. bence arkadaşınla da samimiyetinin sınırını çizememişsin. Empati kurarsan ne demek istediğimi daha iyi anlayacksın. Tam tersi bir durum olsaydı. Sevgilin senin hoşlanmadığın ve sevgiline karşı fazla samimi olduğunu düşündüğün bir kızla senin ısrarlarına rağmen arkadaşlığına devam etseydi?

Sevgilinin yerinde olsam inanki bende aynı şeyi yapardım. Bence yapacağın tek şey o arkadaşını hayatından tamamen çıkarman ve bir şekilde sevgilinden özür dileyip gönlünü alman ve bu tip şeylerle bir daha ilişkini zedelememen olur.

ben mi az önce yanlış okudum ?? yoksa siz makarasına öpücük gönderdim mi yazdınız...
kusura bakmayın ama, sevgiliniz sizi defalarca uyarmış, siz aynı şekilde diretmişsiniz bence çok bile dayanmış...
sonuçta kimse bunu kaldıramaz... ne demek yaa bebeğim öpücükkk
eğer gözünüzde gercekten değerli olsaydı, bunları yapmazdınız diye düşünüyorum...
ha yok ben deger verıyorum dıyorsanız cocugu silin, engelleyin hatta sevgılınıze de kımse senden degerlı degıl dıyerek gönlünü alın baska türlü bu işin içinden cıkmanız zor bence...

Maalesef bende sizi hatalı gördüm. Erkek arkadaşınız size kaç defa rahatsız olduğunu dile getirmiş ve siz özür dileyip konuları kapatmışsınız fakat bence erkek arkadaşınız yaptığı aşırı bir kıskançlık değil. Sen rahatsız olmaz mıydın biri ona hayatım diye hitap etse? Belli ki o da rahatsız olmuş ki bunu sana dile getirmiş. Bir dile getirmiş özür dilemişsin, iki dile getirmiş yine özür dilemişsin bende olsam üçüncüsünde bağırmaktan başka bir şekilde sorunu çözebileceğime inanmazdım.

Şimdi bize kızıyor olabilirsin fakat sende objektif bakınca hatalı olduğunu göreceksin. Sonuçta o sana bağırmadan söylemiş 2 defa ama sen illa bağır öbür türlü anlamam gibi bir şeye getirmişsin olayı... Şöyle bir söz vardır "Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde kapana sıkışır." Artık canına tak demiş ki ben bunda hatalı bir şey göremiyorum.

Fakat yine de siz içinizi ferah tutun. O bir özürü hak etmiş fakat bu sefer özürle halledebilir misiniz bilmiyorum... Size dediğiniz kadar değer veriyorsa zaten "terk etmeyecektir." Hepimizin kızdığı noktalar olabilir ve bir süre görüşmek istemeyebiliriz. Bir nevi seni cezalandırıyor olabilir. Bence ondan özür dile ve o çocuğu facebook'undan sil. Öpücük göndermen, hayatım vs. kelimelerini kullanmaya devam etmende bile bile lades gibi olmuş...

Sağlıcakla kal...

cevap verme mine cevp verme diyorum diyorum kendi kendime dayanamıyorumm..
Sen git elin çocuğuyla bebeğimli hayatımlı konuş ki kimse sen istemeden seninle öyle konuşamaz , sözde şakadan öpcükler yolla sonrada gel vay efendim beni nasıl terk eder.Hele 2.5 ayda beraber olup aynı evde yaşamanıza takılmıyorum bile ama kusura bakmayın kişiliksiz bi insansınız. sevgilinizde 2.5 ay da istdiği kıvama geln bi kızın başkalarıylada gayet rahat görüşeblceni bilmsi gerekirdi o konuda evet suçlu​

Sevgiliniz sizi bir kere uyarmış, iki kere uyarmış ama siz hala devam etmiştiniz. Kim olsa aynı şeyi yapardı bana göre. Siz "hayatım bebeğim" diyerek birde üstüne öpücük göndererek konuşursanız karşınızdaki adam da böyle ayrılık yoluna gider işte. Ne bekliyordunuz ki, her seferinde affedeceğini mi? Kaç kişi böyle bir şeye tahammül edebilir ki? Birde üste çıkarak silmeyeceğinizi ama konuşmayacağınızı da söylemişsiniz. Konuşmayacağınız insanın orda ne işi var? Siz gayet basit görmüşsünüz bu ilişkiyi, ona başka çare bırakmamışsınız.

Birde 2.5 aydır beraber olduğunuzu söylemişsiniz, siz bu insanı ne kadar tanıdınız ki hemen aynı evde kalmaya başladınız, üstüne üstlük ilişkiyi cinsel yönden ilerlettiniz? Tekrar özür dileme yoluna gideceksiniz sanırım, kabul etmezse kızmaya hakkınız yok, ilişkiden vazgeçen o değil, vazgeçmek zorunda bırakan sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…