Selam kızlar,
Erkek arkadaşmla 2 bucuk aydır cıkıyoruz aynı fakültede okuyoruz orda tanıstık hersey cok cabuk oldu beraber yasamaya basladık 2 ay herseyi paylastık.İlişkimizin başlarında ben bunun bilgisayarından eski cıktıklarıyla o zamanki konusmalarını cinsel icerikli vb konusmalarını yakaladım.Edirnede okuyoruz o haftasonu istanbula dönmüştü 2 günlügüne bilgisayarını bana bırakmıştı bu şekilde yakaladım.Ayrılmaya karar verdim ama ayrılamadım gecenin birinde atladı edirneye yanıma geldi yarım saat konustuk tekrar istanbula döndü.Birsüre soguk durdum fakat daha sonra eskisinden daha yakın olduk.şunuda belirtiyim benimleyken ne bir kızla mesajlaştı ne de bir konusmasını yakaladım.Kızlar faceden yazıyordu arkadaşları ben rahatsız olmayayım diye sildi cogunu.Halada bu sekil devam ediyordu
.Ona o kadar güveniyordum ki herşeyim oldu benim ilk onun oldum.Oda beni seviyordu yaptıgı her hareketten davranıstan belliydi bu .24 saat beraberdik cok güzel gidiyordu arada bir kavga ediyoduk ama hemen barısırdık ne ben onsuz ne de o bensiz yapamıyordu.Okul bitti istanbula döndük görüşememeye basladık .Benim 2 yıldır tanıdıgm bir erkek arkadaşım var onunla mesajlasıyorduk rahatsız oldugu her halinden belliydi ama bana söylemiyordu.Bu cocuk bana bebegim hayatım diye hitap ediyordu.bende ona demistim bikac kere .Birgün patladı bana özür diledim kapandı olay.cocugu uyarmadım cunku beni kıskanması cok hosuma gidiyordu ama ben cocuga hitap seklimi degistirmistim.cocuk bana böyle hitap etti ve sevgilim tekrar gördü bayagı bi tartıstık bu yüzden bikac gün görüsmedik.ben tekrar özür dileyip kapattım konuyu.Cocugada bana bebegm deme dedim demedi ama en son konusmamız da birbirimize smiley gönderiyoduk ve bana öpücük attı bende makarasına attım.Sevgilim bunu dün görmüş.Beni aradı ateş püskürttü.Öyle demek istemedigini söyledim bebegimdede samimiligimzden öyle diyordu ama anlatamadım .Ya onu sileceksin faceden falan bütün irtibatını keseceksin dedi yada ben seni silecegim.Bana bagırdı sileceksin diye ısrarr etti. bende sinirlendim silmiycem ama konusmuycamda dedim.ısrar etti sil yoksa biter.Bana seni hicbirzaman bırakmayacagım diyordu senin icin herseyi yaparım diyordu ve yapıyordu ama beni bıraktı
Güzel güzel söyleseydi bana silerdim fakat inat ettim silmedim bana bagırınca .
Simdi aramıyorda bende aramıyorum sizce ne yapmalıym cok seviyorum acaba benden sogumusmudur.Sabahına senin icin ölürüm diyen insan hergün beni görmek icin ugras verip isten izin almaya calısan insan nasıl bırakır
bu kadarına ben bile onu yakaladıgım zaman cesaret edememiştim. çok kötüyüm.2bucuk ay oldu fakat biz yıllarca cıkanların yasayamadıgını yasadık.Okul bitince istanbula dönüyorduk ve benden ayrılamadk agladık ikimizde.Ama sidi bıraktı beni.Birsürrü hayalimiz vardı ve beni terk etti 
Erkek arkadaşmla 2 bucuk aydır cıkıyoruz aynı fakültede okuyoruz orda tanıstık hersey cok cabuk oldu beraber yasamaya basladık 2 ay herseyi paylastık.İlişkimizin başlarında ben bunun bilgisayarından eski cıktıklarıyla o zamanki konusmalarını cinsel icerikli vb konusmalarını yakaladım.Edirnede okuyoruz o haftasonu istanbula dönmüştü 2 günlügüne bilgisayarını bana bırakmıştı bu şekilde yakaladım.Ayrılmaya karar verdim ama ayrılamadım gecenin birinde atladı edirneye yanıma geldi yarım saat konustuk tekrar istanbula döndü.Birsüre soguk durdum fakat daha sonra eskisinden daha yakın olduk.şunuda belirtiyim benimleyken ne bir kızla mesajlaştı ne de bir konusmasını yakaladım.Kızlar faceden yazıyordu arkadaşları ben rahatsız olmayayım diye sildi cogunu.Halada bu sekil devam ediyordu

Son düzenleme: