Eşim dünyalar iyisidir.
Evde yardımcıdır, çocuklara iyi bir babadır, beni dusunur, ailesi ile karşı karşıya kalmam, istemediğim bir şeyi dayatmaz, beni değiştirmeye çalışmaz, sesini yükseltmez, aileme saygılıdır, kardeşlerimi kardeşinden ayrı tutmaz, isteklerimi önemser vs vs...
Ama ev temizleyecek olduğumuzda yeni gelin ev mi temizler deseydim, ayrılmasak bile çok büyük sorun olurdu.
Evi yine bana temizletmezdi. Birini bulurduk, yardım alırdık vs... ama bu cümleyi kurmuş olmam onda çok şey götürürdü.
Yada o tek başına evde bir şeyler yapmaya çalışırken onu yalnız bıraksam, çok çok bozulurdu.
Belim agrıyor olsa yemek alır yanına gider birlikte yemek yerdik, iyi olduğum bir gün hallederiz derdim, ertelerdik...
Siz biraz düşüncesiz konuşmaların kurbanı olmuşsunuz.
Yine her şey sizin istediğiniz gibi olurdu zaten.
Ama siz başta adamı iki kere yalnız bırakmışsınız.
He bu bence degil, onun bakış açısında böyle :)
Diğer fedakarlıklarınız için söyleyeceğim, yapmasaydınız.
Pişman olacağınız, altından kalkamayacağınız, yarın öbür gün dile getirme ihtimaliniz olan hiç bir şeye evet demeyin.
Temizlik bunlardan biri ise buna da demeyin. Demekki birbirinize uygun değilmişsiniz. Ayrılmanız hayırlı imiş.
bir de yapıp yapıp vazgeçmeyin.
Bşr şey söylüyorsanız arkasında durun.
Yeni gelin ev mi temizlermiş diyebiliyorsanız temizlemeye gitmeyin.
belim agrıyor, hastanede yoruldum bugün olmaz diyorsanız vazgeçip geliyorum demeyin.
Demekkş gidebiliyormuşsubuz? Karşınızdaki aptal gibi hisseder..
Herkes yeterince nişanlınızın hatalarını söylemiş zaten. Bunlar bana göre üstü kapatılabilir, anlayış gösterilebilir şeyler. Ama muhtemel adamın bakış açısı bu şekilde ve sizinle olmayacağına karar vermiş...