Terk edildim

Baska numaradan aramayi da düşündüm. Bir de ara verirsem benden soğur, şimdi daha da özlüyodur diye düşünüyorum. Çok zor geliyor aramak istiyorum
Sakın arama,
Dur dur
Dünyada çok az şey 'beni arama' dediğin eski sevgilinin sana hala ulasmaya ulaşması kadar rahatsız edicidir.
İnan ki 'ayy özlemiştim,ne iyi geldi' diye düşünmez 'ufff sakız gibi yapisti' diye düşünür. Zaten konuşmak istese tüm gemileri yakmaz,ona ulaşmanızı engellemezdi.
Benim terkettiğim bir sevgilim de annesini falan aratirdiz 'çocuk çok kötü' desin diye.. Eziklikte kaçıncı level , gerçekten cooook rahatsız olurdum ama kibar kibar konuşmak zorunda kalırdım.
Bence sakiiiiiiiiin arama.
Bak cidden aramazsan , yapışmaz, aglamazsan o bir süre sonra 'ulan kızın umrunda bile değilim, bu kadar mı kiymetsizim' diye düşünecek,egosu sarsilacaktir.
Araman onun kendini vazgeçilmez sanıp özgüven kazanmasına neden olur. Ayrıca senden rahatsız olmasına.
At telefonu, ver hatta kardeşine. Senden uzak olsun telefon. Koş , yapacak birşeyler bul kendine. Sinemaya falan git , oyalan..

Sakın arama,
Dur dur
Dünyada çok az şey 'beni arama' dediğin eski sevgilinin sana hala ulasmaya ulaşması kadar rahatsız edicidir.
İnan ki 'ayy özlemiştim,ne iyi geldi' diye düşünmez 'ufff sakız gibi yapisti' diye düşünür. Zaten konuşmak istese tüm gemileri yakmaz,ona ulaşmanızı engellemezdi.
Benim terkettiğim bir sevgilim de annesini falan aratirdiz 'çocuk çok kötü' desin diye.. Eziklikte kaçıncı level , gerçekten cooook rahatsız olurdum ama kibar kibar konuşmak zorunda kalırdım.
Bence sakiiiiiiiiin arama.
Bak cidden aramazsan , yapışmaz, aglamazsan o bir süre sonra 'ulan kızın umrunda bile değilim, bu kadar mı kiymetsizim' diye düşünecek,egosu sarsilacaktir.
Araman onun kendini vazgeçilmez sanıp özgüven kazanmasına neden olur. Ayrıca senden rahatsız olmasına.
At telefonu, ver hatta kardeşine. Senden uzak olsun telefon. Koş , yapacak birşeyler bul kendine. Sinemaya falan git , oyalan..
Cok haklısınız aklıma yakında evleneceği ve ailesinin ona kız bulduğu geliyor

Cok haklısınız aklıma yakında evleneceği ve ailesinin ona kız bulduğu geliyor
Ne diyelim lonely,
Öyle bir durum varsa böyle bir adamdan ayrıldığın için şükret der aklı başında her insan. Senin yapmak istediğin aramak , yalvarmak,yeniden sevgilin yapmak...
Sevgilisini terkedip ailesinin bulduğu kadınla evlenecek erkek zaten kendi kararını veremeyen bir organizmadir. Böyle bir adama harcadığın efora yazık.
Kendini gerçekten böyle bir ailenin ve o ailenin biricik asalak oğlunun gelini olarak mı hayal ediyorsun? Bir derdim var topiklerinin yılmaz bekçisi mi olmak istiyorsun?
Acin taze ama nazım hikmet ne demiş?:

'Seni asarlarsa seni kaybedersem';
diyorsun;
'yaşıyamam! '
Yaşarsın karıcığım,
kara bir duman gibi dağılır hatıram rüzgarda; yaşarsın kalbimin kızıl saçlı bacısı
en fazla bir yıl sürer yirminci asırlılarda ölüm acısı.

Sana şu an dünyanın sonu gibi gelen birşeyin gençliğin tatlı heyecanları olduğunu,birinin gelip digerinin gideceğini, daha kalbinin çokça kere carpacagini, hayatın sana bir sürü sürpriz hazırladığını bilmelisin.
Herşey zamanında güzel. Üzül, aşk acısı çekmek de kıymetli bir duygudur. Ama derbeder olma.
Ne bu arabesk arabesk tavırlar?
Ben genç bir kadına yakıştıramadım. Sen şu hallerini kendine yakıştiriyor musun?

Back
X