Merhaba hanımlar lütfen bana yol gösterin.
Ben çalıştığım yerde biriyle tanıştım. Bu kisi nisanlisindan 1 ay once ayrılmış . Ilişkileri.baya 7,8 senelik var.. .tanistigim kisi Bir şekilde sohbet sırasında numaramı bahaneyle aldi. Hemsireyim. Kendisi doktor . iş ile alakalı değil , normalde numaram onda olmasa da olur.
Bu doktor olacak adamla sohbet etmeye başladık.disarda bira içmeye gitmeler,yemekler, sohbetler , gezmeler.
Ve biz sevgili olduk. Numaramı.alma niyeti de bu imiş .
ikimizde çalıştığımız yerde ilişkimizi sakladık.. evine gittim. Evinde hala çiftlere ozel kalpli ve üzeri yazili bardak,tabak vardı. nisanlisiyla birlikte aldığı ozel eşyalar vardı. Atmamis.. görünce bozuldum ama sorun etmedim. Sordum. Güldük geçtik. yakinlastik. seviştik.
Bu arada hastahanede nobetlerimiz denk geliyor. Yanına gidiyorum ama kimse ilişkimizi bilmiyor. Bana hastahaneye isimsiz çiçekler gönderiyor.. . Evinde sabahladigim oldu. Öyle güzel sözler ediyordu ki.. Ben en başta güvenmediğim için bana eski ilişkisini bitirmekte kararlı olduğuna inandirdi.
herşey güzel gidiyor ilerisi icin planlar yapıyoruz. Ciddiyiz 6 ay icinde evleniyoruz. Bir gun aniden beni aradi ,benden ayrildi ve nisanlisina döndüğünü soyledi. Bende ağzıma ne gelirse saydirdim. Bu 1 ay yaşadığım neydi şimdi.. ben bu kadar basit birisi değilim.. ne yapmalıyım bundan sonra ?