Terk edildim

Bahsetmiştim. 2.5 aylık bir ilişkim vardı. Yazıyordu ama görüşme çok azdı.
Haftasonu memleketine gitti , döndü. O arada beni farklı bir konudan tartısmıstım.(beni insta storyden engellemiş çünkü erkek storysi atmış bla bla)

Bugün ben doğuluyum. Haftasonu ailemle çok cebelleştim olmadı diyerek beni terk etti.
Gitsin def olsun diyeceksiniz. Ben 5 sene sonra hayatıma birini almıştım
2.5 ay dediğin ne ki iki güne aklına bile gelmemeli.
Saçma bir insanmış iyi olmuş

Uzun süre hayatına birini almayıp daha sonra birini aldığınız için evet üzüleceksiniz fazlasıyla size böyle yaptığı için ama kendine güvenmiyor belli böyle bir adamla bir ömür geçirmektense yolum başındayken bitmesi çok iyi olmuş sizin için tecrübeyle sabit böyle biriyle ömür geçmez emin olun daha iyisi çıkıyor karşınıza daha güzel seveni sahip çıkanı arkanızda bir dağ gibi duran çıkıyor umarım karşınıza sizin değerinizi bilen biri çıkar 🙏

Sevilmediğinize ya da sevilmeyeceğinize olan inancınız sevilmenizi engelliyor zaten.
Aslında öyle düşünmüyordum. Ama son dönemlerde yaşanılanlar. Çevre baskıları. 28 yaş. Beraber büyüdüğüm kuzenimin evlenişi ve benden kucuk oluşu . İnanın evlenme meraklısı değilim , hiç olmadım da . Sadece düzgün biri olsun istiyorum. Yol arkadaşı. Doğru anda akış yerini bulur zaten
Sevilmek böyle bir şey değil ama ne sosyal olmanız ne çirkin olmanız... Karşınıza düzgün biri çıkınca bu niteliklerin ne kadar önemsiz olduğunu zaten göreceksiniz.
Yani haklısınız. Sevilmedim desem de yersiz oluyor Ama beni benden yirmi yas büyük adam sevdi mesela. Sapık diyemiyorum . Doktor oldugu için rahatlıkla dokunabilirdi mesela. Ama ne o dokundu ne de baskasına dokundurdu. Zengin olsun yakısıklı olsun falan da demiyorum. Ama ben üniversite mezunuyum kendi halimde bir seyler kazanıyorum
Ve benzer şartlar istiyorum. Çok mu sey istiyorum sanmıyorum.

Ki bu adamda benden 8 ay küçüktü. Ben yaşa takılmıştım. Önemsiz olduğunu öğretti bana. Gören herkes yaslı sandı . Bilmeden etmeden. Ama ben ısınmıstım. İçim almıstı herkesi almaz öyle
Uzun süre hayatına birini almayıp daha sonra birini aldığınız için evet üzüleceksiniz fazlasıyla size böyle yaptığı için ama kendine güvenmiyor belli böyle bir adamla bir ömür geçirmektense yolum başındayken bitmesi çok iyi olmuş sizin için tecrübeyle sabit böyle biriyle ömür geçmez emin olun daha iyisi çıkıyor karşınıza daha güzel seveni sahip çıkanı arkanızda bir dağ gibi duran çıkıyor umarım karşınıza sizin değerinizi bilen biri çıkar 🙏
İnşallah. Sizlerin de benım de
Bahsetmiştim. 2.5 aylık bir ilişkim vardı. Yazıyordu ama görüşme çok azdı.

2.5 ay dediğin ne ki iki güne aklına bile gelmemeli.
Saçma bir insanmış iyi olmuş
Ben 1.5 senelik sevgiliyi 5 senede bununla unutmuş insan😅
Kimsenin sizi sevmesine muhtaç değilsiniz ki. Önce siz kendinizi sevin. 2.5 ay nedir. İyi ki olmamış diyeceksiniz ileride.
İnşallah. Sevilmeye muhtaç oldugumdan değil, yol arkadaşlığı güzel şey. Kendimi severim de

Yani haklısınız. Sevilmedim desem de yersiz oluyor Ama beni benden yirmi yas büyük adam sevdi mesela. Sapık diyemiyorum . Doktor oldugu için rahatlıkla dokunabilirdi mesela. Ama ne o dokundu ne de baskasına dokundurdu. Zengin olsun yakısıklı olsun falan da demiyorum. Ama ben üniversite mezunuyum kendi halimde bir seyler kazanıyorum
Ve benzer şartlar istiyorum. Çok mu sey istiyorum sanmıyorum.

Ki bu adamda benden 8 ay küçüktü. Ben yaşa takılmıştım. Önemsiz olduğunu öğretti bana. Gören herkes yaslı sandı . Bilmeden etmeden. Ama ben ısınmıstım. İçim almıstı herkesi almaz öyle
Eğitim denkliğinden ziyade kafa denk olsun. Yaşı ya büyük ya küçük olanı bulmuşsunuz benzer şartı bunda arayabilirsiniz mesela değiştirin kriterleri.

Aslında öyle düşünmüyordum. Ama son dönemlerde yaşanılanlar. Çevre baskıları. 28 yaş. Beraber büyüdüğüm kuzenimin evlenişi ve benden kucuk oluşu . İnanın evlenme meraklısı değilim , hiç olmadım da . Sadece düzgün biri olsun istiyorum. Yol arkadaşı. Doğru anda akış yerini bulur zaten
Düşünce değil inanç. Bilinçaltınızda sevilmeye layık olmadığınıza dair bir inanç var muhtemelen. Farkında değilsiniz. Bu da sevip sevileceğiniz ilişkiyi kendinize çekmenizi engelliyor. Beyin neye inanırsa hayat onu bize verir çünkü.

Eğitim denkliğinden ziyade kafa denk olsun. Yaşı ya büyük ya küçük olanı bulmuşsunuz benzer şartı bunda arayabilirsiniz mesela değiştirin kriterleri.
Yani elbette kafalar denk olmalı. Ama benzer mezuniyetler daha iyi olur. Aynı meslek demiyorum da. Ben umursamıyorum desem çevrem huzur vermez diğer türlü
Düşünce değil inanç. Bilinçaltınızda sevilmeye layık olmadığınıza dair bir inanç var muhtemelen. Farkında değilsiniz. Bu da sevip sevileceğiniz ilişkiyi kendinize çekmenizi engelliyor. Beyin neye inanırsa hayat onu bize verir çünkü.
Benim çevremde yeni kimse yok. İş yerimde 5 kişiyiz. Farklı çevre olayı yok. Kurs vs desem zamanım yok. Evim işime uzak. 6Gün çalışıyorum. STK için fazla yaşlıyım falan filam. Arkadaşlarım da pek bu işlere girmez. Girenle de böyle oldu işte

Benim çevremde yeni kimse yok. İş yerimde 5 kişiyiz. Farklı çevre olayı yok. Kurs vs desem zamanım yok. Evim işime uzak. 6Gün çalışıyorum. STK için fazla yaşlıyım falan filam. Arkadaşlarım da pek bu işlere girmez. Girenle de böyle oldu işte
Yapacak bişey yok o zaman, ömrünüz aşkı arayarak yalnız geçecek (!)

Ohooo 2,5 aylık flörtlerimin adını bile hatırlamıyorum 😂 zaman verin kendinize

Yani elbette kafalar denk olmalı. Ama benzer mezuniyetler daha iyi olur. Aynı meslek demiyorum da. Ben umursamıyorum desem çevrem huzur vermez diğer türlü
Ohho çevreye bakacak olursanız mühendis bulduğunuzda niye yüksek mühendis değil diye yine huzur bozarlar merak etmeyin :KK53:
Her tahsilli karakter sahibi de değil keza..
O sınırı genişletip alanı açın şans verin yani aday çıkarsa..

Yapacak bişey yok o zaman, ömrünüz aşkı arayarak yalnız geçecek (!)
Ya bu böyle bir şey değil ama. İnsanın yol arkadaşı istemesi kötü de değil
Ohooo 2,5 aylık flörtlerimin adını bile hatırlamıyorum 😂 zaman verin kendinize
Diyorum ya 2.5 ay kısa ama benım hayatıma aldığım ıkıncı kişi. Ve tam 5 sene sonra. Ki aldatılmışlık oynanmıslık hissi
Ohho çevreye bakacak olursanız mühendis bulduğunuzda niye yüksek mühendis değil diye yine huzur bozarlar merak etmeyin :KK53:
Her tahsilli karakter sahibi de değil keza..
O sınırı genişletip alanı açın şans verin yani aday çıkarsa..
Mühendis demeseydiniz iyiydi😅 o kadarı hallolur ama belli standartlar işte. Muhakkak okulda insanlık dersi verilmiyor. Ama gerçekten bir alanım da yok

Ya bu böyle bir şey değil ama. İnsanın yol arkadaşı istemesi kötü de değil
Kötü diyen oldu mu? Size kök inanç nedir burada anlatamam, kök inancınızı da ben değiştiremem. Onu değiştirmediğiniz sürece ya yalnız kalacak ya kötü ilişkiler yaşayacaksınız. Bunun istisnası yok maalesef. Mesajlarınızdan bile negatifliğiniz belli oluyor.

Yahu üzgünüm diyorum nasıl pozitif olayım:) işyerinde de evde de sürekli sırıtıyorum saçmasapan zaten. Buraya yasadıklarımı anlatmaya geldim. Sahte seyler söylemeye değil ki
Kötü diyen oldu mu? Size kök inanç nedir burada anlatamam, kök inancınızı da ben değiştiremem. Onu değiştirmediğiniz sürece ya yalnız kalacak ya kötü ilişkiler yaşayacaksınız. Bunun istisnası yok maalesef. Mesajlarınızdan bile negatifliğiniz belli oluyor.

STK nın konuyla ilgisi nedir ? Buradaki STK , Sivil Toplum Kuruluşu mu ; yoksa başka bir şeyin kısaltması mı ?

STK nın konuyla ilgisi nedir ? Buradaki STK , Sivil Toplum Kuruluşu mu ; yoksa başka bir şeyin kısaltması mı ?
Sivil toplum kuruluşu evet. Genellikle çevreniz de genişliyor ya bu şekilde o sebeple söyledim. Üniversite dönemimde epeyce insanla tanışma,birlikte çalısma fırsatı bulmuştum da

Back
X