• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk edildim

İlk başta nasıl anlatsam bilemedim düğüne 15 gün kala nişanlım düğün tarihini uzatmak istedi ortada ne tartışma vb bişey yaşanmadı birden bire böyle bir karar alıyor kendi kendine sanki ilişkiyi tek başına yaşamış gibi düğüm davetiyeleri yapıldı evimiz kira olduğu helde üç dört ay kirası ödendi içine bir sürü masraf yaptık o kadar emekle yaptık çok heyecanlıydı bunLarı yaptırken ama bu son 15 günde ne heyecan vardı nede bir heves mutluk yoktu hep beni suçladı başkarından akıl alıyorsun dedi ama ben hiç kimseden akıl alamadım hep onu savundum o kadar çok hatalarını herşeyi altan aldım ama ben yapmış gibi beni suçladı beni soğutun dedi bu son yaptığın hareketler dedi bende ne yaptığımı bilmiyorum hep iyi olmaya çalıştım herşeyi üzerime attı ben yapmış gibi beni belirisizin ortasında bırakıp gitti ben seni bıkarmadım diyordu sadece ilişkimiz biraDaha otursun diyordu ama en kötü günümde kaçmayı seçti beni savunmasız bıraktı sonra benim aramı bekledi anlamadım ne yapmaya çalışıyor
Hatalarını alttan almak yerine en başta ayrılman gerekirdi. Neyse olan olmuş. Çok üzme kendini. Evlenip boşanmaktansa , nişanlıyken ayrılmak çok daha iyi. Verilmiş sadakan varmış. Şanslısın bence.

Bastan kendi heves etmiş sonradanda korkmus kaçmış.Muhtemelen bir süre havalanir sonra döner.Kabul etmezsenizde sizi suçlu ilan eder.En güzeli şimdi bitmesi.Yasiniz daha çok küçük.Emin olun böyle ne istediğini bilmeyen tiplerle ömür geçmez.Belkide Allah sizi korudu.

hep beni suçladı başkarından akıl alıyorsun dedi ama ben hiç kimseden akıl alamadım hep onu savundum o kadar çok hatalarını herşeyi altan aldım ama ben yapmış gibi beni suçladı beni soğutun dedi bu son yaptığın hareketler dedi bende ne yaptığımı bilmiyorum hep iyi olmaya çalıştım herşeyi üzerime attı
Öncelikle terk edilme diye bir şey yok, ilişkim bitti diyin kendinize.
Bu başkasından akıl alma falan doğru mu veya ben de ne yaptığımı bilmiyorum dedikleriniz neler mesela? Belki fark etmediğiniz hatalarınız olmuştur, en azından bundan sonraki ilişkilerinizde yapmazsınız. Bu kişi için özel değil, genel olarak bakmak lazım. 22 yaş çok gençsiniz.

Mesela anlamıyorum bazen düğüne 15 gün kalamı aklı başına gelir uzatma konusu
Bence affedilmez bir hata yapan ve bunun öğrenilmesinden korkup, saçma sebepler yaratarak karşı tarafı suçlayıcı manipulatif hareketlerle ilişkiyi bitiren şerefsiz davranışı bu.

Bastan kendi heves etmiş sonradanda korkmus kaçmış.Muhtemelen bir süre havalanir sonra döner.Kabul etmezsenizde sizi suçlu ilan eder.En güzeli şimdi bitmesi.Yasiniz daha çok küçük.Emin olun böyle ne istediğini bilmeyen tiplerle ömür geçmez.Belkide Allah sizi korudu.
+1

29 yaşında ama bir yetişkin gibi bitirememis üstelik. Her şey hazır evlenmeye 15 gün kalmış liseli ergen gibi suçlayarak ayrılıyor. Kesinlikle çok acı verici, insan kolay kolay sindiremez, şimdiden gerçek yüzünün ortaya çıkması çok iyi olmuş.

hep beni suçladı başkarından akıl alıyorsun dedi ama ben hiç kimseden akıl alamadım hep onu savundum o kadar çok hatalarını herşeyi altan aldım ama ben yapmış gibi beni suçladı beni soğutun dedi bu son yaptığın hareketler dedi bende ne yaptığımı bilmiyorum hep iyi olmaya çalıştım herşeyi üzerime attı ben yapmış gibi

ailenizle ilgili sorunlar mı oldu hazırlıklar sırasında ya da öncesinde ne için suçladı akıl alıyorsun vs dedi

Şu an kim ne söylese sana batacak çok üzgünsün çünkü ama üstte bi arkadaşın da dediği gibi sen bunu atlattığında ki mutlaka atlatacaksın atlatamam sanma insan her şeyi unutuyor adını soyadını bile unutacaksın işte o zaman Allahın sevdiği kuluymuşum da bu kerkenezden ucuz kurtulmuşum diyeceksin. Biraz zorlanacaksın bunu kimse inkar edemez dibine kadar yaşa acını ama asla kendini onunla yaşadıklarına adama yaşın daha çok çok genç ömürde neler var hiç gam yeme.

İlk başta nasıl anlatsam bilemedim düğüne 15 gün kala nişanlım düğün tarihini uzatmak istedi ortada ne tartışma vb bişey yaşanmadı birden bire böyle bir karar alıyor kendi kendine sanki ilişkiyi tek başına yaşamış gibi düğüm davetiyeleri yapıldı evimiz kira olduğu helde üç dört ay kirası ödendi içine bir sürü masraf yaptık o kadar emekle yaptık çok heyecanlıydı bunLarı yaptırken ama bu son 15 günde ne heyecan vardı nede bir heves mutluk yoktu hep beni suçladı başkarından akıl alıyorsun dedi ama ben hiç kimseden akıl alamadım hep onu savundum o kadar çok hatalarını herşeyi altan aldım ama ben yapmış gibi beni suçladı beni soğutun dedi bu son yaptığın hareketler dedi bende ne yaptığımı bilmiyorum hep iyi olmaya çalıştım herşeyi üzerime attı ben yapmış gibi beni belirisizin ortasında bırakıp gitti ben seni bıkarmadım diyordu sadece ilişkimiz biraDaha otursun diyordu ama en kötü günümde kaçmayı seçti beni savunmasız bıraktı sonra benim aramı bekledi anlamadım ne yapmaya çalışıyor
Bende benzer bir süreç yaşadım. Beni kendisinin doğru insan olduğuna ikna etti çabaladı nişana 2 gün kala saçma sapan bahane uydurarak ben vazgeçiyorum dedi. Zor bir durum gerçekten. Karaktersiz olan o kendinizi eksik hissetmeyin. Geçmiş olsun :(

Allah'ın cezası,haysiyetsiz.Utanmaz.Kul hakkıdır bu.Allah versin cezasını.Siz düştüğünüz yerden , kalkın ve yolunuza devam edin.Bu adamdan hayrın h si bile gelmezmiş.

hep onu savundum o kadar çok hatalarını herşeyi altan aldım
Sizin en büyük hatanız bu olmuş. Adamın size ne saygısı ne sevgisi kalmış. Açıkçası bende her söylediğime tamam, hatalarımda dahi ses çıkarmayıp alttan alan, başkalarına da savunan birini istemem. Saygı duyamam ki ona. Çünkü herşeye gözü kapalı. İnsanın kendi fikirleri de olmalı, gerekirse tartışmalı..
Het neyse iyi olmuş. Boşanmaktan iyidir. En azından o da kendi yüzünü erken göstermiş. Ayrıca yaşınız da daha çok küçük. Eminim birkaç sene sonra daha da olgunlaşıp, iyi ki olmamış zamanında neden bu kadar alttan aldım ki diyeceksiniz.

Nişanlılık evliligin fragmanidir ser bildiklerinizde hayir olur şuan üzüldüğünüz duruma ilerde şükür edebilirsiniz bazen sadece akışta kalmak lazım yerinizde olsam dönse de dönmezdim yola ikna edilmislerle cikilmaz tek başınıza kürek cekmekle bir yere varamazsiniz

Sızde sonsuza kadar yol gosterın. Emın ol evlensen pısman olacaksın.

Back
X