Terk edildim :(

HKumsal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
20
0
36
- Yurtdışı
Merhaba ben gecenlerde internette gezerken tesadufen forumu kesfettim ve iyiki kesfettim diyorum...bir cok soruma yanit buldum

benim derdim erkek arkadasimdan ayrilmis olmam
biz cocuklukdan beri tanisiyoruz fakat o turkiyede ben almanyada yasiyorduk ki halada öyle..en son 12 yasinda gorusduk ve alti yil sonra tekrar bi internet sayfasi sayesinde iletisime gecdik basda normal dostlugumuzu surdururken hic farkinda olmadan bir araya geldik...hersey yolundaydi ama cok tartismamiz oluyordu ama suda vardi en buyuk kavgamizda bile birbirimize saygimizi hic yitirmedik ve uzatmadan o sorunu bir sekilde hep hallettik....suan ben 18 yasindayim ve ilk kez asik oldumu dusunuyorum öylemiyim bilmiyorum cunku daha once hic aski tanimadim kendisi zaten cocukluk ve ilk askimdi...
bana uc hafta once konusmamiz lazim dedi ardindan gülsenden celiski parcasini paylasinca icime bir kurt dusdu...ama bu hafta icinde bana normal davrandi yeri geldi yakin yeri geldi bi arkadasmis gibi hic öyle ayrilcakmis gibi degildi
konu ne diyerek basinin etini yesemde hep oyaladi beni derken sali gunu konuyudami solemiceksin bari onu soyle dedigimde hazirmisin dedi ve bana aynen sunlari söyledi...

seni cok sevdim hala seviyorum ama sana olan svegim baya azaldi bunun nedeni cok tartisiyor olmamiz faln degil senin burda benim yanimda olamaman ben cok zor gunler gecirdim fakat senin bunlardan haberin yokdu inan seni uzmek istemiyorum ama buna mecburum... sen orda ben burda ben bu sekilde yapamiyorm kusura bakma suan seni üzüyorum ama özür dilerim dedi gitti
o anki sokla okadar soguk kanli davrandmki ona buna kendim bile hayret ettim daha sonra
suan canim cok aciyor bu konusma aklimdan ne yapsam cikmiyor butun gun neredeyse agliyorum ister istemez kendime hakim olamiyorum ki ne yazikki kucuklugumden beri asiri stress ve sinirde zayifliyorum yediklerimi yakiyorum ve bu bi hafta icinde bile bi iki kg verdim bol giyinmedigim surece iskelet gibi gozukuyorum ve saglik sorunlarimda var zayiflamam yasak yardima ihtiyacim var resmen

size sorum ise

madem ayrilmak istedi sizce neden uc hafta beni oyaladi?
herkez baskasi vardir diyor bu dusunceinsani dahada mahfediyor...

o konusmadan beri internette bile denk geldigmizde ikimizde birbirimizi yok sayiyormuscasina gormemezlikden geliyoruz...

gercekdende baskasi varmidir ?

farkli dusuncelere fikirlere ihtiyacim var

Son düzenleme:
karşı taraf kaç yaşında yazmamışsınız?

niyetini açıkça söylemiş, yanında olmayan sevgiliyi istemiyor. başkası olması gerekmez. istemiyormuş artık seni. bu yeterli değil mi

aranızda gerçek bir aşk ya da sevgi olabileceğini de sanmıyorum. en son 12 yaşında görmüşsünüz sonra da netten görüşmüşsünüz.

düşünme artık terkedilmenin sebebini önüne bak. gerçek sevgi iste,sanaldan yürütülen değil

canım gayet net sölemiş bence de. illa başka biri var denemez
gençsin ve onun dediği gibi senin de yanında olucak bi sevgiliye ihtiyacın var
gerçekten aşık olduğunu sanmıyorum
seninki takıntı bence şuan
ayrıca 3 hafta sölememiş olabilir çünkü zorlanmıştır illa bişi olması gerekmez
biten bitmiş boşuna üzülme hayatına devam et

20 Yasinda abLacim yok sanaLdan yürütmedik birlikdelligimiz boyunca ben izine gittim ve izindede görüsdük keske sadece sanal olsaydi belki bu kadar canim acimazdi...

Boşver canım giden gitmiş, kendini bu kadar üzmeye değmez.Başkası olsa ne olacak olmasa ne olcak.Sana gerçekten değer verseydi seni bu duruma düşürmezdi.Hayat devam ediyor unutma, pozitif olmaya çalış kendini bu yaşta bu kadar üzmeye değmez.Daha ne erkekler çıkar ki karşına...

üzerinde düşünmemeye çalış canım... onun senle paylaşamadığı gibi senin de paylaşamadığın bir çok şey vardır eminim... yanında sevgisine gerçekten güvenebileceğin biri çıkar mutlaka karşına... daha çok gençsin :)

ayrılık nedeninin ne olduğu önemli değil sonucu değiştirmiyor çünkü... başkası olduğunu da sanmıyorum... ama sana daha kolay gelecekse başkası olduğunu düşünmek bunu da yapabilirsin...

bence en kısa zamanda bu durumu kabul edip ortak ortamlardan uzaklaşman gerek... kolay olmasa da yapman gereken bu... hakkında hayırlısı olsun canım...

20 Yasinda abLacim yok sanaLdan yürütmedik birlikdelligimiz boyunca ben izine gittim ve izindede görüsdük keske sadece sanal olsaydi belki bu kadar canim acimazdi...

kaç kere görüştün toplamda

neler kimler unutulmuyor bu mu unutulmayacak. bulunduğun konum itibari ile abartıyorsun ama analar evlatların acısını yüreğine gömebiliyor, sen seni sevmeyen birini unutamayacak mısın lmaz:

"yaşadık ve bitti " gözüyle bak. bitti diye eyvahlama şutarafagitti

malesef üc hafta iznim vardi sadece ve üc hafta gorüsebildik sirf onun icin bursaya gittim onun sinav dönemine denk geldigi icin yaza iznim olmadigindan ekime izin ayarlamaya calisiyordum ekimde hemdogum gunu oldugundan hem seneye kadar beklemeyi bende istemedigimden tabi bundan haberi yokdu ki artik gerekde kalmadi

kızlar fedakarlık yaptı mı sonuç böyle oluyor-tatlicadiarzu-

hiç üzülme derim. onun derdi senin sevgilisi olman değil yanında olamaman... uzaktan sevgi büyütmek zor gelmiş.

manevi varlığına değil maddi varlığına önem veren biri... bu tip adamlara gram değer vermem sana da aynısını öneririm. sengözlerimebaksanab

haklisin belkide ablam benimde deger vermemem gerekirde onlar askerdeyken bekliyoruz bi onlarmi bekliyemiyor...surda bi iki yil sonra kismetse temelli donus yapacagim en kotusu cocukluk arkadasi olmamiz arkadasligimiiz hic bitmesin diyor bense suan onun varligi bile goremiyorum icim aciyor kendimi kötü hissediyorum onu bugun silsemde yarin karsima cikicak ister istemez komsu ogluyla komsu kiziyiz o bugun evlense ben mecburum gitmeye ben bugun evlensem o mecbur gelmeye yada heran gibi biri aileden...bizim oralarda malesef böyle hayatimdan tamamen cikaramiyorumda anlicagin

bak ne güzel dedin"askerdeyken bekliyoruz bi onlarmi bekliyemiyor..."

bencil bunlar,beklemezler ama bekletirler

hayatından çıkaramaman aranıza uzunca bir mesafe koymayacağını göstermez

arkadaşlıkta eskide kalsın. şimdi senin kıymetini bilmeyen ileride tekrar sana dönmek isteyebilir. seni haketmeyen adama bir gülümseme bile verme...:mymeka:

içinin tüm acısı geçecek. gerekirse seni ömür boyu beklemeye hazır olacak biri de karşına çıkacak a.s.

ben aska sevgiy iliskilere soguk bakan biriydim ablam bugne kadar hic kimseyi sevmedim illa gorustugum cikdiklarim oldu ama cikma bile denmez aslinda cunku elimi zor tutuyorlardi hic bir zaman seviyorum demedim onlara onlarda biliyordu sevmedigimi herseyde ilkimdi belkide bundan zor geliyor hayatima yeni birini istemiyorum eski düsüncelerime dondum ask sevgi iliskiler sadece insanin kendini kandirdi oyunlar die dusunuyorum belki bu dusuncem cok sacma ama sanki böle acim hafifliyor

daha 18 yaşındasın ve bundan önce de ilişkilerin olmuş. olgunlukla kararlar veremediğin için yaşamışsın diyelimlaelaelaelaelae

zaman geçiyor,zaman geçtikçe insanların düşünceleri değişiyor.

sen şimdi böyle düşünüyorsun ama ileride ne istediğini bildiğinde , kendine kıymet vermeyi öğrendiğinde sana da kıymet verecek kişilerle karşılaşacaksınbuyrunnnnnnnnn

hayatını kurmaya odaklanınca onu daha çabuk unutacaksın. o senin 1 saniyeni bile hak etmiyor. senin için 1 sn bile önemli şu yaşında. değmeyecek adam için geleceğini karartma güzelimsositososito

Tesekkür ederim hepinize en azindan birazda olsa moralim düzeldi iyiki bulmusum bu forumu bir gun kendi sorunumu yazicagimi hic dusunmemisdim üye olurken ama yarin ne olucagini bilemiyoruz ne yazikki fikirleriniz ve yorumlariniz icin tskler

Seviyorsan mesafe engel tanimaz..
Her bünyede mesafeyi kaldiramaz.
Arkadasin aradaki mesafeyi kaldiramamis.
Acik ve net.
Aciklamasida bu zaten.
Acaba baska birimi var diye düsünmekten kendini harap etme bos yere.
Hadi var diyelim, sonuc yine ayrilik degil mi?
Önüne bak güzelim, daha yasin cok genc.

cok seviyorum ama kavgalar sogutuyor beni celişkiye bakarmısın?
resmen bi başkasını bulup ayrılma bahanesi işte...

sıkma canını degmez. hakikaten degmez
seven adam ne uzaklık tanır nede kavga sorun tanır
el ele verip güç alıp aşmak isterdi:mymeka:

devam etmeye calisiyorum ama anilarda canimi cok acitiyor

şu an daha çok yeni olduğu için canın acıyor.daha 18 yaşındasın.önünde kocaman bi hayatın olacak inşallah.
bütün bunları unutacaksın.yemek yeme problemi ilerlerse bir doktora görün.sağlığına dikkat et.kimse için değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…