karşı taraf kaç yaşında yazmamışsınız?
niyetini açıkça söylemiş, yanında olmayan sevgiliyi istemiyor. başkası olması gerekmez. istemiyormuş artık seni. bu yeterli değil mi
aranızda gerçek bir aşk ya da sevgi olabileceğini de sanmıyorum. en son 12 yaşında görmüşsünüz sonra da netten görüşmüşsünüz.
düşünme artık terkedilmenin sebebini önüne bak. gerçek sevgi iste,sanaldan yürütülen değil
20 Yasinda abLacim yok sanaLdan yürütmedik birlikdelligimiz boyunca ben izine gittim ve izindede görüsdük keske sadece sanal olsaydi belki bu kadar canim acimazdi...
kaç kere görüştün toplamda
neler kimler unutulmuyor bu mu unutulmayacak. bulunduğun konum itibari ile abartıyorsun ama analar evlatların acısını yüreğine gömebiliyor, sen seni sevmeyen birini unutamayacak mısınlmaz:
"yaşadık ve bitti " gözüyle bak. bitti diye eyvahlama şutarafagitti
malesef üc hafta iznim vardi sadece ve üc hafta gorüsebildik sirf onun icin bursaya gittim onun sinav dönemine denk geldigi icin yaza iznim olmadigindan ekime izin ayarlamaya calisiyordum ekimde hemdogum gunu oldugundan hem seneye kadar beklemeyi bende istemedigimden tabi bundan haberi yokdu ki artik gerekde kalmadi
kızlar fedakarlık yaptı mı sonuç böyle oluyor-tatlicadiarzu-
hiç üzülme derim. onun derdi senin sevgilisi olman değil yanında olamaman... uzaktan sevgi büyütmek zor gelmiş.
manevi varlığına değil maddi varlığına önem veren biri... bu tip adamlara gram değer vermem sana da aynısını öneririm. sengözlerimebaksanab
devam etmeye calisiyorum ama anilarda canimi cok acitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?