Terk edilmek.

snbahar_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
3
0
1
39
merhaba , arkadaşlar çok mutsuzum ben lutfen yardım edın.
ben aılelerımızın tanıdıgı eskı cocukluk arkadasımla 8 ay once nısanlandım. nısanlım cok sınırlı bırıydı ve cok haraketlı bırı. ben ıse daha agır bı kızım sessızım bırazda. ve aramızda 4 yas var ben ondan dort yas buyugum. ama bunu sorun etmıyodu. o ıstanbulda yasıyordu bende gemlıkte ayda bır gorusuyorduk. benı cok sevdıgını soyluyodu. dgunumuze 3 ay kala benı terk ettı. hıc bır sebep yokken. en son ben ona bıraz soguk davranmıstım oda bana bagırdıgı ıcın ben soguk davranınca benden sogudugunu soyledı ve mesajla bıttıgını soyledı bana. ben cok uzuldum cunku ben onun her ters davranısına ragmen onu bırakmayı dusunmedım hıc cok sevıyorum cunku. ama benım bır soguk davranısım ılışkıyı bıtırdı. anlayamıyorum ben ıyı bı aılekızıyım herkes kendı kaybettı dıyo. cok dortdortluk deıldı ama ben haketmedıgım halde hıcbır sucum yokken neden gıttı. kendıme yedıremıyorum ve cok uzuluyorum.. ayrılalı bırbucuk ay oldu. hala sevıyorum ve uzuluyorum. sızce neden gıttı ve pısman olup gerı donermı. beklemelımıyım donmesını cok ıstıyorum cunku :(

Canim seven adam , adam olsaydi boyle basit bir nedenden oturu terketmezdi sevdigini...
Seni gercekten seven biri cikar ins. Karsina ♡

Bekleme bence artik. Yeni asklara yelken ac. O coktan oyle yapmistir belki de...

Canım böyle bi durumda bırakan insan şimdi olmasa aynı hareketi daha sonra yapardı daha yeni belki evet ama zamanla sen farketemeden geçiyor gerçekten, herşey de bi hayır vardır bi de bu açıdan düşün canım

Gittiyse hayırsızmış canım Allah hayırlısını nasip etsin inatla bekleyncede bişey olmuyo ..

:ukala::ukala:6 yıl önce nişanlımdan böcek sürüsü görgüsüz ailesi yüzünden ve sorumsuzlukları yüzünden ayrıldım 3 yıl önce de sevgilim evlenme arifesinde beni benden çok düşündüğü için (boşanmış cocuklu olduğu için ailem karşıydı istemediler ama yine de evlenecektim) nikah tarihi aldık bi akşam geldi yapamam sana seni senden cok seviyorum ölüyorum sana ama bana hak vericeksin seni severek senden ayrılıyorum dedi 2 ay sonra arkadasıyla evlendi falan hayat devam ediyor bir şekilde anladım ki kimse kimse için ölmüyor kimse de insanın kendinden değerli değil bir adam mutlu etmiyorsa meşgul de etmeyecek vazgeçmek hiç de öyle zor falan değil

Back
X