Terk edilmeyi hazmedemiyorum nerde hata yaptığımı bilmek istiyorum?

Kendisinin saçları döküldü benden fazla kilosu var lise terk çok fazla parası yok ama sevmiştim buna rağmen.
Saçı başı yaşı mühim değil de. Dediğim gibi, kimse değer vermemiş hor görmüş. Sen değer verince adam sanmış kendini. Boşver, değmez.

Saçı başı yaşı mühim değil de. Dediğim gibi, kimse değer vermemiş hor görmüş. Sen değer verince adam sanmış kendini. Boşver, değmez.
Aynen önemli değil hatta annemle de tanışmıştı bana annenin kalbine girmek için güzel davrandım dedi keşke ordan anlasaydım.Annem ben memleketteyken gece konuşmalarımızı duymuş olacak ki ondan kaçan kovalanır dedi.Baya romantik konuşmuştum.

Kendini ağırdan sat demek istemiş biraz da o zaman annen. Normalde saçma bulurum ama böylesine cidden kendini ağırdan satmak gerek.

Demek ki sen onun çok üstüne düşüyordun çok ilgilendin annen o yüzden kaçan kovalanır demiş. Bana göre değil, kaçmak isteyen gitmek isteyen gitsin ama öyle bir olay var, karşı tarafla değil kendinle ilgilenmek lazım.

İlk başta soğuk davrandım sonra sıcak davranınca hava 1500 oldu tabi.

O ayrilmasa sen ayrilmazdin muhtemelen. O yuzden sana iyilik yapmis iste. Zaten dengin degilmis
Allah'a şükrediyorum iş resmiyete binmemiş ve karnımda da çocuk yokken bana gerçekleri gösterdiği için.

Öyle, daha ilişkinin başlarında evliliği ağzından düşürmeyen erkeklere dikkat edin. Kadınların güvenini kazanmanın en kolay yolunun evlilik düşüncesi olduğunu bildikleri için iyi çocuk rolünü çok iyi yapıyorlar. Bir de neden diye kafanıza çok takmayın...

Flört döneminde başladı bir de bu evlilik muhabbetlerine. daha 1 yıl bile dolmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…