- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
çocuk zaten olmayacağını peşin peşin söylüyor bu ısrar neden? Yok ille de üzülmek istiyorum derseniz üzülecek daha başka konular bulun derim.
Asla donmeArkadaşlar beni terk eden bir eski sevgili kişisi vardı şimdi etrafımda erkek arkadaşlarımı gördüğü ve kendisi de kilolu olduğu halde 5 kilo verdiğimden olsa gerek.Tekrar deneyelim ama evlilik olmasın istemiyorum diyor.Sürekli hesap sorup bağırıyor bende bugün hiç bağırma alışkanlığım olmadığı halde bağırıp telefonu yüzüne kapattım.Şimdi engelledim.Evet zamanında çok yüz verdim.Mantığım dönme diyor ama kalbim başka diyor.Sizce ne yapmalıyım.Ailem de biliyor beni terk ettiğini tekrar başlasak o çocukla olmaz derler bu sefer.
Haklısınız ama kendisinin geçmişi kirli.Zaten beni çıldırttı bugün.Evlenmeyelim senle isimi goreyim daha iyi temizi guzeli bulursam onla evlenirim demek istyor deyyus sende zaten beynini degil kalbini dinleyecek potansiyel var. O yuzden biriniz kalbinizi kullaniyosunuz biriniz beyninizi.mantikli insanin yapacagi is beynini kullanmaktir. Lutfen kanma o dengesize
Kendisi de 100 kilonun üstünde.Yanlış anlaşılmasın bir 5 kg verdim diye havalanmıyorum.Sadece şişman birinin zayıf isteğini anlamıyorum.Benden sonraki flörtleri bunu hep kullanıp kullanıp atmış.Kilolusun diye seni terk etti kilo verince geri döndü yanlış mı anladım?
Şu olay her şeyi özetlemiyor mu sence de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?