Terk etme seramonisi

summers

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
268
45
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

bir erkek size asla yapmaması gereken yanlışları yapmışsa,
hep şartlar koymuş sizi bunlara uymaya mecbur bırakmışsa,
maddi, manevi, finansal ve duygusal sıkıntılar yüklemişse,
sırf seviyorsunuz diye ailenizle karşı karşıya getirmişse,
dış görünüşünüzü, kişiliğinizi, arkadaşlarınızı değiştirmeye calısmıssa,
sizde "kadınız bilmeden seviyoruz" diyerek hep susup sabır etmişseniz
üzerine yalanlar söylenmiş
sizi sevdiğini söylediği halde başka kızlarla tanışmış flört etmiş
ve siz bunları isteme gününüze bir hafta kala öğrenmişseniz (öğrendiğimden henüz haberi yok)

velhasıl aylarca ağlamışsanız ve HESAP GÜNÜ GELMİŞSE

O nu çektirdiği acıları cekmesi döktürdüğü göz yaşlarını dökmesi için nasıl terk ederdiniz?
Bir erkek nasıl terk edilirse CANI COK YANAR?
kafamda 2 yol var
1. si hic bir acıklama yapmadan bitti deyip bitirmek
2.si aşık oldum seninle evlenemem deyip bitirmek

siz ne dersiniz?

edit: konuyu açtığım sıralarda beyefendiyi terketmiştim tabi bol göz yaşı ve acı eşliğinde bir ayrılık olmuştu.
aylar geçti üstünden, beyefendi geçen hafta 1200 km yol geldi. hemen evlenelim vs birsürü lüzumsuz söylemlerde bulundu evime kabul etmedim birkaç gün otelde kaldı iş yerime geldi ikna etmeye calıstı beceremeyince bağırdı çağırdı. en son ağladı, sensiz mutlu olamayacağımı anladım hayatım boyunca pişman olmak istemiyorum dedi ve bende Ona evet belki sen benimle mutlu olabilirsin ama ben seninle olmamam dedim. ve gitti....
ama ne derler son pişmanlık fayda etmez, benim sevgim bitmişsse önüme dağları serse umrumda olmazdı ki olmadı da, inşallah bitmiş diyorum. bir ilişki zorda olsa sancılıda olsa biterse üzülmeyin hayırlısı deyin, çünkü bilin cok daha iyisini yazdığı için Allah o defteri kapatıyordur...

Son düzenleme:
istediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz?:ssz:
hep de çalışmadığımız yerlerden çıkmış:27:

Aranizdaki farki gostererek ayrilarak,yani durust olarak!

ben anlamadım bile bilemi nişanlandın yani sen bide böle yapınca sende üzülmeyecekmisin ? oda önemli

dürüstlük para etmiyor boyle adamların lugatında canım
gereken dersi verir perdeyi kapatırım. dökdüğüm göz yaşlarını yıkılan hayallerimi boşa harcayamam!

Aranizdaki farki gostererek ayrilarak,yani durust olarak!

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

bir erkek size asla yapmaması gereken yanlışları yapmışsa,
hep şartlar koymuş sizi bunlara uymaya mecbur bırakmışsa,
maddi, manevi, finansal ve duygusal sıkıntılar yüklemişse,
sırf seviyorsunuz diye ailenizle karşı karşıya getirmişse,
dış görünüşünüzü, kişiliğinizi, arkadaşlarınızı değiştirmeye calısmıssa,
sizde "kadınız bilmeden seviyoruz" diyerek hep susup sabır etmişseniz
üzerine yalanlar söylenmiş
sizi sevdiğini söylediği halde başka kızlarla tanışmış flört etmiş
ve siz bunları isteme gününüze bir hafta kala öğrenmişseniz (öğrendiğimden henüz haberi yok)

velhasıl aylarca ağlamışsanız ve HESAP GÜNÜ GELMİŞSE

O nu çektirdiği acıları cekmesi döktürdüğü göz yaşlarını dökmesi için nasıl terk ederdiniz?
Bir erkek nasıl terk edilirse CANI COK YANAR?
kafamda 2 yol var
1. si hic bir acıklama yapmadan bitti deyip bitirmek
2.si aşık oldum seninle evlenemem deyip bitirmek

siz ne dersiniz?

2.sini yapmayın bence. Çünkü o zaman düşünüceği şey sizin açınızdan iyi olmaz.
Onun yaptığına yakın bişeyi yapmışsınız gibi göstermeyin.
Farkınız olsun yani..
O şeref yoksunuysa siz şereflisiniz ve bunu ona gösterin.
Kişiliğinize kimsenin gözünde düşürmeyin.
Zatin yapmadığınız bişey ama yapmış gibi söylemeyin çünkü "oda benim yaptıklarımı hakketmiş" der.
Ve kısa zamanda unutması kolay olur kötü yönlerinizi görür.
Ama siz o kadar iyi davranın ki terkettiğiniz de "Benim yaptıklarımı hakketmiş" yerine "Naptım ben böyle birini kaybettim" diyip ahlansın.
Kıymetinizi bilsin tamam artık kıymet bilmesine gerek kalmamış ama kaybettiğine elindeyken kıymet bilmediğine yanar !
Ve bu süper bi intikam olur.
Özetle hanımlığınızı bozmadan davranın doğruluğunuzla içini acıtın..

Şimdiki fikrim çok klasik ama belki başka öneriler gelir ama şu üst kısımda yazdığımı uygulayın bence.
Herşeyi bildiğinizi söyleyin benim gibi birini hakketmiyorsun ben sana şöyle iyi davrandım bunu yaptım onu ettim diyin. Hatırlasın yani hem hatasını anlasın.

terketmeyi kafana koyduysan bitti deyip pat diye terk et.unutma susmak en iyi cevaptır.çünkü merak çok kötü bir şey sorularına telefonlarına cevap vermezsin olur biter.ama baskasına asık oldum dersen onun seviyesine düşersin..

Sen onun suratina yaptiklarini soyleyeceksin durustluk dedigim bu!!sen ona ders vericem derken kendi seviyeni de hesaba kat!!

2.sini yapmayın bence. Çünkü o zaman düşünüceği şey sizin açınızdan iyi olmaz.
Onun yaptığına yakın bişeyi yapmışsınız gibi göstermeyin.
Farkınız olsun yani..
O şeref yoksunuysa siz şereflisiniz ve bunu ona gösterin.
Kişiliğinize kimsenin gözünde düşürmeyin.
Zatin yapmadığınız bişey ama yapmış gibi söylemeyin çünkü "oda benim yaptıklarımı hakketmiş" der.
Ve kısa zamanda unutması kolay olur kötü yönlerinizi görür.
Ama siz o kadar iyi davranın ki terkettiğiniz de "Benim yaptıklarımı hakketmiş" yerine "Naptım ben böyle birini kaybettim" diyip ahlansın.
Kıymetinizi bilsin tamam artık kıymet bilmesine gerek kalmamış ama kaybettiğine elindeyken kıymet bilmediğine yanar !
Ve bu süper bi intikam olur.
Özetle hanımlığınızı bozmadan davranın doğruluğunuzla içini acıtın..

Şimdiki fikrim çok klasik ama belki başka öneriler gelir ama şu üst kısımda yazdığımı uygulayın bence.
Herşeyi bildiğinizi söyleyin benim gibi birini hakketmiyorsun ben sana şöyle iyi davrandım bunu yaptım onu ettim diyin. Hatırlasın yani hem hatasını anlasın.

bu yoruma katılıyorum bazen bızde onlara uyalım o kotuluk yaptıysa bende yapmalıyım dıye dusunuyoruz ama bence onun sevıyesıne ınmeyın ki ayrıldıgınızda kendısınden utansın :5:

Tek istediğim acı cekmesi, seviye mi kaldı kendi seviyemi her dedigini yaparak haketmeyen bir adama hosgorulu tevazulu davranarak yok ettim zaten

İstemeye geldiklerinde konuşmanın en güzel yerinde yeni sevgilini de promosyon olarak mı veriyorlar diye sorarak bombayı koy ortaya ve çekil

Kimde patlarsa artık tabi bunu cidden terk edeceksen yap

Arkadasim ne kadar sinirlisin,soru sormussun bende fikrimi soyledim!saka bi yana cidden sakinles en buyuk hatalar sinir harbindeyken yapiliyor!degmez!

bu yoruma katılıyorum bazen bızde onlara uyalım o kotuluk yaptıysa bende yapmalıyım dıye dusunuyoruz ama bence onun sevıyesıne ınmeyın ki ayrıldıgınızda kendısınden utansın :5:

Yaniii :34:

Tek istediğim acı cekmesi, seviye mi kaldı kendi seviyemi her dedigini yaparak haketmeyen bir adama hosgorulu tevazulu davranarak yok ettim zaten

Seviyeni düşürürsen ona acı çektirmezsin oh çektirirsin açık ve net..

İstemeye geldiklerinde konuşmanın en güzel yerinde yeni sevgilini de promosyon olarak mı veriyorlar diye sorarak bombayı koy ortaya ve çekil

Süper bomba ama :)

super fikir ama ben bunu soyledıkten sonra ortalık cok karışacak annesi tam fettan. aileme bu tatsızlıgı yaşatmak istemiyorum. haketmiyorlar bu tatsız olaylara şahit olmayı.

ama şoyle dusun senın ona cektırecegın acımı daha buyuk olabılır yoksa yukardıkının verecegı ceza mı ona daha cok koyar bunu bı dusun derım:34:

ben olaya tepkiliyim sana değil,
lutfen uslubum yanlıs anlaşılmasın.
burda yazılan fikirlere saygı duymasam zaten benimle paylaşmanızı rica etmem.
eger yanlıs anlasıldıysam özür...

Arkadasim ne kadar sinirlisin,soru sormussun bende fikrimi soyledim!saka bi yana cidden sakinles en buyuk hatalar sinir harbindeyken yapiliyor!degmez!

super fikir ama ben bunu soyledıkten sonra ortalık cok karışacak annesi tam fettan. aileme bu tatsızlıgı yaşatmak istemiyorum. haketmiyorlar bu tatsız olaylara şahit olmayı.

Sende onun durumuna düşersen tatsızlığın alasını tadarsın ama..

Son düzenleme:

Valla böyle bir durumda annesi fettan değil şeytan olsa aklayamaz oğlunu ama ailem karışmasın, duymasınlar diyorsan o zaman sessizce terk et. Ayrıca bir hafta sonra isteme olacak diyorsun ailen bu durumu duymadan, bir açıklama yapmadan mı bitireceksin, sormayacaklar mı

Back
X