Merhaba arkadaşlar,
bir erkek size asla yapmaması gereken yanlışları yapmışsa,
hep şartlar koymuş sizi bunlara uymaya mecbur bırakmışsa,
maddi, manevi, finansal ve duygusal sıkıntılar yüklemişse,
sırf seviyorsunuz diye ailenizle karşı karşıya getirmişse,
dış görünüşünüzü, kişiliğinizi, arkadaşlarınızı değiştirmeye calısmıssa,
sizde "kadınız bilmeden seviyoruz" diyerek hep susup sabır etmişseniz
üzerine yalanlar söylenmiş
sizi sevdiğini söylediği halde başka kızlarla tanışmış flört etmiş
ve siz bunları isteme gününüze bir hafta kala öğrenmişseniz (öğrendiğimden henüz haberi yok)
velhasıl aylarca ağlamışsanız ve HESAP GÜNÜ GELMİŞSE
O nu çektirdiği acıları cekmesi döktürdüğü göz yaşlarını dökmesi için nasıl terk ederdiniz?
Bir erkek nasıl terk edilirse CANI COK YANAR?
kafamda 2 yol var
1. si hic bir acıklama yapmadan bitti deyip bitirmek
2.si aşık oldum seninle evlenemem deyip bitirmek
siz ne dersiniz?
edit: konuyu açtığım sıralarda beyefendiyi terketmiştim tabi bol göz yaşı ve acı eşliğinde bir ayrılık olmuştu.
aylar geçti üstünden, beyefendi geçen hafta 1200 km yol geldi. hemen evlenelim vs birsürü lüzumsuz söylemlerde bulundu evime kabul etmedim birkaç gün otelde kaldı iş yerime geldi ikna etmeye calıstı beceremeyince bağırdı çağırdı. en son ağladı, sensiz mutlu olamayacağımı anladım hayatım boyunca pişman olmak istemiyorum dedi ve bende Ona evet belki sen benimle mutlu olabilirsin ama ben seninle olmamam dedim. ve gitti....
ama ne derler son pişmanlık fayda etmez, benim sevgim bitmişsse önüme dağları serse umrumda olmazdı ki olmadı da, inşallah bitmiş diyorum. bir ilişki zorda olsa sancılıda olsa biterse üzülmeyin hayırlısı deyin, çünkü bilin cok daha iyisini yazdığı için Allah o defteri kapatıyordur...
bir erkek size asla yapmaması gereken yanlışları yapmışsa,
hep şartlar koymuş sizi bunlara uymaya mecbur bırakmışsa,
maddi, manevi, finansal ve duygusal sıkıntılar yüklemişse,
sırf seviyorsunuz diye ailenizle karşı karşıya getirmişse,
dış görünüşünüzü, kişiliğinizi, arkadaşlarınızı değiştirmeye calısmıssa,
sizde "kadınız bilmeden seviyoruz" diyerek hep susup sabır etmişseniz
üzerine yalanlar söylenmiş
sizi sevdiğini söylediği halde başka kızlarla tanışmış flört etmiş
ve siz bunları isteme gününüze bir hafta kala öğrenmişseniz (öğrendiğimden henüz haberi yok)
velhasıl aylarca ağlamışsanız ve HESAP GÜNÜ GELMİŞSE
O nu çektirdiği acıları cekmesi döktürdüğü göz yaşlarını dökmesi için nasıl terk ederdiniz?
Bir erkek nasıl terk edilirse CANI COK YANAR?
kafamda 2 yol var
1. si hic bir acıklama yapmadan bitti deyip bitirmek
2.si aşık oldum seninle evlenemem deyip bitirmek
siz ne dersiniz?
edit: konuyu açtığım sıralarda beyefendiyi terketmiştim tabi bol göz yaşı ve acı eşliğinde bir ayrılık olmuştu.
aylar geçti üstünden, beyefendi geçen hafta 1200 km yol geldi. hemen evlenelim vs birsürü lüzumsuz söylemlerde bulundu evime kabul etmedim birkaç gün otelde kaldı iş yerime geldi ikna etmeye calıstı beceremeyince bağırdı çağırdı. en son ağladı, sensiz mutlu olamayacağımı anladım hayatım boyunca pişman olmak istemiyorum dedi ve bende Ona evet belki sen benimle mutlu olabilirsin ama ben seninle olmamam dedim. ve gitti....
ama ne derler son pişmanlık fayda etmez, benim sevgim bitmişsse önüme dağları serse umrumda olmazdı ki olmadı da, inşallah bitmiş diyorum. bir ilişki zorda olsa sancılıda olsa biterse üzülmeyin hayırlısı deyin, çünkü bilin cok daha iyisini yazdığı için Allah o defteri kapatıyordur...
Son düzenleme: