Terk etmek

Ecohaco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
256
75
28
35
Iki ayı geçti terk edildim kavga ettik ailesinin yanında ve iki komşunun yanında eve gelme dedim ve kizimi alıp çıktım ondan öncesinde oda bana bahçede dışardan gelen geçene bakmadan ailesinin yanında bağırdı çağırdı sonradan eve gelip esyalarini alıp gitti ablasının yanına kiradayim suana kadar hiç bi desteği olmadı iki aydir anlasmali karar verdik dilekçesini bekliyorum hala vermedi en son üç dört gün önce sordum parami alınca bakicam o ise dedi çocuğu arada alıyor ve yůzüme baktığında gülüyor çok komik bişey varmış gibi ben olaydan bu yana kadar elimden geleni yaptım sonuçta kızım var ama çok vicdansiz bi insan çıktı halada aklımdan cikaramiyorum alışkanlık mı sevgimi bilmiyorum 10 senelik evliyim hmn hmn 13 senedir de tanıyorum severek evlenmiştim gerçekten çok gaddar vurdumduymaz insan çıktı lütfen yardımcı olun nasıl kafamdan tamamen atabilir im bu insani

Yaptigi yaşattıkları kotu seyleri dusunerek hic muhattap olmayarak
Ve destek alarak, gecmis olsun

Eski konunuzu hatırlıyorum.
Kari koca abartılı tepkiler veriyorsunuz.
Siz adamın gururunu elin insanlarının önünde 5 paralık etmişsiniz,o da özürlerinize rağmen dönmemiş burnunun ucundan kıl aldırmayan biri.
Akışında kalsın derim ben,daha fazla uğraşmaya değmez.

Zaman lazım olcak biraz fazlaca bi zaman..
Çok zor bi dönem rabbim yardımcın olsun insallah..
Duzelme ihtimali varmi yada hala istiyomusun,sadece alışkanlıklarmı? bunlari bi düşün..Uzak kaldıkça hep ıyi şeyleri animsicaksin belki ama yaptıklarını hatırla..Heleki gittikten sonrakileri en zor zamanlarında bi kuruş yardim etmemiş ne yer içerler dememiş,gaddar insanla ömür geçmez..
Allah vicdan merhamet versin..Sizede sabır..

Acaba ayrı kaldıkça bi süre sonra düzelir mi diycem ama ben 2 ay gibi bi ayrılıkta sonra devam etmezdim sanırım

Çok doğru yazmışsın canım düzelme ihtimali yok gibi onun gözünde dilinde yaptığı hareketlerde ama ben yinede kızım için denerim daha çok küçük 8 yaşında dilekçesini verse tamamen bitirse belki bu kadar düşünmeyeceğim bakalım bekliyorum önümüzdeki günlerde saol cnm

Aynen cnm dilekçe falan olmayınca bende kafamda tam bitiremiyorum bitecek mi bitmeyecek mi arada kalıyorum evet öyle yaptim ama oda bana hep sans verir gibisinden bahcede herkesin yaninda bagirdi cagirdi ben daha sonra oyle yaptim bu yüzden buraya konu aciyorum sizden destek alıyorum iyi geliyor bana saolun

Sen dilekceyi ver bekleme sende umarsamaz ol bak nasil peşinde gelir

Şimdi ben sizlerin yapısını bilmiyorum,dilekçe verin geri döner belki dersem adama gün doğmuş gibi tamam boşanalım diyebilir,bunun vebalini alamam.
Bence bekleyin seviyorsunuz zaten,biraz zaman tanıyın birbirinize.
Ben birbirini seven insanların riske girmemesi taraftarıyım,en azından sizin yerinizde olsam tamamen kaybedersem diye korkar dilekçeyi o verene kadar sessiz kalırdım.

Ben oldum son bir ay umursamaz ilk ay herseyi yaptım barisma yönünde en son dilekceyi sordum geçen pazar günü dediki bana düne kadar öyle demiyodun dedi elimden geleni yaptım dedim başka hiç bişey yapamam dedim bakalım artık verecek mi dilekçesini ben çoktan verirdim ama ailem o versin uğraşma sen diyor birde tabi maddi açıdan biraz sıkıntı liyim

Aynen oyle yapıyorum evet ben çok ağladım o olaydan sonra çok kötü idim ilk on gün ama oda aglamis belki biraz daha aglayacakmis ama bitirecekmis bu işi kafasi bu yani onun hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Aslında arkadaşım bir hafta öncesine kadar avukata gittim görüştüm bunada haber verdik donmedi telini kapattı ama lafta hep bosanicaz diyor

Ailem uğraşma diyor o ugrassin diyorlar biraz maddi açıdan da sıkıntılar var kolay değil en azından ilerde kızıma ben istemedim o istedi verdi derim dilekçesini
Cok sacma bence kiziniz 8 yasinda oda netlessin ister...konusun kizinizla ucretsiz avukat hakkinizda var...bir umut duzelsin diye bekliyorsunuz cocuk icin bu gelgit saglikli degil

Iyi Değil tabiki bu gelgit onun gibi bi insan çoktannn bosanmayi hak ediyor aslinda ama neyseki bnm içim acıyor herseye rağmen gerçekten hiç kolay degil o versin bi verdim deyip yalan atıyor bi hmn bitsin diyor oyalayip duruyor aklinca on onbeş var önümde ben sordum dilekçe yi ne zaman veriyorsun diye vermezse anlarım artık niyetini

İlk konunu hatırlıyorum Komşuların yanında yaptığın yanlıştı. Ne olursa olsun ailesinin yanında bile böyle bir laf etmek doğru değil.
Ama o da aşırı tepkiler veriyor. Daha önce başka sorunlar vardı bence. Sırf bu sebepten evlilik bitmez,iki ay ayrı kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…