Saol cnmYaptigi yaşattıkları kotu seyleri dusunerek
Ve destek alarak, gecmis olsun
Düzelir gibi gözükmüyor ama yinede Allah bilirAcaba ayrı kaldıkça bi süre sonra düzelir mi diycem ama ben 2 ay gibi bi ayrılıkta sonra devam etmezdim sanırım
Çok doğru yazmışsın canım düzelme ihtimali yok gibi onun gözünde dilinde yaptığı hareketlerde ama ben yinede kızım için denerim daha çok küçük 8 yaşında dilekçesini verse tamamen bitirse belki bu kadar düşünmeyeceğim bakalım bekliyorum önümüzdeki günlerde saol cnmZaman lazım olcak biraz fazlaca bi zaman..
Çok zor bi dönem rabbim yardımcın olsun insallah..
Duzelme ihtimali varmi yada hala istiyomusun,sadece alışkanlıklarmı? bunlari bi düşün..Uzak kaldıkça hep ıyi şeyleri animsicaksin belki ama yaptıklarını hatırla..Heleki gittikten sonrakileri en zor zamanlarında bi kuruş yardim etmemiş ne yer içerler dememiş,gaddar insanla ömür geçmez..
Allah vicdan merhamet versin..Sizede sabır..
Aynen cnm dilekçe falan olmayınca bende kafamda tam bitiremiyorum bitecek mi bitmeyecek mi arada kalıyorum evet öyle yaptim ama oda bana hep sans verir gibisinden bahcede herkesin yaninda bagirdi cagirdi ben daha sonra oyle yaptim bu yüzden buraya konu aciyorum sizden destek alıyorum iyi geliyor bana saolunEski konunuzu hatırlıyorum.
Kari koca abartılı tepkiler veriyorsunuz.
Siz adamın gururunu elin insanlarının önünde 5 paralık etmişsiniz,o da özürlerinize rağmen dönmemiş burnunun ucundan kıl aldırmayan biri.
Akışında kalsın derim ben,daha fazla uğraşmaya değmez.
Şimdi ben sizlerin yapısını bilmiyorum,dilekçe verin geri döner belki dersem adama gün doğmuş gibi tamam boşanalım diyebilir,bunun vebalini alamam.Aynen cnm dilekçe falan olmayınca bende kafamda tam bitiremiyorum bitecek mi bitmeyecek mi arada kalıyorum evet öyle yaptim ama oda bana hep sans verir gibisinden bahcede herkesin yaninda bagirdi cagirdi ben daha sonra oyle yaptim bu yüzden buraya konu aciyorum sizden destek alıyorum iyi geliyor bana saolun
Aynen oyle yapıyorum evet ben çok ağladım o olaydan sonra çok kötü idim ilk on gün ama oda aglamis belki biraz daha aglayacakmis ama bitirecekmis bu işi kafasi bu yani onun hayırlısı bakalımŞimdi ben sizlerin yapısını bilmiyorum,dilekçe verin geri döner belki dersem adama gün doğmuş gibi tamam boşanalım diyebilir,bunun vebalini alamam.
Bence bekleyin seviyorsunuz zaten,biraz zaman tanıyın birbirinize.
Ben birbirini seven insanların riske girmemesi taraftarıyım,en azından sizin yerinizde olsam tamamen kaybedersem diye korkar dilekçeyi o verene kadar sessiz kalırdım.
Aslında arkadaşım bir hafta öncesine kadar avukata gittim görüştüm bunada haber verdik donmedi telini kapattı ama lafta hep bosanicaz diyorŞimdi ben sizlerin yapısını bilmiyorum,dilekçe verin geri döner belki dersem adama gün doğmuş gibi tamam boşanalım diyebilir,bunun vebalini alamam.
Bence bekleyin seviyorsunuz zaten,biraz zaman tanıyın birbirinize.
Ben birbirini seven insanların riske girmemesi taraftarıyım,en azından sizin yerinizde olsam tamamen kaybedersem diye korkar dilekçeyi o verene kadar sessiz kalırdım.
Ailem uğraşma diyor o ugrassin diyorlar biraz maddi açıdan da sıkıntılar var kolay değil en azından ilerde kızıma ben istemedim o istedi verdi derim dilekçesiniSen ver neden bekliyosun
Cok sacma bence kiziniz 8 yasinda oda netlessin ister...konusun kizinizla ucretsiz avukat hakkinizda var...bir umut duzelsin diye bekliyorsunuz cocuk icin bu gelgit saglikli degilAilem uğraşma diyor o ugrassin diyorlar biraz maddi açıdan da sıkıntılar var kolay değil en azından ilerde kızıma ben istemedim o istedi verdi derim dilekçesini
Iyi Değil tabiki bu gelgit onun gibi bi insan çoktannn bosanmayi hak ediyor aslinda ama neyseki bnm içim acıyor herseye rağmen gerçekten hiç kolay degil o versin bi verdim deyip yalan atıyor bi hmn bitsin diyor oyalayip duruyor aklinca on onbeş gun var önümde ben sordum dilekçe yi ne zaman veriyorsun diye vermezse anlarım artık niyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?