Terk ettiğim eski sevgilim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk arkandan acı çekti diye twitter stalklarken kimbilir kaçınçı flörtünün acısını paylaşıyordu da üstünüze alındınız. Aradan geçmiş yıllar çocukken olan ilişki valla geriye baktığımd kızın teki de ne şerefsizdi der geçerim. Diyelim 6 yıl geçti sizin adınız mı kalır. Sen olmuşsun bambaşka biri o adam olmuş bambaşka biri. Zevkleri değişmiştir, yaşantısı değişmiştir ona göre de biriyle evlenmiştir. Sen sanıyorsun ki adam da vay canım biz birbirimizi nasıl kaybettik diyecek bütün türkiyede seni arıyacak. Azıcık aklı olan veda etmeden giden kıza 1 2 ay niye böyle oldu der 1 yıl sonra iyi oldu da hayatımdan çıktı dengesiz diye sevinir. Gidip kardeşiyle bile konuşsan kendini rezil ettiğinle kalırsın. Belki eşiyle kulağına gittiğinde alay bile ederler karı koca seninle. Durdun durdun yıllar boyu bir selam yazmadın evlendi kıymete bindi.

Valla ben yasak aşk hikayeleri okumayı seven, entrikaya bayılan biriyim. Ama sizin yapmayı planladığınız şey o kadar bayağı ki uzaktan bakınca kimseyi bulamamış hala daha eskileri karıştıyor bir karış yol alamamış diye halinize üzülenilecek bir konum. İlkelliğinizin bırakın biraz grurunuz olsun ya, valla düşündükçe güleceğim geliyor. Bana biri bu şekil gelse gülerek derim sen nerede kalmışsın ya hala orada mısın der kapıya kadar uğurlarım.

Mune Mune konuyu yorumlara kapatabilir misiniz rica etsem.

Bu konuda birkaç kişi haric anlamaya çalışan yok, boşuna bildirim ve hakaret aliyorum.
Anlaşılacak bir tarafınız olmadığı için olabilir mi?
Nişanlısıniz, karşıdaki insan evli,onun kardeşiyle konusup yıllar içinde ne yaptığını öğrenekmişmişsiniz. Romantik falan mı geliyor bu size?
Fazla dizi izliyorsunuz herhalde, biraz azaltın, gerçek hayata dönün.

Bakın ben tüm bunların saçmalık olduğunu kabul ediyorum zaten. İğrenç bir fikirdi. Ama niyetim asla huzur kaçırmak değildi, zaten bu ihtimal beni durdurdu. Ama ısrarla bizi kandırma diyorsunuz niye sizi kandirayim ki. Bence tahminimce kötü niyetli insanlar böyle muhakemelerle uğraşmaz gider bodoslama ne yapıyorsa yapar. Ben işin doğuracak sonuçlarını düşünüp bunun saçma bir fikir olduğunu kabul ettim zaten.
Tesekkur ederim hepimizin hakkında hayirlisi
Uykum geldi. Nişanlı olayı patladı😂Yarın bu konu kapanmazsa yazarım. Olayın neresinde iyi niyetten çıkıyor diye.

Biz tam da o zamanda ayrildik zaten. Hayatımda olan biri değil.
Size oturup hayat hikayemi anlatirdim lakin anlamak isteyeceginizi dusunmuyorum. Benim eski sevgilim diye bahsettiğim kişiye hiçbir zaman dönme isteğim ya da niyetim olmadı. Öyle bir girisimim de olmadı şu saatten sonra da zaten olamaz. Bunu anlamak bu kadar zor olmamali
Canım benim, en son nişanlım dediğinin üstünden 20 gün geçmemiş. Demek ki ayrildiysan da şu son haftalarda ayrilmissindir.
Bir deyiş var; yahudi züğürtleyince eski defterleri açarmış.
Senin de kalbin kırılmış, nişanlım diye koluna taktiğin, herkesle tanıştırdığın adam kumarbaz çıkmış, buyuk bir hayal kırıklığına uğramışsin. Mutsuzsun. A aaaaa, hemen aklına düşmüş mabadina tekmeyi attığın eski sevgilin, bit pazarına nur yağmış. Bakmışsın adam çoktan evlenmiş.
Devlerin aşkı modunda yok kardesini göreyim, yok son bir kez resmine bakayım, saçmalıyorsun.
Bu kadar açık.
Nesini anlamadım ki?
Aşk maşk sandığın şey de narsist duygularının eseri bir şey. "Tam da onunla konuşacak cesareti" demek ki nisanlindan ayrıldığın saniye bulmuşsun 😂 ne büyük aşk, aman tanrım,film tadında ( pembe dizi daha uygun olabilir)

Biz tam da o zamanda ayrildik zaten. Hayatımda olan biri değil. Size oturup hayat hikayemi anlatirdim lakin anlamak isteyeceginizi dusunmuyorum. Benim eski sevgilim diye bahsettiğim kişiye hiçbir zaman dönme isteğim ya da niyetim olmadı. Öyle bir girisimim de olmadı şu saatten sonra da zaten olamaz. Bunu anlamak bu kadar zor olmamali
Bak bu yalanı unutup 2 hafta sonra Nişanlımın evi arabası anası temalı konu açma. Hafiye gibi kadınlar var burda yerler çiğ çiğ., 😂😂

Bu eskiyi yad etme, helallesme saçmalıklarınım sonu da hep başka yere gidiyor. Bana da böyle helallik isteyen biri mesaj attı ki aramızda çok kısa süreli bir şey olmuştu. İkinci mesajında konuyu başka yere çekmeye başladı.
Çünkü kimsenin aklina durduk yere eski sevgilisi hakkında bilgi almak, helalleşmek gelmez. Vardır onu dürtükleyen bir şeyler.
Bizlerde aptal değiliz yani, herkes neyin ne olduğunu biliyor, anlıyor.

Kizlar selam. Ben zamanında çok büyük bir aşk yaşadim. İlk askimdi. Birbirimizi çok seviyorduk bir de o küçük yaslarin vermiş olduğu coşku. Tam filmlerden fırlamış gibiydik. 3 sene kadar da sürdü. Bir gün onu aniden terk ettim. Hattımı kırdım attim. Zaten taşiniyorduk da izimi kaybettirdim. Sosyal medya zaten kullanmıyordum. Bana hiçbir şekilde ulasamazdi. Ortak birkaç arkadaşimiz vardı onlarla da bağlantımı koparmistim. O zamanlar o kafayla bunu yapmam gerektigini dusunmustum çok zor da olsa yapmıştım. Terk eden bendim, ama en az onun kadar acı cekmisimdir. Tabi sonrasinda ben yoluma baktım yeni bir hayat kurdum ama ara ara bir Twitter hesabı vardı hep oradan takip ettim onu sessizce. Yıllarca acisini paylaştı. Doğum günlerimi kutladi. Son birkaç yıldır Twitterini kullanmayı bırakmisti. Öğrendim ki evlenmiş aniden, daha yeni. Tam da yıllar sonra onunla konuşmak için cesaretimi anca toplamisken. İçimde o kadar çok birikmiş şey var ki sadece dostane bir şekilde uzun uzun konuşalım ben anlatayım o dinlesin, o anlatsın ben dinliyim, etegimizdeki taşları dokelim sonra tekrar çıkalım birbirimizin hayatından sadece bunu istiyordum. Şimdi artık bunu yapamam evli sonuçta. Ama bir erkek kardeşi var onunla konuşmak istiyorum, kardeşi beni ismen biliyor ama tanişmiyoruz. Kardeşinden onu dinlemek istiyorum, bunca yıldır ne yaptı, neler yaşadı, birkaç da fotoğrafina bakıp sessizce gitmek istiyorum. Sizce aramızda kalmasi için söz alsam ve böyle bir şey yapsam, onun ve eşinin kulağına gitme ihtimali var mıdır kardeşi nasıl biri tanımıyorum soncuta. Kimsenin huzurunu kaçırmak istemem. Ama bir yanımda diyor ki bunu neden soylesin ki kimse abisinin huzurunun kacmasini kafasının bulanmasini istemez aramızda konuşuruz ve sonsuza dek kapatırız..
Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorum inanin ben de bilmiyorum. Bunu yaptığımda çok rahatlayacakmis gibi hissediyorum..
Kardeşinin yerinde olsam dakikasında anlatırım abime.

Bu konuda birkaç kişi haric anlamaya çalışan yok, boşuna bildirim ve hakaret aliyorum.
Kimse hakaret etmedi sana. Gerçekleri duydun sindiremiyorsun.Sen o kişiyle temasa geçsen dolaylı, dolaysız yine seni düşünür zannediyorsun.Erkekler için biten bitmiştir. Kadın geçmişi düşünür, deser. Senin o evlilikteki önemin sıfır. Adam sen geldin diye kucağına atlamaz. Atlarsa da bil ki kim gelse ona kosacaktir. Sen olduğun için degil. Yani sen o evliliğe istesen de zarar veremezsin. Adam azcik dengeli, tatlı bir kadın bulduysa geçmişte senin için üzüldüğü günlere guluyordur. Bunun kötü niyetli olmadığını manasizca savunuyorsun. Bir de arada kendi ilişki durumunu gizliyorsun. Olayı masumlastirmaya çalışıyorsun. Sana vakit ayırıp yazan insanları da anlayışsız, kötü ilan ediyorsun. Zaten hergun başlık acmandan belliydi bir sorun olduğu.

Bence kafanızdaki konuyu da kapatın, düşünceniz hoş değil. Sonuçlarının nereye varacağı belli olmayan bir yol. Sonra da ama ben çok iyi niyetliydim falan filan... Geçin bu işleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X