• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk ettiğim eski sevgilim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ağzıma sıçsa yeridir. ben hak ettim. ama konuşmayı uzatmak istemiyorum ben.

-Hakkını helal et. Seni kırdım, kötü ayrıldık hakkına girdim. Evliliğinde mutluluklar. Lütfen hakkını helal et bu karmayı taşımak istemiyorum.

Diyecegim bu- beklediğim cevap ise;

-Helal olsun, teşekkürler…

Yani benim kendi açımdan böyle. Çünkü duygu vs bitmiş, adam evlenmiş. Karısına saygım var, hemcinsim. Ama herkesin niyeti bu mudur bilemem :)
Sizin niyetle konu sahibinin niyeti ve aksiyon planı tamamen farklı. Konu sahibi aranıyor, araniyorsun deyince biz suçlu oluyoruz.
Siz o kişinin hakkına girdiğiniz için işlerinizin kötü gittigini düşünüp o kişiden hellalik almak istiyorsunuz. Bunun için meditasyonlar vs var.Bag kesme vs. Ne kadar işe yarar bilmem. İlla o kişi ile yüzyüze görüşmek zorunda değilsiniz yanlış anlaşılabilir.

Narsist olabileceğinizi düşündünüz mü hiç?
Bence hiç bir müdahalede bulunmayın. Siz kendi o kendi hayatını yaşasın.
Yok hiçbir şey yapmayacagim amacım onu rahatsız etmek değildi zaten. Ben çok başka dusunmustum aslinda. Ama gereksiz bir şey kabul ediyorum bunu

Evet ben de aynısını düşündüm. Hadi diyelim hiçbir sıkıntı olmadı konuştuk kapattık. Merak ettiğim her şeyi öğrendim. Elime ne gecicek. Sacmalik
Ben zaten günün sonunda ölçüp biçip yine bunu yapmayacaktim kendimi biliyorum. Buraya yazıp aslında ben ne yaşıyorum neden bunu istiyorum onu anlamaya çalıştım biraz da. İlgi arsızı kötü niyetli bir kahpe olduğumu öğrendim.
Takıntılı, saplantılı vs bunlari anlarım hak da veririm de. Bu kadarı cok fazla:) geçen gün biri kocami aldatacagim minvalinde bir konu açmış o bile benim kadar linç yemedi😁
kim o ben kaçırmışım link at hemen linçleyelim :KK53:
bunun dışında o kocasını aldatacakmış siz günahsız bir kadının evliliğini sarsacaksınız belki de

Evet ben de aynısını düşündüm. Hadi diyelim hiçbir sıkıntı olmadı konuştuk kapattık. Merak ettiğim her şeyi öğrendim. Elime ne gecicek. Sacmalik
Ben zaten günün sonunda ölçüp biçip yine bunu yapmayacaktim kendimi biliyorum. Buraya yazıp aslında ben ne yaşıyorum neden bunu istiyorum onu anlamaya çalıştım biraz da. İlgi arsızı kötü niyetli bir kahpe olduğumu öğrendim.
Takıntılı, saplantılı vs bunlari anlarım hak da veririm de. Bu kadarı cok fazla:) geçen gün biri kocami aldatacagim minvalinde bir konu açmış o bile benim kadar linç yemedi😁
O konuya denk gelseydim yerden yere vururdum, merak etme :KK53:
Kahpe değilsin, kimse öyle bi şey demedi ama düşündüğün şeyler saçmalık, fazlaca da arabesk. Işin içinde bencillik, ilgi arsızlığı, ego, aranma var.
Sal herifi, kendini de sal, yoluna bak.

Sizin niyetle konu sahibinin niyeti ve aksiyon planı tamamen farklı. Konu sahibi aranıyor, araniyorsun deyince biz suçlu oluyoruz.
Siz o kişinin hakkına girdiğiniz için işlerinizin kötü gittigini düşünüp o kişiden hellalik almak istiyorsunuz. Bunun için meditasyonlar vs var.Bag kesme vs. Ne kadar işe yarar bilmem. İlla o kişi ile yüzyüze görüşmek zorunda değilsiniz yanlış anlaşılabilir.
Benim bağ kesme yaptırmam gerek evet… En iyisi:(

kim o ben kaçırmışım link at hemen linçleyelim :KK53:
bunun dışında o kocasını aldatacakmış siz günahsız bir kadının evliliğini sarsacaksınız belki de
Hiçbir başlığa uymayanlarda idi bulursam atayim😁 hayır kimsenin evliliğiyle işim olmaz oyle biri asla değilim ama bunu söylemekten öteye gecemiyorum

O konuya denk gelseydim yerden yere vururdum, merak etme :KK53:
Kahpe değilsin, kimse öyle bi şey demedi ama düşündüğün şeyler saçmalık, fazlaca da arabesk. Işin içinde bencillik, ilgi arsızlığı, ego, aranma var.
Sal herifi, kendini de sal, yoluna bak.
Saçmalık kabul, fazlaca arabesk kabul. Ama aranma, işte burada yanılıyorsunuz. Ama içimi açıp niyetimi goremeyeceginizden ve belki de yazdiklarim öyle hissettirdiginden siz de haklısınız ne diyim.
Ve zibilyon kere söyledim yine söylüyorum bu gerçekten saçmaydı, bunu hiçbir zaman hayata geçirmeyecegim

Saçmalık kabul, fazlaca arabesk kabul. Ama aranma, işte burada yanılıyorsunuz. Ama içimi açıp niyetimi goremeyeceginizden ve belki de yazdiklarim öyle hissettirdiginden siz de haklısınız ne diyim.
Ve zibilyon kere söyledim yine söylüyorum bu gerçekten saçmaydı, bunu hiçbir zaman hayata geçirmeyecegim
Valla okuyunca öyle görünüyor, ilk okuduğumda hele aşırı sinirlendim :KK53:
Bitmiş gitmiş hikaye, öğrenmek bazen daha üzücü de olabilir, ben pek inanmıyorum öyle yüzleştik, mevzu kapandı olaylarına. Bazen kestirip atmak lazım, didikleyince başka saçmalıklar olabiliyor.

Narsist birey durduk yere sevgilisini terk edip kahrolmasını izleyip tatmin olur, egosu okşanır. Adam yıllarca ona tivitler atarak bu pohpohlamayı ziyadesiyle yapmaktadır. Ama adam pohpohlamayı kesince narsist birey panikler. O yüzden tekrar adamın hayatına temas ederek ilgili üzerine çekmek ister. Her ne kadar kimsenin hayatını mahvetme derdim yok dese de içten içe tüm ilgi yine onun olsun, egosu okşanmaya devam etsin ister.

Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorum inanin ben de bilmiyorum. Bunu yaptığımda çok rahatlayacakmis gibi hissediyorum..
Ben biliyorum yada az çok tahmin ediyorum diyelim. Senelerdir, bir şekilde sizde takılı kalmış, sosyal medyadan acı paylaşmalar, doğum gününüzü kutlamalar... Ondaki sizi söküp atan kadının canını sıkmak, kendinizi hatırlatmak için böyle birşeye ihtiyaç duyuyorsunuz. En hafif tabirimle...

Kaçan balık büyük olur, yemeyenin malını yerler, kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur, birinin sumuk gibi attigini bi başkası ilik diye kapar minvalinde laflar dolanio kafamda su an :))

Kendine itiraf et adamın seni unutmuş olmasını istemiyorsun. Ben de boyleyim hic elestirmiorum. Sırf böyle sacma sapan ardımdaki yıkımı bi seyredeyim ne bileyim içtiğim rakı daha anlamlı olsun diye olur olmadik ayrilmalarim cok olmuştur.

Ama hayat bana şunu öğretti ki herkesin yerini mutlaka biri alıyor. Kimse vazgecilmez değil. Anlamadigim tek sey birine olan sevgi gerçekse ayrılınca o nereye gidiyor. Hani fizikte vardan yok olmazdi ulan diyo insan. Çünkü bazen özgün bi bağ yakaliosun bi aşkta, bi başkasıyla asla bulamiosun öyle bi uyum, daha farkli buluosun ama öbürüne benzemio oluyor dolayisiyla nasi oluyo da ona ihtiyac duymamaya başlıyor insan bu cok enteresan gelio bana.
Ee ne zaman bana hakaret edicek acaba diye okudum sonuna kadar 😁
Beni anladiginizi hissettim. Tesekkur ederim.

Belki de o özgün bağ biz kafamızda kuruyoruz öyle hayal ediyoruz öyle görmek istiyoruz diye vardır. Ya da bir şeyleri zirvede biraktigimiz içindir. Zihnin oyunları bitmez. En iyisi daima önümüze bakmak..

Ee ne zaman bana hakaret edicek acaba diye okudum sonuna kadar 😁
Beni anladiginizi hissettim. Tesekkur ederim.

Belki de o özgün bağ biz kafamızda kuruyoruz öyle hayal ediyoruz öyle görmek istiyoruz diye vardır. Ya da bir şeyleri zirvede biraktigimiz içindir. Zihnin oyunları bitmez. En iyisi daima önümüze bakmak..
Bilmiyorum olabilir belli ki sana bana özgün geliyor işte bi :)) ben genelde geçmişte yaşamayı seviyorum :D ama hep önüme bakarim ilerlerim yani, kafam arkada kalır sadece. Hep ihtimalleri düşünürüm hani şu şöyle olsun istiosan falanca sayfaya atla kitaplari gibi yaşamak isterdim hayati. En ufak fevri kararla pat diye her sey sonsuza kadar degisebilio çünkü. Umarim senin de karşına unutturacak birisi cikar. Ama merakini anliyorum. Asil merak etmemek tuhaf geliyor.

Kaçan balık büyük olur, yemeyenin malını yerler, kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur, birinin sumuk gibi attigini bi başkası ilik diye kapar minvalinde laflar dolanio kafamda su an :))

Kendine itiraf et adamın seni unutmuş olmasını istemiyorsun. Ben de boyleyim hic elestirmiorum. Sırf böyle sacma sapan ardımdaki yıkımı bi seyredeyim ne bileyim içtiğim rakı daha anlamlı olsun diye olur olmadik ayrilmalarim cok olmuştur.

Ama hayat bana şunu öğretti ki herkesin yerini mutlaka biri alıyor. Kimse vazgecilmez değil. Anlamadigim tek sey birine olan sevgi gerçekse ayrılınca o nereye gidiyor. Hani fizikte vardan yok olmazdi ulan diyo insan. Çünkü bazen özgün bi bağ yakaliosun bi aşkta, bi başkasıyla asla bulamiosun öyle bi uyum, daha farkli buluosun ama öbürüne benzemio oluyor dolayisiyla nasi oluyo da ona ihtiyac duymamaya başlıyor insan bu cok enteresan gelio bana.
Zamanın derinliklerinde kayboluyor.

Bak şekil 1A . Kendine ve bize dürüst bir yorum. Konu sahibi bak üye kendini tanıyor, dürüst yorumunu yazıyor, bizi ve kendini kandırmiyor. Örnek almalisin bence.

Ondaki sizi söküp atan kadının canını sıkmak, kendinizi hatırlatmak için böyle birşeye ihtiyaç duyuyorsunuz. En hafif tabirimle...
Kimse kimseyi kimseden sökup almadı zaten birlikte değildik. Bu yargı tamamen yanlış. Kimsenin canını sıkmak veya kendimi hatirlatmak gibi bir amacım yoktu. Bu tamemen kötü niyetli bir düşünce olurdu.
Belli ki okuyunca öyle anlaşılıyor. İşin aslı öyle değil.
Ama bu konuda daha fazla 'hayır kötü niyetli değildim' diye açıklama yapmayacağım çünkü üstte kizlarla yeterince konuştuk kendimi anlatmaya çalıştım,tekrara düşüyorum.

Bak şekil 1A . Kendine ve bize dürüst bir yorum. Konu sahibi bak üye kendini tanıyor, dürüst yorumunu yazıyor, bizi ve kendini kandırmiyor. Örnek almalisin bence.
Sasifelekcikmazi bir onceki ağır hakaretlerinizden ve israrla tüm çabama rağmen 'bizi kandiriyorsun' demekten öteye gecmediginizden dolayı size cevap vermeyecegim. Benim söylediklerim, verdiğim cevaplar sizin umrunuzda bile değil. Ben buraya manas destani da yazsam ben artık sizin gözünüzde sizi kandirmaya çalışan biriyim. Yazacağınız başka hakaretler var ise yazın rahatlayın kapatalım konuyu zira iletişim kuramiyoruz sizinle 🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X