Terkedemiyorum

Senin sevgilin aklında halen eski sevgilisi olan, seni yara bandı olarak kullanan, zaten güvenmediğin ve geçenlerdede senden habersiz kendisine ilgi duyan başka bir kızın evinde kalan şu adam değil mi?
Ama bunlar önemli değil çünkü adam yakışıklı! Ve bu *önemsiz* konular yüzünden terk edemezsin! Arkadaşlar ne der sonra!

Ne deyim yani... Allah akıl fikir versin...

Bazen nutkum hönk diye tutuluyor. Yaş insana tecrübe katmiyo mu yahu?. 30 yaşında bir kadının ,bir erkekten beklentileri nasıl hala yakışıklılık,elalem ne der vs. gibi şeylerle kisitli kalabiliyor anlayamıyorum, anlayış da gosteremiyorum.

Asla birilerine bişey kanıtlamak için yaşama. Eşinle eve girip kapıyı kapattığında dost düşman hepsi dışarda kalıyo. Sen bu adamla bir ömür mutlu olabilecekmisin onu düşün

Ya siz şu adamı gözünüzde ne büyüttünüz ya!
Sizden geç diye, fiziksel olarak çekici diye her halta göz yumuyorsunuz
Üstelik zerre kadar da güvenmeyip kendinize eziyet ediyorsunuz
Her konunuza aynı şey yazılıyor
Akliniz varsa ayrilin
Bu ergenle iş yürümez

Yakışıklı?
Kime göre? Neye göre?
Belki de siz sevdiğiniz için gözünüze öyle geliyordur.
Birde 30 yaşında olduğunuza emin misiniz?

Evlen, her annene gidişinde huzurun ne demek olduğunu tam anlamıyla öğrenirsin

Bazen bazı kadınlara mustehak diyorum ya
Hakikaten doğru.
Yaşa bak one sunduğu sebeblere bak :)
Madde madde okuyup gulunmelik.

neden ayrılmak istiyorsun?

Nasıl hayatımda sevgilim varken başkasına mı bakayım alıcı gözüyle
Sokaktan geçen 100 kadından 99'u sevgilinize bakıyormuş ama Bu yaştan sonra kimseyi bulamam olanla evleneyim derdindesiniz. Siz de bakın etrafınıza belki daha iyi birileri ile tanışırsınız.

Ayrılma sebeplerin ayrılmama sebeplerden 10 kat mantıklı lütfen yapamayacağını düşünüyorsan sevgiliyken ayrılmak mantıklı başkasına nispet diye adamla evlenilmez yada yakışıklılık inan son sıralarda yer alıyor artık

Hayatima kac kisi girdi sevinmesinler diye terketmemezlik yapmadim wallahi bu nasil bi dusunce ya

Şimdi acı çekmeyeyim diye ilerde çekeceğiniz muhtemel daha büyük acılara zemin hazırladığınızın farkında mısınız?
Acıyı erteliyorsunuz sadece.

Ha bir de başkalarını sevindirmemek nasıl ilkel bir düşüncedir. 3. Evliliğimi de bitirme kararı aldım sırf gururum, onurum, kendime saygım nedeniyle. Eminim bazı kendini bilmezler yine mi diyecek ama zerre kadar umurumda değiller. Bu onların seviyelerini gösterir sadece. Herkes kendi yaşadığını bilir. Kimsenin hayatı da kimseyi ilgilendirmez.

bence gerçekten sevgilinizi terketmelisiniz.

1-yaşınız 30 olsun ne olmuş. bir daha kimseyi bulamam evde kalırım diye korkmak çok saçma. kısmet bu işler.
2-annesi ve kızkardeşi sizden nefret ediyorsa siz yarın öbür gün o insanlarla yüzyüze bakmak zorunda kaldığınızda ne yapacaksınız? evlenseniz daha büyük dert.
3-aşırı yakışıklı diye bir insana katlanılmaz, güzellik gelip geçicidir. önce insan olsun.
4-sizi neden çekemesinler? çok mükemmel bir çift misiniz? öyle olsa şu an buraya konu açıyor olmazdınız değil mi?
5-acı çekmekten korkmayın, aşk acısı nedir ki? en büyük acı ölüm acısı ama inanın insan ona bile alışıyor..
6-VE EN ÖNEMLİSİ güvenmediğiniz biriyle asla birlikte olmayın.

İlişkiniz hirslarinizin kurbanı olmuş bence annesine kardeşine zafer kazandırmak istemiyorum, düşmanlarımızın sevindirmek istemiyorum ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…