- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
Asla birilerine bişey kanıtlamak için yaşama. Eşinle eve girip kapıyı kapattığında dost düşman hepsi dışarda kalıyo. Sen bu adamla bir ömür mutlu olabilecekmisin onu düşünkızlar ben sevgilimi terketmeliyim ama cesaret edemiyorum bikaç sebebi var
1) yaşım 30 a geliyor bida kimseyi bulamayıp evde kalmaktan korkuyorum çevrem de yok
2) annesi ve kız kardeşi benden nefret ediyor ayrılıp onları sevindirmek zafer yaşatmak istemiyorum
3) aşırı yakışıklı ve çekici Bütün kızlar aşık ona çevresindeki herkes ağzına düşecek Sokaktan geçen 100 kadından 99 u döner bida bakar öyle yakışıklı
4) bizi çekemeyen arkadaşları sevindirmek istemiyorum
5) acı çekmekten korkuyorum ya bida kimseyi öyle sevemez ve unutamazsam diye
Iyide bu sebepler için Biri ile evlenilmez de..sadece nisan yapın bari..
neden ayrılmak istiyorsun?kızlar ben sevgilimi terketmeliyim ama cesaret edemiyorum bikaç sebebi var
1) yaşım 30 a geliyor bida kimseyi bulamayıp evde kalmaktan korkuyorum çevrem de yok
2) annesi ve kız kardeşi benden nefret ediyor ayrılıp onları sevindirmek zafer yaşatmak istemiyorum
3) aşırı yakışıklı ve çekici Bütün kızlar aşık ona çevresindeki herkes ağzına düşecek Sokaktan geçen 100 kadından 99 u döner bida bakar öyle yakışıklı
4) bizi çekemeyen arkadaşları sevindirmek istemiyorum
5) acı çekmekten korkuyorum ya bida kimseyi öyle sevemez ve unutamazsam diye
Sokaktan geçen 100 kadından 99'u sevgilinize bakıyormuş amaNasıl hayatımda sevgilim varken başkasına mı bakayım alıcı gözüyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?