• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedemiyorum

Ruslana90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
147
30
13
35
kızlar ben sevgilimi terketmeliyim ama cesaret edemiyorum bikaç sebebi var
1) yaşım 30 a geliyor bida kimseyi bulamayıp evde kalmaktan korkuyorum çevrem de yok
2) annesi ve kız kardeşi benden nefret ediyor ayrılıp onları sevindirmek zafer yaşatmak istemiyorum
3) aşırı yakışıklı ve çekici Bütün kızlar aşık ona çevresindeki herkes ağzına düşecek Sokaktan geçen 100 kadından 99 u döner bida bakar öyle yakışıklı
4) bizi çekemeyen arkadaşları sevindirmek istemiyorum
5) acı çekmekten korkuyorum ya bida kimseyi öyle sevemez ve unutamazsam diye

Beraber bi yola çıkabileceğime yanımda olacağına yaşlandığımda düştüğümde kilo aldığımda yine yanımda olacağına beni kısıtlayıp bunaltmayacağına hayatımı enerjimi ele geçirmeyeceğine güvenemiyorum ama yukardaki sebepler beni alıkoyuyo
Yani güvenmiyorum kısaca, kaynana tarafı şimdiden sorunlu. Evlendiğin zaman ne olacağı az çok belli gibi. Ayrılma sebebin mantıkli, ayrılmama sebebin mantıksız bence.

Iyide bu sebepler için Biri ile evlenilmez de..sadece nisan yapın bari..
Mesela evlensek onu burda bırakıp memlekete gitsem annemlere gözüm arkada kalmaz diyemiyorum kalır
Yok o benim eşim yapmaz etmez diyemem gibi hissediyorum

Hiçbiri mantıklı sebepler değil.
Ayrilmayi isteme sebebin nedir belki de ayrılmaman gerekiyor?

İlk madde hariç diğerleri zaten ayrılmanız için sebepler aslında. O anne ve kız kardeş sizi rahat bırakacak mı, üstelik güvenemediğiniz bir erkek. Veya o çekemeyen arkadaşlar, peşinden koşan kızlar. Üstelik acı çekmekten korktuğunuz halde güvenemediğiniz bir adamla birlikte olmaya devam etmek de cesaret işi. Umarım geç olmadan farkındalığınız gelişir ve sağlıklı bir durum değerlendirmesi yapıp önünüze bakarsınız.

2. Ve 4. Sebepleriniz hastalıklı düşünceler.
Elalem mutlu olmasın diye güvenmediğin bir ilişkiye devam etmek?
Neyse boşverin. Evlenir çocuk yapar, sonra da çocuğum var boşanamıyorum yazarsınız
Evet ama çok köyü bi durum değil mi başkalarını amacına ulaştırmak onlara yenilmek

Hayattaki zafer kazanma algınız bir erkeği elinizde tutmak mı? Ya da kaybetme algınız bu mu? 30 yaşına gelip hala kimliğinizi ve kişiliğinizi bir erkek üzerinden mi ispatlıyorsunuz?

Evlenin madem. Yoldan geçenler de dönüp bir daha bakmıyordur eminim. Yakışıklı birini görüp baktığımı hatırlamam. Bana ne!

Daha iyisine bakin derim.
Ailene evlenmek istedigini soyle, uygun aday cikarsa gorus.
Daha iyisini bulursan ona git, olmazsa elinde bu var artik ne yapalim elindeki malzemeyle yetin derim.

Kendiniz için değil de çevreniz için yaşıyor gibisiniz. Adama dair aşkla sevgiyle bahsetmek şöyle dursun, şimdiden hayatınızı cehenneme çevireceği izlenimini edinmişsiniz sonucu çıkıyor yazdıklarınızdan. Yazdığınız maddelerden sonuncu hariç hiçbiri bir ilişkiyi sürdürmek için geçerli sebepler değil. Ailesini mutlu etmemek, başka kızlara yar etmemek gibi sebepler kusura bakmayın ama çok ergence düşünceler. Size ne kimin ne yapacağından, nasıl mutlu olacaksınız, bu mümkün mü ona bakın.

kızlar ben sevgilimi terketmeliyim ama cesaret edemiyorum bikaç sebebi var
1) yaşım 30 a geliyor bida kimseyi bulamayıp evde kalmaktan korkuyorum çevrem de yok
2) annesi ve kız kardeşi benden nefret ediyor ayrılıp onları sevindirmek zafer yaşatmak istemiyorum
3) aşırı yakışıklı ve çekici Bütün kızlar aşık ona çevresindeki herkes ağzına düşecek Sokaktan geçen 100 kadından 99 u döner bida bakar öyle yakışıklı
4) bizi çekemeyen arkadaşları sevindirmek istemiyorum
5) acı çekmekten korkuyorum ya bida kimseyi öyle sevemez ve unutamazsam diye

Sevmiyosunuz siz. Acı çekersenizde kendi egonuz yüzünden çekersiniz. Saydığınız sebeplerin hepsi bencilce. Adama yazık, ayrılın da kurtulsun sizden. Sevap işlemiş olursunuz.

Back
X