Terkeden erkek geri döner mi ?

mutsuzmelike

geri dön sevdiğim....
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
12
1
3
26
Arkadaslar merhaba. Ben 17 yasında bir genç kızım. Bu yasıma kadar hayatıma hiç bir erkeğin girmesine izin vermedim. Evet zaman zaman hoslaandıklarım sevdiklerim oldu ama hepsi geçiciydi. Hiç aşık olmadım. 7 senelik en yakın arkadaasımla (erkek) 1 ssene sonra karsılastık ve karsılasmalarımız sıklasmaya basladık aynı okullarda okuyoduk aynı mahhallede oturuyoruz ve kardeslerimiz aynı okullardda okuduğu için onları almaya gidderkende karsılasmaya basldık. Ama aramızda muhabbet hiç geçmedi hep bakıstık. Bi gün faceden beni aramıs ve buldu ekledi en yakın arkadaslar olarak hasret giderdik filan. Zzaman geçtikçe her gün konusmya basladık saatlerce ve cok mutluyduk.Sonra zamanla bana ilgi göstermeye basladı ve cıkmaya basladık. Beni tahmin edemeyecceğiniz kadar cok seviyodu ve bende onu. 4 ay süren bi iliskimiz oldu bugün ayrıldık...Beni üzgün görmeye dayanamıyomus falan filaan sıkılmıss sevgisi bitmis. Çok kötü durumdayım cünkü cok seviyorum olması için yalvardım ama ciddiydii ve bitirdik.Onu nasıl unutucam bilmiyorum aynı maahaalle aynı okullar falan.Ve onunla her gün karşılaşıcaz karşılaşmama gibi bi itimalimiz yok.Düsman değiliz sizce pişman olur mu geri döner mi ? Onu tamamen unutunczya kadar konusmayı düsünmüyoorum.Tamamen unuttuğum gün arkadaslığıma devam edicdm.Cünkü en yaakın aarkadasımdı tam 7 senelik.Ve aramız rkadasken mükemmel.Sizce arkaadasken bi gün pişman olup geri dönmek yeniden sevgili olmak ister mi lütfen yardım edin çok kötüyüm onu geri istiyorum her gece ağlıyorum

şu anda normal arkadaş olarak mı görüşüyorsunuz?
hayır suan görüsmüyoruz cünkü daha yeni ayrıldık ama düsman değiliz bunu ayrılırkende kendi söyledi tekrar görüsmeye devam edicez tabi ki şöyle bir iki hafta sonra filan yani kendimi iyi hissedene ve sakinlesinceye kadar konusmayı düsünmüyorum ama sonuc olarak görüsmeye devam edicezz

arkadaşken normal olup sevgiliyken normal olamıyorsa demekki duygusal anlamda gel gitler yaşıyor daha 17 yaşındasın bırak ağlamayı hayatını yaşa zaten sen onun hayatında çok önemli bir yere sahipsen terk edemezdi bence yoluna devam et hayat güzel ...

haklısın ama elimde olan bi şey değil onu gerçekten çok seviyorum ama arkadas olarak mı yoksa duygusal olarak mı bende kavrayamıyorum... Tek bildiğim onu kaybetmek istemiyorum. Bana değer verdiğini biliyorum sevmediğini hissettiğim zamanlarda bile yanımda olduğunj azda olsa hissettim ve biz çok yakın arkadaştık 7 senelşk bşr arkadaşlık hemde mükemmel

eğer bir insan sana sevgim bitti diyorsa olay orada bitmiştir ,aksini yaşarsan olayları net görmek istemezsen zorlamadan öteye gitmez ikiniz içinde ve maalesef tek taraflı bir ilişkiye dönüşür ...

eğer bir insan sana sevgim bitti diyorsa olay orada bitmiştir ,aksini yaşarsan olayları net görmek istemezsen zorlamadan öteye gitmez ikiniz içinde ve maalesef tek taraflı bir ilişkiye dönüşür ...
Peki sevgisi bitmiş olabilir bu konuda haklı bile belki ama çok zor günler yaşadık çok sık tartıştık sevgisinin bitmesini sağlayan en önemlş etken benim açıkçası. Ve şimdi pişmanlık duyuyorum çünkü aramız iyiken çok mükemmeliz ama kötüyken çok uzağız. Ben kendime grlinceye kadar görüsmeyi düsünmüyorum ne zaman sakinleşicem işte o zaman arkadaslığımıza devam edicez çünkü ayrılırken bşrbirimize düşman olmayacağız dedik.O dedi yani.Sizce tekrar arkadas olduğumuzda aradan zam an geçtikçe tekrar bi şeyler hissetmeye baslayıp geri dönmek yenşden sevgili olmak ister mi ?

sana şunu söyleyim canım, biriyle bişiler yaşadıktan sonra ayrılınca arkadaş olunmuyor ben olmuyorum açıkçası bitmişse bitmiştir allah yolunu açık etsin eski sevgiliden dost olunmaz...

Hımm sen mi arkadas kalmak istemiyorsun yoksa arkadas olamıyor musunuz ?
Ama sunuda söyliyeyim dört ay sevgili olmamıza öyle dolu dolu anılarımız yok sadece 1 kere sinemaya gittik buluştuk yani. Ama biz gerçekten çok yakın arkadastık 7 senelik

ben istemiyorum gerek yok çünküü

sana şunu söyleyim canım, biriyle bişiler yaşadıktan sonra ayrılınca arkadaş olunmuyor ben olmuyorum açıkçası bitmişse bitmiştir allah yolunu açık etsin eski sevgiliden dost olunmaz...
Hımm sen mi arkadas kalmak istemiyorsun yoksa arkadas olamıyor musunuz ?
Ama sunuda söyliyeyim dört ay sevgili olmamıza öyle dolu dolu anılarımız yok sadece 1 kere sinemaya gittik buluştuk yani. Ama biz gerçekten çok yakın arkadastık 7 senelik

Peki bizim durumumuzu yorumlar mısın biz olabilirmiyiz ama biz 7 sene çok yakın arkadaştık tekrar arkadaş olucaz ve sence tekrar bi şey olur mu
olmazsınız canım özellikle bir erkek sevgim bitti diyorsa savaşmaz bitmiştir o iş...çünkü erkeler kadınlara göre bu konularda daha acımasızlar...

olmazsınız canım özellikle bir erkek sevgim bitti diyorsa savaşmaz bitmiştir o iş...çünkü erkeler kadınlara göre bu konularda daha acımasızlar...
Evet savaşmaz ama dediğim gibi sevgisini bitiren yine benim çok olay yaşadık çok tersine gidecek şeyler yaptım..Ve pişmanlık duyuyorum.Geçmişe baktığımda o yaptıklarımı yapmadığım zamanlar o beni deli gibi seviyordu hatta huylarımı cok sevdiğini bile söylüyordu

hımmmm ozaman birşey diyemeyeceğim canım, bekleyip göreceksin bakalım zaman sana ne getirecek...

Malesef her insan istediğini elde edemiyor bu hatta, örneğin bende şarkıcı olmak istiyorum ama oluyor mu? yok.
o yüzden sana şöyle söyliyim, anlık yaşa.

görüşte daha çok üzülüceksin ve böyle unutamazsın sadece acı çekersin o bundan rahatsız olmuyorsa arkdaş kalmayı normal karşılıyorsa sevgi değildir o bence bir daha görüşme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…