• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım geri döner mi?

daha küçüksünüz siz tatlım döner eğer sen böyle beklentiden vazgeçersen ama sen bunları düşünme gez eğlen arkadaşlarınla

dönerse senindir,dönmezse hiç senin olmamıştır. bumerang misali....:Ddönene kadar ciddiye alma, dönmezse de üzülmemiş olursun :KK53:

vay be 15 yaşımdaki hallerimi hatırladım :D
daha yaşın çok küçük öncelikle derslerine çalış kitap oku belgesel izle kendini geliştir. erkekler hep küfreder bu arada :D ama önemli olan kızların yanında etmemesi.

önce basligi görünce 'cani sıkılınca döner' yazacaktim
sonra yasinin ufak oldugunu okuyunca, anacimmmm daha yasin ne basin ne demek istiyorum!!!
kizim sen bi büyü bakayim daha, bir oku, bu nedir daha bu yasta... aklini basina topla yavrum...
elin, daha agzi süt kokan çocugu diploma vermez insana bu yasta..

önce basligi görünce 'cani sıkılınca döner' yazacaktim
sonra yasinin ufak oldugunu okuyunca, anacimmmm daha yasin ne basin ne demek istiyorum!!!
kizim sen bi büyü bakayim daha, bir oku, bu nedir daha bu yasta... aklini basina topla yavrum...
elin, daha agzi süt kokan çocugu diploma vermez insana bu yasta..

valla çok haklısın ... önce güzel bir bölüm kazan sonra düşün bunları erkekler zaten her zaman varlar aceleye gerek yok :D

Back
X