• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkeden erkek,neden terkedilmiş gibi davranır ? Lütfen bakın burayaa

Bilmiyomki42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
19
11
88
3 yıllık ilişkim bir ay önce bitti,çok sık kavga etmemiz onu bunaltmış tabi ben başta terkedilmenin verdiği şokla olmaz ayrılmayalım falan diye ısrar ettim egosunu şişirdim ki tamamen haksız gösterdi kabul ettim ama 2 hafta önce konuştuk en son içimdeki herseyi söyledim zaman herşeyin ilacı diyip konuşmayı bıraktık.Kendisi beni ne faceden sildi ne de başka bi yerden her yerden takipte Sürekli manalı şarkılar dinleyip sözler beğenip duruyor. Sanki ben onu terketmişim gibi bense herşey yolunda gibi davranıyorum.Sürekli arkadaşımın ağzını arıyormus napıyor konuştunmu falan diye. Sizce amacı ne olabilir benım nasıl davranmam gerekli beni güçsüz aciz biri gibi gördü her ayrıldıgımızda peşinden koştuğum için öyle biri olmadığımı göstermek istiyorum lütfen bana öneri verin :(

aynen devam et bence ayrılıgı sindirdiğini yediremiyor. sen hiçbirşey yokmuş gibi devam etmelisin kudursun daha çok :D

kendimi zor tutuyorum zor geliyor ama böyle olmak zorunda biraz o bensizliği tatsın istiorum :KK43:
Bencede öyle olmalı. Bende eşimden ayrılmıştım sevgiliyken kayınpederim görümcem hepsi aradı barış diye. Sevgiliydik birde. Onlar biliyolardı. oh iyi de oldu sonra değerimi anladı. 1 aycık ayrı kaldık sanırım ama burnu sürttü sende yap bunu çok güzel oluyo sonunda değerini anlıyo :D :D :D

Bencede öyle olmalı. Bende eşimden ayrılmıştım sevgiliyken kayınpederim görümcem hepsi aradı barış diye. Sevgiliydik birde. Onlar biliyolardı. oh iyi de oldu sonra değerimi anladı. 1 aycık ayrı kaldık sanırım ama burnu sürttü sende yap bunu çok güzel oluyo sonunda değerini anlıyo :D :D :D

şimdi baktımda aşk özlem dolu sözler begenmeye devam ediyor iyi oluyo ben ona çok dedim gitme diye galiba simdi anlıyo yavaş yavaş :D

3 yıllık ilişkim bir ay önce bitti,çok sık kavga etmemiz onu bunaltmış tabi ben başta terkedilmenin verdiği şokla olmaz ayrılmayalım falan diye ısrar ettim egosunu şişirdim ki tamamen haksız gösterdi kabul ettim ama 2 hafta önce konuştuk en son içimdeki herseyi söyledim zaman herşeyin ilacı diyip konuşmayı bıraktık.Kendisi beni ne faceden sildi ne de başka bi yerden her yerden takipte Sürekli manalı şarkılar dinleyip sözler beğenip duruyor. Sanki ben onu terketmişim gibi bense herşey yolunda gibi davranıyorum.Sürekli arkadaşımın ağzını arıyormus napıyor konuştunmu falan diye. Sizce amacı ne olabilir benım nasıl davranmam gerekli beni güçsüz aciz biri gibi gördü her ayrıldıgımızda peşinden koştuğum için öyle biri olmadığımı göstermek istiyorum lütfen bana öneri verin :KK43:

bu bir vicdan rhatlatma ego tatmin etmedir kanma. ne komik ne çocukca tripler bunlar. aklınca o bıraktı diye imaj çizcek. çok zor kuzum ama sessiz kal bence. hiçbirşey yokmuş herşey yolundaymış sen mutluymuş gibi davran. önce böyle arabeske vurcak dramatize edicek vicdansız yar style takılcak baktı gene olmuyor içicek arıcak köpek gibi geri döncek. iki kere iki dörrttür. hep böyledir böyle olmuştur. sakın kendini aciz hissetme. zira bu insana 3 yıl vermişssin. çok zor da olsa kendini tut ve sessız kal.hep onu mu pohpohlayarak geçer ömür. simdi pes edersen yarın öbürgün bu insanala evlednğinde hep aynı durumu yaşarsın.kaliteli bir beraberlik yaşamayan sevgililer inan kaliteli evlilikte yapamazlar. yazık sana birine üç yıl verdin diye ömrünü çürütmene gerek yok. artık şu ilişkilerde şu kadar çıktık zamana yazık devam edelim olayı bırakılmalı bence. önemli olan zamanın bize ne getirdiği. kimi beş yıl çıkar sadece beş yıl geçer. kimi beş yıl çıkar ama dünya güzeli bir ilişkisivardır. ve iyi bir eş olabilir buna inanır ve ömrünü devam ettirir.sen sessiz ve dik dur. acılı edebiyata vurgun yemiş style takılmalara aldanma

Back
X