terkeden sevgili

bukelam

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
32
0
16
Antalya
bir yıldan fazla bi süre önce terkeden sevgilim dün aramıştı
ayrılığın ona iyi geldiğini mutlu olduğunu iyiki ayrıldığını söyledi
haliyle çok üzüldüm musluklar açıldı benim.. bir buçuk saate yakın konuştuk
bana şarkı dinletti onunla ayrılığımız çok kötü olmuştu sebepsiz yere terk edilince..

bugünde aradı..alkol almış..ne yapıyorsun dedi..mutlumusun iyimisin dedi..
içtim dedi internete gir dedi seni görmek istiyorum dedi..telefonu kapattırmadı..
girdim bende bana ikimizin birbirimize kulladığı lakapla hitap etti bi kere duymamış gibi yaptım..
yine çok güzelsin dedi yine şarkı dinletti..sızdı kaldı...

ayrıldıktan sonra terkedilen taraf ben olduğum için biraz fazlaca üstüne düşmüştüm..
sonrasında hiç arayıp sormadım..arama sms lerin sinirlendiriyo dedi..
geçmiş mevzuları açtı biraz zoruma gidicek şeyler söylemişti
kesmiştim bende..arayıp sormayı..

böyle davranmasını nedeni ne olabilir sizce ?

yeni bi sevgili bulamamış , bulduysa bile senin kadar üzerine düşmemiş ve eksikliğini hissettiği ilgiyi tekrar senden bekliyor. çünkü senden emin bu yüzden arada bir ağzına bir parmak bal çalıyor gibi geldi bana

bence egosundan sen wazgectikten sonra kıymetee bindinn yüz werme gercekten sewseydi terketmezdi yada enı kırıcak seyler söylemezdii.. o aramayı kestiğin, seni kırdığı cümleler gelsin tatlım aklına nası normal halıne döndüysen gene öyle yap görmemezlikten gel

alkol aldıgına gore kafası ıyıymıss yanı.. alkolluyken senın onun ustune dusmesını ıstemıs.:

terketmesinin kendi çapında mantıklı bi açıklaması vardı
hatta birazda haklı bi gerekçeydi ama ayrılığı istediği zaman saçmaydı sadece
kıpkırmızıydı gözleri ağlamış belli
ayrıldıktan sonra onu her aradığımda arama beni der kapatırdı..
smslerime cvp vermesi nadirdi şimdi ise
durum çok farklı gibi
benim gibisini bulamaz zaten de bilmiyorum ama geri dönmek istiyo olabilir mi

alkol aldıgına gore kafası ıyıymıss yanı.. alkolluyken senın onun ustune dusmesını ıstemıs.:

alkol alır ama sarhoş olduğunu görmedim daha benden sonraki durumu bilmiyorum
kızdığımı bildiği halde gazinoya gitmiş bi kere kıyameti koparıp ayrılmıştım..
beni ölçmek mi istedi bilmiorum ama gülümseyerek bakıyodu bazen dudakları titriyodu ağlıcak gibi oluyodu ve herkes bize gülsede birbirimize kullandığımız lakabımızla hitap etti...içim bi tuhaf oldu

galiba hala seviyosun ama alkol almadan da yapmıyor bu davranışı değilmi yani kafası yerinde değilken söylediği şeyleri ciddiye alma ara bi kız sen ne hakla alkol alıp böle böle yapıyosun diye kız bakem gerçek duygularını açar

diğer konularına baktım da orda bahsettiğin kişi mi bu ? ve geri dönmek isterse kabul edecek gibisin. aradan bir yıl geçmiş. eğer arama beni demeseydi, seni kıracak şeyler söylememiş olsaydı yani eğer ayrıldıktan sonra yüz göz olunmasaydı tekrar barışılabilinirdi diye düşünüyorum. tabi ki en doğrusunu sen bilirsin ama barışırsan tekrar üzülen taraf olursun gibi görülüyor :44:

bugün alkollüydü ama dün değildi..
biraz tersler gibi olsada sıcak davranmıştı..
ben zırıl zırıl ağlarken teselli etmeye kalktı bende tersledim kapatmıştım telefonu..
beni tekrar aradı birsürü şarkı dinletti..
bugün alkollüydü ama eskiden davrandığı gbi davrandı bana samimiydi...
durduk yere kalbimi bulandırdı..yeniden ararmı acaba ben aramam sms de atamam..

yok yok o konuda bahsettiğim kişiyl yüzyüze konuşmadım bile
kimbilir belki yanan canımın acısıyla sarmıştım ona..
şu an o kişi aklıma bile gelmiyo..

erkekler zoru seviyor şekerim sana sadece kolay lokma olma derim başka da bişi demem arayıp arayıp zırırl zırıl ağlamakta ne oluyor hesap sormak için arayacaksan ara ama tutupta dünkü aklı başınd aolmayan haline bakıp aldanma

aramam zaten önceden yaptığımda ağzımın payını vermişti..
yeniden aramasını beklicem..
dünkü ağlamam da onu çok özlememden yada ne bileyim
o kadar aradan sonra yeniden görmemdendi..sonra çok kızdım kendime ama nafile..
acaba ne çıkıcak altından

bekle bakalım biraz daha zaman sana neler gösterecek ikinizin arasında :))

Bu süre içerisinde onun hayatına biri girdi mi, girmedi mi tartışılır ama seninle tekrar denemek istediği ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…