Terkeden sizce dönüyor mu?

konuyu tam bilmediğin net bişey söyleyemicem ama eğer aldatma falan gibi bişeyse ben senin yerinde olsam ne kadar geri dönerse dönsün affetmezdim. erkekler ulaşamadıkları kızları isterler gibi bişey var sen ne kadar takmıyor görünürsen o da sana o derece yakın olucaktır ve geri dönmeye çalışıcaktır ama eğer sen her geri döndüğünde onu affedersen o bundan cesaret alıp tekrar terk edebilir ve üzülen sen olursun ama dediğim gibi konuyu bilmediğim için tam cevap veremiyorum

Son düzenleme:
aldatma yok ya sadece bana ılıskımız kotuye gıdıo sırf bn cbalıorm dedı yapmadım bnde bsy ayrldk ve cok yalvrdm smdı ıse bırktm msj fln atmadım 4 gun snra msj attı kvga ettk bıdaha sana msj atmıycm dedı

benzer bişey yaşadım.. bence eğer onu seviyorsan ve o da seni seviyorsa gurur falan yapma onun takıldığı yerlere falan git onu görmek içi elinden geleni yap. ara ,ne biliyim çabaladığını görsün hergün mesaj bile atabilirsin üzüldüğünü anlasın sonrada mesaj atmayı bırak bu sefer o çabalamaya başlıcaktır ve bidaha konuşmayalım falan dediği zaman genelde sinirden söylüyolar yani siniri geçince düzgün bi şekilde tekrar konuşursan affetme ihtimali çok yüksek :)

senden daha iyisini bulamadıysa her zaman döner he bunu kız kabul eder veya etmez karakter meselesı ben hep ettım benden ıyısını bulamadıgı surece sorun yok he ne zamankı bulur o zaman düşünurum yanı sorunun cevabı kendıne güvenıyosan mutlaka döner

çok şey yaptım bızım şehırler farklı barıssın dıe onun sehrıne gıttım sonra msj atmayı bıraktım sonra bı gun msj attı o gnde kavga ettk o gunden sonra ne ben ne o msj atmadı ama hanı yok gururumu ayaklar altına aldm ve nasıl dıyım fecı egosu sıstı bnı umursamamaya başladı ylvrdkca o yzdn o bıdaha sana msj atmıycm dedıgınde atmadım msj anlasın bnı kaybettıgını dıe dogrumu yptm acaba

Beşte olsa onda olsa tilki kürkçü dükkanına tıpış tıpış geri dönüyor.

arkdasim bir cok yerde ayri ayri ama icerikligi ayni olan konular aciyorsun, bence bir konu ac ve derdini acik net ve dogru bir tukce ile anlat yoksa "erkekleri umarsamadiginiz nasil gosterirsiniz" veya "geri donerse" gibi tek tek acma lutfen.. bir SIKICI geliyor!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…