'Erkekler kadına, kadınlar aşka aşık olurlarmış..'
aslında biz bizi bırakıp giden erkeği değil bize verdikleri sevgiyi ilgiyi özlüyoruz..yoksa hani demişler ya yorumlarda başka erkek mi yok ya da bu erkekler bu kadar mı kıymetli vs...değil tabi ki..ama biz onlarla yaşadığımız anları -özel hissettiğimiz anları- bize yaşattıkları güzellikleri özlüyoruz..ve ondan sonra birdaha acaba başka biriyle o uyumu tekrar yakalayamaz mıyız onun telaşına düşüyoruz..
ve ben erkekler sevmez sadece başka şeyler düşünür klişesine de inanmıyorum..eğer yoğun duygular yaşıyorsak eğer gerçekten uyumu gerçek aşkı yakaladığımıza inanmışsak, ayrıldıktan sonra bence erkek de farklı yoğunlukta da olsa acı çekiyordur..özlüyordur..gidiş gelişler yaşıyordur..
ayrıldıktan sonra iki tarafa da sihirli değnek değip hafızalarını kaybetmediklerine göre, onlar da bizi o dakika unutmuyo..
ama bazı istisnalar var..uzamış, çirkinleşmiş, laçkalaşmış ilişkiler vardır..iki taraf da yaşanacak herşeyi yaşamış tüketmiş ,saygıyı kaybetmiş,yüz göz olmuştur..ve çok uzun süredir aslında ayrılık çanları çalıyordur..bir taraf ilişkiyi beyninde kalbinde çok önceden bitirmiş ama alışkanlııklarından vazgeçemiyordur..ya da çevreden çekiniyordur..ama son dereceye gelip tahammül sınırını aşmışsa bitirir.o evreden sonra bi rahatlama nefes alam olur..tekrar dönmeyi pek düşünmez..
sizin ilişkiniz hangi gruba giriyor bi düşünün..herşeyi tükettiniz mi yarım mı kaldı? yarım kaldıysa yıllar sonra bile tamamlanır..geri döner giden ..

[/QUO
aslinda herseyi tüketmedik.. bence biz yarim kaldik..cünkü seneye evlenmeyi düsünüyorduk.. aldatti beni.. simdi bende sevgiyi baskasinda buldum ve cok hoslandim ama simdi oda yok

( eski sevgilim onunlami konustu bilmiyorum cünkü ögrenmis bir anda bana hic yazmamaya basladi

(
insallah yarim kalmisizdir geri döner ve bende onu mahfederim..cünkü asla kabul etmem aldattigi icin..