- 15 Aralık 2009
- 9.371
- 23.212
- 873
- Konu Sahibi akli_karisik
bende terkedildim. ama bizim ilişkimiz çk karışıktı. belki tek taraflıydı belki sadece ben sevdim bilmiyorum ama bitti işte. ilk başta ben sölemiştim sevdiğimi oda bana olumlu cvp vrrdi 1 ay sonra başka bi kızla facede konuşurken gördüm. ikiside birbirine aşklarını ilan ediyordu. yazılanları görünce deliye döndüm. anında mesaj attm "bitti" die. öle ayrıldık sonra 4-5 gün sonra mesaj attı. "ben ondan intikam almak için öle söledim. ben aslında seni seviyorum. senin dinlemeyeceğini bildiğim içinde o an açıklama yapmadım" die. her neyse ben kabul ettim ama bu sefer eskisi gibi olamadık tabi. arada bi soğukluk vardı. bana bir gün aşkım canım ciğerim diyor bi gün çok farklı şeyler sölüodu. ben her seferinde arkadaşmıyız yoksa sevgilimiyz die soruyordm bana bilmediğini sölüyordu. sonra bi gece mesaj attı. " seni seviyorum ama aşık değilim olamamda. ben seni bi kardeş olarak görüyorum. ben aslında bi başkasına aşığım onsuz yapamam edemem. sennle ark. kalalm" vs vs. yıkılmıştm tabi ama ynede "tmm dedim ark. olark kalalım." 1 ay boyunca ark olarak kaldıktn sonra bnden tekrr özür diledi. bu sefer çook büyük yemnler etti. ve inanmııştım bni sevdiğine. ben yine affettim. 4 ay sonra ise yine bıraktı
( şimdide merak ediyorum yine döne mi die. affetceğimden değil intikam almak için dönmesini istiyorum. arkadaşlar siz fikir verin sizcee böle karaktersz bi insan tekkrr tekrr döner mi???