walla arkadaşımın sevgilisi 2 senelik ilişkisini bıraktı ortada sebep yokken terketti arkadaşımı. arkdaşım kapısına gitti, ağladı sızladı, yataklara düştü ama çocuk yapcak bişi yok ona bittiğini söledim üzmesin kendini ailesinin kulağına giderse benim için kötü olur dedi ne aradı ne sordu. kızcağız çok acı çekti eridi bitti derken 5 ay sonra başka bir çocukla ( aynı işyerinde çalıştığı) arkdaş olarak başladı ama çok eğleniodu mutlu oluodu. genede aklı ötekine gidip geliodu. tam 8 ay sonra terkeden çocuk yüzükleri almış işyerine geldi. odada arkdaşım ve yeni sevgilisi düşünün yani

olay çıkacakmış. çocuk ağlamış seninki sevgi dilmiş hemen nasıl buldun beni unuttun ben seni unutmadım hayatıma kimseyi sokmadım falan filan günlerce dil döktü ama arkdaşım şuan öle mutlu ki hem gerçekten onu seven ve hak eden biriyle birlikte hemde onu terkedip arkasına bile bakmayan eski sevgisinin ayaklarına kadar gelip ağladığını gördü

yani imkansız denilen şeylerde oluyor bazen. hiç beklemediğin bir anda dönüp gelebiliorlar bunun aslında diğer bi sebebide terkederken galiba hala peşlerinde koşulcağını düşünüorlar bir anda ilgili alakayı kesince noluoruz yaa diyip geri dönebiliorlar