terkedenler döner mi peki nasıll??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
kızlar geçen sene çıktığım çocuk başlarda çok ilgiliyken sonra ilgisizleşti. nedenini sorduğumda klasik bahaneler uydurdu. hoşlanıyorum ama seni üzmek istemem, ilişki yaşamak bana göre deilmiş tarzı şeyler söyledi. aşığım ölüyorum diyemem hoşlanıyorum sadece dedi. ben de hiç bozuntuya vermedim tamam ayrılalım dedim. ark olarak kalalım dedi. kabul etmedim. ve bir daha suratına bakmadım. çok şaşırdı tabi bu tavrıma inanamadı dönüp dönüp bakıodu :) sürekli aynı ortamdayız üstelik :/

ilişki de benimde hatalarım oldu aslında. başlarda naz yaptım kaçtım sürekli. trip atıodum. sıkıldı sanırım tavrımdan. sonra hatamı anladım ama iş işten geçmişti tabi.

ayrıldıktan sonra hiç kendimi bırakmadım. hep mutlu gözüktüm. daha sosyal oldum ve tabi daha da bakımlı ve güzel oldum. yanından geçerken sanki ben onu terketmişim gibi başımı dik tuttum hiç takmadım.

bu sene bakıo sürekli gözgöze geliyoruz. hala hoşlanıyo çok belli. yakınlarıma oturuo kendini göstermeye çalışıo sanki. bi keresinde kalemim yere düştü baktım aldı verio. ben hiç bakmadan aldım hiçbişey de demedim :p geçenlerde resmen gülümseyerek baktı konuşucak mı acaba die düşündüm şaşkın şaşkın baktım .

çekingen bi tipti. benden önce kız ark ı olmamış gelip söyleyene kadar canı çıkmıştı kabul etmez die :)) olaya bakın ki sonra o istemedi :p

aslında sürekli içimde bitirmeye çalışıyorum ama hareketleri kafamı çok karıştırıo. ben de hoşlanıyorum aslında. ama yeşil ışık yakmıyorum hiç nötr davranıyorum. bi yandan da dönmesini istiyorum :/ sizce napmalıyım??

Bence de döner, ama bir daha gider. Şunu bil ki bir kere giden tekrar gidiyor uzun süre kalamıyor. Tecrübeyle sabit.

Back
X