Yaşattığını yaşamadan gitmezsin derler. Ve bence doğrudur bu. O da bir gün kazık yiyip aşk acısı çeker. Bence.....Dogru cok tovbe diyorum.Cok Yaradandan cok af diliyorum.Bende birini bulmus oldugu ihtimalinde kararliyim.Ya onun gunahi Allah koyar mi yanina
Belli ki gel gitler yasamis. Beddua etmeyin oyle. Doner dolasir sizi bulur o beddua. Allahim sen nasil biliyorsan oyle yap diyin.Size ozetleyim yasadiklarimi,Yaklasik 5 yil evvel basladi iliskimiz ben bosanmis iki cocuklu kadin o benden 6 yas kucuktu (ben simdi 40 o 34 yasinda) once ben yaklastim biz yakinlastik sonra bir hafta gecmedi ki ayagim yere basti olmaz dedim girme hayatima benim cok yaram var sen sonunda yol alir gidersin ben toparlanamam dedim hatta bir baskasiyla beraber oldum yeter ki girmesin hayatima istedim.Kapimda agladi seninle evlenemem ailem tutucu bunu kabul etmez ama soz senin elini hic birakmam dedi inandim ve tesim oldum ve sevdim cok sevdim oda duzgun oldu durust oldu 2/3 yil hamile kaldim 2 kez hemde kurtaj olmak zorunda kaldim ben toparlanamam artik onune bak dedim yol verdim gitmedi elimi birakmadi .hekonuda yanimda oldu.Beraber ayni iste calisiyorduk evli ciftlerden daha cok biraradaydik .Gunun birinde is yerimize evli cocuklu bir bayan basladi benimkine yaklasti ama kadinin kotu niyeti yoktu biliyorum ama benimki onunla hic bir is arkadasimiza yaklasmadigi kadar yakinlik gosterdi oda kotu niyetli degildi yaklasik 1 yil evveldi cok kiskandim cok agladim rahatsiz oluyorum dedim ben kiskandikca o kadinla daha ilgilendi.Bir gun aniden bu olaylardan mi bilmiyorum ben seni arzulamiyorum artik dedi.Beynimden vurulmusa dondum bir iki hafta aci cektim sonra kendimi toparladim ayrilalim dedim sana hakkim helal olsun seni sevgiyle ugurluyorum dedim.Vazgecmedi .Birakmadi.Ben sana kurban olurum dedi vs biz devam ettik.Bir kac ay oyle boyle gitti .Bundan 1,5 ay evvel aniden benden geri cekilmeye basladi tuhaf davranislari oldu soguk soguk davrandi benim pes etmemi beni bitirmeye zorladigini hissettim ve yine one cikarak biz tukendik olmuyor artik ayrilalim dedim.Bunu soylememle bana sarildi ve seni seviyorum dedi birakmadi yine.En son darbeyi bir kac hafta once vurdu.Cuma gunu sinemaya gittik sarildi optu beni sevgili gibi sevgiliydi ama bir tuhaf gel gitleride vardi.Pazar gunu ona pasta borek yapmistim soguk soguk olmamis vs tavirlari soguk ve itici inciticiydi .Aglama kriziyle evime gectim sabaha kadar agladim.Sabah beni aradi hic bir sey olmamis gibi kahvaltiya davet etti.Aglayarak gittim ve nedir bana cektirdigin sevmiyorsan sevmiyorum de yuzume bitsin dedim " seni artik sevmiyorum" dedi.Dunyam yikildi.Uzun vadede ikimiz icinde dogrusu bu vs bencilce bir konusma yapti.Bagirdim simdimi uzun vade aklina geldi dedim.Ben seni hep sevgiyle ugurladim dedim.Cok acimasiz cok bencildi.Ben hictim.Hayatimin en buyuk yarasini aldim.Beddua ediyorum 2 aydir.Atlatamiyorum.Sevmesin sevilmesin yari yavrusu olmasin muruvetini ailesi gormesin diyorum.Sadece sevdim inandim insan oldum .Bi yorumlarmisiniz neymis bu adamin derdi cok mu safmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?