Terkedildim ahim var tutar mi ?

Aayfer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
8
0
86
47
Size ozetleyim yasadiklarimi,Yaklasik 5 yil evvel basladi iliskimiz ben bosanmis iki cocuklu kadin o benden 6 yas kucuktu (ben simdi 40 o 34 yasinda) once ben yaklastim biz yakinlastik sonra bir hafta gecmedi ki ayagim yere basti olmaz dedim girme hayatima benim cok yaram var sen sonunda yol alir gidersin ben toparlanamam dedim hatta bir baskasiyla beraber oldum yeter ki girmesin hayatima istedim.Kapimda agladi seninle evlenemem ailem tutucu bunu kabul etmez ama soz senin elini hic birakmam dedi inandim ve tesim oldum ve sevdim cok sevdim oda duzgun oldu durust oldu 2/3 yil hamile kaldim 2 kez hemde kurtaj olmak zorunda kaldim ben toparlanamam artik onune bak dedim yol verdim gitmedi elimi birakmadi .hekonuda yanimda oldu.Beraber ayni iste calisiyorduk evli ciftlerden daha cok biraradaydik .Gunun birinde is yerimize evli cocuklu bir bayan basladi benimkine yaklasti ama kadinin kotu niyeti yoktu biliyorum ama benimki onunla hic bir is arkadasimiza yaklasmadigi kadar yakinlik gosterdi oda kotu niyetli degildi yaklasik 1 yil evveldi cok kiskandim cok agladim rahatsiz oluyorum dedim ben kiskandikca o kadinla daha ilgilendi.Bir gun aniden bu olaylardan mi bilmiyorum ben seni arzulamiyorum artik dedi.Beynimden vurulmusa dondum bir iki hafta aci cektim sonra kendimi toparladim ayrilalim dedim sana hakkim helal olsun seni sevgiyle ugurluyorum dedim.Vazgecmedi .Birakmadi.Ben sana kurban olurum dedi vs biz devam ettik.Bir kac ay oyle boyle gitti .Bundan 1,5 ay evvel aniden benden geri cekilmeye basladi tuhaf davranislari oldu soguk soguk davrandi benim pes etmemi beni bitirmeye zorladigini hissettim ve yine one cikarak biz tukendik olmuyor artik ayrilalim dedim.Bunu soylememle bana sarildi ve seni seviyorum dedi birakmadi yine.En son darbeyi bir kac hafta once vurdu.Cuma gunu sinemaya gittik sarildi optu beni sevgili gibi sevgiliydi ama bir tuhaf gel gitleride vardi.Pazar gunu ona pasta borek yapmistim soguk soguk olmamis vs tavirlari soguk ve itici inciticiydi .Aglama kriziyle evime gectim sabaha kadar agladim.Sabah beni aradi hic bir sey olmamis gibi kahvaltiya davet etti.Aglayarak gittim ve nedir bana cektirdigin sevmiyorsan sevmiyorum de yuzume bitsin dedim " seni artik sevmiyorum" dedi.Dunyam yikildi.Uzun vadede ikimiz icinde dogrusu bu vs bencilce bir konusma yapti.Bagirdim simdimi uzun vade aklina geldi dedim.Ben seni hep sevgiyle ugurladim dedim.Cok acimasiz cok bencildi.Ben hictim.Hayatimin en buyuk yarasini aldim.Beddua ediyorum 2 aydir.Atlatamiyorum.Sevmesin sevilmesin yari yavrusu olmasin muruvetini ailesi gormesin diyorum.Sadece sevdim inandim insan oldum .Bi yorumlarmisiniz neymis bu adamin derdi cok mu safmisim

Şimdi yorumum sert ama gerçek olacak.

Sen sevdin o sadece seni yanında istedi. Resmiyette evlilik yok ama hayatı evli gibi geçirdiniz. Adam istediği zaman geldi istediğin de gitti. Hevesini aldı. Şimdi bir başkasını buldu ve ona gitti. Bu kadar basit.

Ahın tutar mı bilmem ama onu düşüneceğine o pislik yüzünden katlettiğin bebeklerini düşün. Bunun da hesabı sorulacak biliyorsun!

Dogru cok tovbe diyorum.Cok Yaradandan cok af diliyorum.Bende birini bulmus oldugu ihtimalinde kararliyim.Ya onun gunahi Allah koyar mi yanina

Dogru cok tovbe diyorum.Cok Yaradandan cok af diliyorum.Bende birini bulmus oldugu ihtimalinde kararliyim.Ya onun gunahi Allah koyar mi yanina
Yaşattığını yaşamadan gitmezsin derler. Ve bence doğrudur bu. O da bir gün kazık yiyip aşk acısı çeker. Bence.....

İyi de kaç kez bitirelim demişsiniz sonra vazgeçmişsiniz.
Bitti deyip kararlı olsaydınız şimdi böyle olmazdı.
Onda da suç var tabiki ama bitti dediğiniz anda asla istememeliydiniz.

bile bile kabul etmissiniz herseyi.cocuk sahibi oldugunuz halde bu konularda bilgisiz biri gibi iki kez hamile kalmissiniz.simdi istemiyorum demis bitmis..kusura bakmayin tercihlerinizin sonuclarini yasadiniz.beraberken cocuk yaparken iyiydi simdi kötü mu oldu.niye annesi babasi mürüvetini görmesin diye ahlar ediyorsunuz.terkeden sizde olabilirdiniz..bu tür iliskileri hic anlamadim, anlamayacagimda.hakkinizda hayirlisi nediyim.ah etmek yerine dua edin.Allah karsiniza hayirli dürust insanlar cikarsin..

İsyan etmek gibi olmasın ama 20 gün önce kürtaj oldum zorunlu olarak boş gebelik olduğu için ona rağmen kendimi suçlu hissediyorum sen ise keyfi olarak iki cana kıymışsın Allah razı gelmez buna siz bunu yaşadığınıza şükredin umarım daha büyük imtihanlar yaşamazsınız.

Ah ah
Beddua Allah'ın işine karışmaktır.Ben hep o'na havale ettim .Hep de gördüm karşılığını .siz de oyle yapin lütfen .

Haklisiniz korundugum halde kaldim hamile cok istedim bebeklerimi aglaya aglaya aldirdim elimi tutup agliyordu oda ailesi sartlarimiz imkansiz dedi kizlar sadece sevdim ve guvendim tum gunahim bu sevdim guvendim

Öncelikle doğum kontrol denilen bir şey var çocuk sahibisiniz ve dikkat etmeniz lazımdı. Ayrıca 30 yaşlarındaki kadınlar zeki olur, adam boşanmış olduğunuz için boşlukta olduğunuzu görmüş istediği gibi kullanmış ve bırakmış. Gerçekten sevseydi evlenirdi..klasik erkek yalanlarından biri ''seni hiç bırakmicam''. Aklınızı başınıza alın çocuklarınız var, erkeksizde yaparsınız. Ah etmeye gelince tutmaz hanımefendi Allah akıl vermiş kullanmamışsınız.

''Sevmesin sevilmesin yari yavrusu olmasin muruvetini ailesi gormesin diyorum''

Kim bilir daha neler diyorsunuz?

Hangi TEMİZ KALP ten böyle beddualar çıkabilmiş ???
Böyle beddualardan sonra hangi kalp TEMİZ kalabilmiş???

Haklisiniz belki de zaten erkeksiz yapiyordum yalvara yalvara aglaya aglaya girdi hayatima cok sevdim ben de sevgim gozumu kor etti ama tek basima yapmadim tek yasamadim bunlari karsimdaki yok gibi yorum yapiyorsunuz is sevgi oldugunda kim mantigini one kolaylikla alabiliyor ki ki dune kadar hala yanindayim diyordu herkese gizlenmedi hic canta gibi apacik hep yanimda durdu ben tek degildim o yuzden ah ediyorum sanki resmen evli olsak bu adam masum mu olacakti 5 yili bir anda hic eden birini bulur bulmaz 180 derece donen masum mu olacakti

Merhaba size en başında bu sinyali veren evlenemem ama yaşarız diyen (yani evimin kadını olamazsın ama seni kullanmak istiyorum) bir adamdan 2 tane bebek aldırmışsın ki( tecrübeli bir kadınsınız bu asla kabul edilemez) bu beklerin günahına nasıl girdiniz ,vicdanınız sızlamıyor mu?sizi hiç masum görmüyorum ,boşanmış ,evlilik tecrübesi yaşamış,40 lı yaşlarında ,çocuklu bir hanımefendinin AŞK AŞK diye bu durumlara kendisini düşürmesi hiçte masum değil ,dönüp kendinizi ,vicdanınızı sorgulayın isterseniz....ayrıca k.k da okuyorsanız ERKEKLERİN BU KONULARDA HİÇTE MASUM OLMADIĞINI BİLMENİZ GEREKİRDİ ,KENDİNİZİ BİLEREK VE İSTEYEREK KULLANDIRTMIŞSINIZ..Arkanıza bakmayın kendinize yeni bir sayfa açın ..

Valla terk eden hep geri dönüyor seviyosa tabi yaşanmıştır.

Oncelıkle ıkı cocugunuz var bence sadece onlara odaklanın artık.

Ben sızı anlıyorum sıgınacak sevılecek bırını arıyor ınsan ama maalesef karsısınızdakı kısı bastan daha nıyetını bellı etmıs evlılık kapılarını kapamıs keske bu aekılde kendınıI teslım etmeseydınız. Ama bunlar yasanmıs olmus bıtmıs yasanması gerekıyor. Ama beddua etmeyın. Allah hepımızın kalbını bılıyor sız Allaha bırakın.

Belli ki gel gitler yasamis. Beddua etmeyin oyle. Doner dolasir sizi bulur o beddua. Allahim sen nasil biliyorsan oyle yap diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…