Terkedildim, Bunu Neden yaptı anlamıyorum Tecrübeliler lütfen cevap verirmisniz ?

MyOxygen50s

Big girls cry when their hearts are breaking
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
462
20
48
selam kızlarrr.. terkedildimm çok mutsuzum...3 ay biriylee konuştum. benden küçüktü ama çok hoş bi çocuk.arkadaş ortamındada sempatik olduğu düşünülüyo...
ilk zamanlarr arkadaştık ilişki düşünmüyodum küçük benden diyodum ama beraber vakit geçirdiğimizde ondan hoşlanmaya başlamıştım. ama sevmiyodum sonra o aşık olduğunu söyledi bi gün.. seni seviyorum filan dedi.. ilk olmaz filan dedim sıcak bakmadım ama yinede onla sıcak konuşuyodum..çok hoşuma gidiyodu onunla konuşmak.. sonraaa bi gün nasıl oldu anlamadım ama teklifini kabul ettim..sevgili olduk.. bana öyle şeyler söylüyoduki seni çok seviyorumm filaann benibırakmaa seni çok mutlu edicemlerr vaatlerr... beni elde ettiiği için mi bilmiyorum
ben ilk zamanlarda ciddi değildim devamlı atrılma düşüncesi vardı zihnimde ama o istemiyodu..
onu kaybetmekten korkmuyodum..4 gün birlekteydik .sonra o yaşadığı şehre döndü.( bu arada ilişkimiz ve arkadaşlığımızda o farklı şehirde yaşıyo yanıma gelip gidiyodu devamlı.)
o döndükten sonrada herşey daha güzeldii.. ben bağlanmaya başladım..üzerine titremeye başladım.. ilgimi belli ettim.
bunun smsi konuşması filan bitti haberleşemedik.
tek tük mesajlar atmaya başladı. sms bitti aşkım filan diyodu. e bittiyse yap diyodum tel bozuk dedi..
ben deli gibi mesajlar atıyorum amaaa . ne olur ulaş bi yerden özledim filan diyee.. bu sıkılmaya başladı.ilgilenmedi..sms yapmadı yaptıysa bile söylemedi..1 kaç hafta yazmadı hiç. bende halaaa mesaj atıyorum yazcak diye bekliyorum... onu ne kadar özlediğimi söylüyorum..sonraa bi gün yazdıı. ama ben onu tehdit edince yazdı.. kızım tel bozuk anlamıyomusun iyice bunalttın farkındaysan dedi.. noluyoruzzz dedim bana ismimle filan hitap etmeler terslemeler.telefonuma cvb vermedi.konuşmak istemiyorum filan dedii.. benn yıkıldımmm haftalardırr konuşmuyoruzz.bitti dedi bana daha sonra.. istemiyorum dedii.. ama beni çok sevdiğini söylüyodu neden bitttii onu kaybettiğim için çok mutsuzum.. geriii dönermii pişman olurmu :???? aynı şeyleri yaşayıp dönmüş olaan sevgilileriniz varmı kızlar ?

Yaşanmış ve bitmiş bir ilişkinin ardından ısrar etmenin manası yok.

İnsanların yaşadıklara aşka '' asla bitmez '' gözüyle bağlanmalarının yanlış olduğu düşüncesindeyim.

Severiz ,aşık oluruz ... O dönemde dünyanın en güzel aşk sözlerini sıralarız ama başladığı gibi bitebilir bu hisler . Karşı tarafın bitirme özgürlüğü var , birgün o karşı taraf sizde olabilirsiniz ve eminim bitti dediğiniz erkeğin , ısrarla sizi aramasından rahatsız olursunuz .

Tecrübe mi ?

Benim size sunabileceğim en büyük tecrübe ; bittiyse bitmiştir .Döner mi dönmez mi sorgulamayın ? Hesap sormayın ''ama bana şu şu vaatlerde bulunmuştun '' diye . Ola ki döndü ; zorla döndürülen adamdan hayır gelmez.

Son düzenleme:

çok ama çok Haklısııınn... ama şuankiii ruh halimde öylee düşünemiyorum kii:S nasıl başarıcam bilmiyorum ?

canım üzüldüğüne bile değmez, bende terk edilmiş gibi oldum, çok üzüldüm hala kötüyüm ama değmiyor artık bunu öğreniyorum (

Bir klasik var ya 'biri gelir, biri gider' bu bir gerçek

4 gün birlikteydik sonra gitti demişsin ya işte nereye gittiyse orda başka birini bulmuş veya senden soğumuş olay bu canım. Bence dönmez hiç üzülme bile böyleleri elde ettikten sonra umursamıyor eger gerçekten sevseydi seni mesafelerin bir anlamı olmazdı. sms yapardı sürekli mesajlaşırdınız, konusurdunuz uzakta oldugunu hissettirmezdi. Biraz sert yazdım ama en dogru olan bu inan bana boşuna ümit edersen daha çok üzülürsün boşver onu eminim senin degerini gerçekten bilen biri çıkacaktır karşına. sonra bu günlerini düşünüp ne kadar saçma yere üzülmüşüm diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…