Terkedildim... çok acı çekiyorum... Acaba pişman olupta geri döner mi??

Dönüp dönmemesi umrumda olmamalı bence. Aynı şey benım de başıma geldi. Biinsan 4 er 5 er yıl sonra mı karşısındakiyle anlaşamadığını fark eder resmen deli saçması. Bahane bunlar tatlım kendinde kusur arayıp hırpalama kendini elbet hatasını anlayacak ama büyük ihtimalle senden daha iyisini bulamayacağını anladığı an:50:

senin hiç mi gururun yok merak ediyorum. senden çok mesaj atıyorsun diye ayrılıyor bir de hala nasıl bana döner yok çok üzülüyorum arkadaşıma şöyle demiş.... zaten senin arkadasınla konusacagını biliyor. bence böyle haber almaya çalışarak hala bunaltıyorsun. bu ilişki devam etse bile ezilen hep sen olacaksın. arayan soran.ayrılma korkusuyla sevgilisinin üstüne titreyen biri olacaksın. bence bir erkeğin böyle olması gerekir. seni merak etmiyorsa sen de etme. niye kendini daha fazla küçük düşürüyosun ortak arkadaşlarınla hala hakkında konuşuyorsun ki... sanırım yaşın küçük ondan böyle dünyan yıkılmış. zaman sonra alışırsın canım. bil ki senin yapman gereken birşey yok. hayatına devam et.hayatının merkezine öyle yerleştirmişsin ki yokluğunda nefes alamıyorsun gibi mesajların. kendini düşün başka bir şey de düşünme.

Bence gayet güzel konuşmuş seninle düzgünce olmadığını söylemiş. Mesaj falan işin bahanesi. Demek ki seni sevememiş, en güzeli senin de unutmandır. Döner mi, nasıl döndürürüm gibi düşüncelerle kendini kandırmanın da bir anlamı yok çünkü tek taraflı olmuyor bu işler. Kimseyi değiştirmeye kalkma, kendin de asla kimse için değişme. Bunun bedelini ağır ödersin.

Son düzenleme:
tatlım boşversene ya gururlu ol biraz severek bittiğini söylemiş diyosun çok saçma ya sevse neden ayrılsın cnm bak takmican seviyorsun ama takmican çünkü bende öyle yapyom o seni kaybetti sen onu değil salla gitsin:35:

seven insan ayrılmaz diye bir dünya yok arkadaslar...Bende çok seviyorum ama öyle bir an geliyor ki ayrılmak geliyo içimden sevilmediğimi düsündügüm icin..Bazen sevende sevdiği insandan vazgeçebiliyorr gerekli ilgi ve sevgiyi göremeyince......

Merhaba arkadaşlar.. 5 yıllık çok güzel bir ilişkim vardı.. fakat son zamanlarda çok sık tartışmaya başlamıştık tartışma sebebimiz benim çok mesaj atıyor olmamdı.. Ve 4 gün önce tamamen bittiğini söyledi ayrılmak istedi..daha öncede istemişti fakat söz verip geri döndürmüştüm kararından ama yine sıktığımı söyledi ve bu sefer tamamen bitirdi..
Dün akşam buluştuk ve yüzyüzede bittiğini söyledi kafalarımız uyuşmuyor güzelce ayrılalım dedi sonra sımsıkı sarıldı..severek ayrıldığını söyledi..
yardımlarınızı bekliyorum çok acı çekiyorum ve tek isteğim geri dönmesi... bunun için ne yapmalıyım :(:(

tatlım demiş ya severek ayrılıyorum die... tamamen bahane bence... seven erkek ayrılmaz...bırakmaz yani kızı...başkası kapıverir hayatına başka biri giriverir die aklı gider

senin hiç mi gururun yok merak ediyorum. senden çok mesaj atıyorsun diye ayrılıyor bir de hala nasıl bana döner yok çok üzülüyorum arkadaşıma şöyle demiş.... zaten senin arkadasınla konusacagını biliyor. bence böyle haber almaya çalışarak hala bunaltıyorsun. bu ilişki devam etse bile ezilen hep sen olacaksın. arayan soran.ayrılma korkusuyla sevgilisinin üstüne titreyen biri olacaksın. bence bir erkeğin böyle olması gerekir. seni merak etmiyorsa sen de etme. niye kendini daha fazla küçük düşürüyosun ortak arkadaşlarınla hala hakkında konuşuyorsun ki... sanırım yaşın küçük ondan böyle dünyan yıkılmış. zaman sonra alışırsın canım. bil ki senin yapman gereken birşey yok. hayatına devam et.hayatının merkezine öyle yerleştirmişsin ki yokluğunda nefes alamıyorsun gibi mesajların. kendini düşün başka bir şey de düşünme.

Kusura bakmayın ama üslubunuz çok sert.

Back
X