terkedildim ne olur yardım edin :(

gizem_17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
27
7
32
1,5 senelik bir çıktığım vardı benim,daha öncesinde çok büyük bir hata yaptım onu tanımadan önce eski erkek arkadaşımla birlikte oldum ama sonra çooook pişman oldum :KK43: önceleri söyleyemedim çünkü hep geçmiş geçmişte kaldı yeni sayfa açtık biz seninle gibi şeyler söylerdi sevgilim ve sonrada askere gitti.ben onu bekledim daha sonra işe girdi dayanamadım ben birlikte oldmu ve pişman olduğumu söyledim oda bana kız değilmisin dedi değilim dedim :KK43: önce bırakmayı düşündü sonra severken ayrılmak zormuş deyip vazgeçti beni bırakma dedim hiç bırakmayacağım dedi :KK43: daha sonra aramızda bu yüzden sorunlar oldu tabii maalesef ve ara sıra uyuyamıyordu ve unutamadığını hep düşündüğünü söylüyordu :KK43: aradan 2,5-3 ay geçti ve sınavımdan sonra birbirimize acı çektirmenin bir anlamı yok bitirmeliyiz dedi.ben bitirmek istemedim ama o bitirdi :KK43: sadece o şeyemi bağlı sevgiler :KK43: gerçekten çok pişman olmuştum ve onu çok sevmiştim,ona asla ihanet etmedim :KK43:ayrılma gecesi beni sevmiyormusun dedim hayır dedi,ben seni kaybetmek istemiyorum ama dedim bende ama bitirmeliyiz dedi :KK43:seneye nişan yapılacaktı 2 senede düğün yaparız diyorduk bitti çok kötü durumdayım ve bana inanmıyor aradan 1 ay geçti çok kötüyüm diye ağlayarak mesaj attım çünkü telefonlarımı açmıyordu,sensiz yapamıyorum dedim bu laflara karnım tok dedi bana :KK43: ne sevgi nede aşk zerre kadar yok içimde dedi :KK43: ama 1 ayda insanın duyguları değişirmi :KK43:daha öncesinde içinden gelmiyorsa söyleme dediğim halde seni seviyorum diyordu :KK43: ayrıldığımız akşam ne seninle nede sensiz mutlu olmayacağım bitsin artık dedi ama 1 ay sonra ben mutluyum dedi çok canım yanıyor :KK43: en sonki mesajıda rahat bırak beni mesaj atarsan okumadan sileceğim by by dedi bende onun üzerine ne yazabilirdim bişey yazmadım :KK43: bunun öncesinde ailelerimiz tanışmıştı ailemlede görüşmek istemedi :KK43: hep kullandığı facesi vardı onu kapattı kimseyi silmeden ailemden ve yeni face açtı başka bir tane :KK43: ne yapmalıyım unutmam içinmi yapıyor :KK43: gerçekten kötü biri değilim lütfen kötü yorum yapmayın hata yaptım ve bunu çok kötü bir şekilde ödedim :KK43: o kadar yaşanmışlığımız var bir gün özlermi yinede beni anarmı pişman olurmu :KK43:((((

Son düzenleme:
Sizi sevmis ola bilir. Ama yeteri kadar sevmemis.
Bence bitmesi iyi olmus.

Gecmiste yaptiginiz bir hata yüzünden ömür boyu cektirirdi size...

Kendinizede yazii degil mi? Bir hata yaptiniz diye kendinizi bir ömür ezdirmeyin lütfen.

Sizi sevmis ola bilir. Ama yeteri kadar sevmemis.
Bence bitmesi iyi olmus.

Gecmiste yaptiginiz bir hata yüzünden ömür boyu cektirirdi size...

Kendinizede yazii degil mi? Bir hata yaptiniz diye kendinizi bir ömür ezdirmeyin lütfen.
haklısınız sevdiğini düşünmüştüm çünkü gerçekten beni kırmaya korkan biriydi ama bianda değişti :KK43:(

seni asla bırakmayacağım derler,
yeterince sevmediklerinden bırakırlar.
herkesin yapısı farklı ne yazık ki,
hepimiz aynı şeyleri hazmedemeyebiliriz.
kararına saygı duymaya çalış.

Kendi icinde aşmaya calismis, basarili olamamis. Aslinda tam kabullenmedigi halde evlenseydiniz, en ufak hatanizda caniniza okurdu ve belki birakirdi sizi.
Evlilik oncesi iliski yasadiniz diye kimse sizin kotu oldugunuzu iddia edemez, Allah' a hesap vereceksiniz, kuluna degil. Soylemissiniz, karsi taraf kabullenememis ve yolunu ayirmis. Birakin kendi hayatina baksin, onun gittigini artik kabullenin, yapabileceginiz tek sey bu.
Allah yardimciniz olsun, hayirli birini nasip etsin size.

Kendi icinde aşmaya calismis, basarili olamamis. Aslinda tam kabullenmedigi halde evlenseydiniz, en ufak hatanizda caniniza okurdu ve belki birakirdi sizi.
Evlilik oncesi iliski yasadiniz diye kimse sizin kotu oldugunuzu iddia edemez, Allah' hesap vereceksiniz, kuluna degil. Soylemissiniz, karsi taraf kabullenememis ve yolunu ayirmis. Birakin kendi hayatina baksin, onun gittigini artik kabullenin, yapabileceginiz tek sey bu.
Allah yardimciniz olsun, hayirli birini nasip etsin size.
aminnnnnn çok teşekkür ederim inşallah hepimize hayırlısını nasip etsin allah inşallah çok teşekkür ederim :KK43:

kararına saygı duyuyorum haklıda ne diyebilirim :KK43:
haklı yada haksız diyemem.
hazmetmeye çalışmış ve başaramamış.
hepimizin bakış açılarımız ve beklentilerimiz farklı.
biriyle evlilik öncesi ilişki yaşamış olman seni kötü biri yapmaz.
yapmak istemişssindir ve yapmışsındır.
eski erkek arkadaşın dürüstçe sana yoluna ayrı devam etmek istediğini dile getirmiş.

haklı yada haksız diyemem.
hazmetmeye çalışmış ve başaramamış.
hepimizin bakış açılarımız ve beklentilerimiz farklı.
biriyle evlilik öncesi ilişki yaşamış olman seni kötü biri yapmaz.
yapmak istemişssindir ve yapmışsındır.
eski erkek arkadaşın dürüstçe sana yoluna ayrı devam etmek istediğini dile getirmiş.
çok teşekkür ederim düşünceniz için :KK43:

23 neden sordunuz
gizem_17 de 17 yaşında olduğunuzu düşünmemek için..

hayatınızı baya hızlı yaşamışsınız.. geçmiş geçmişte kaldı. eski erkak arkdaşınız ansıl geçmişte kaldıysa bunuda orada bırakacaksınız..
çalışıyormusunuz ?
kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadın olun..
bunuda bir kusur olarak görmeyin lütfen..

haklısınız bu devirde zaten gerçek sevgi kalmadı bence :KK43:
Var var merak etmeyin :KK51: Ayrıca gün gelecek bu acıya sadece güleceksiniz ve sizi gerçekten sevip bekarete önem vermeyen biri çıkacak karşınıza :KK14: Yalnız bir sonraki ilişkinizde daha başlardayken sevgilinizin ağzını arayın. Karşı olanla uzun bir birlikteliğe girip sonra hüsrana uğramayın. :KK20:

gizem_17 de 17 yaşında olduğunuzu düşünmemek için..

hayatınızı baya hızlı yaşamışsınız.. geçmiş geçmişte kaldı. eski erkak arkdaşınız ansıl geçmişte kaldıysa bunuda orada bırakacaksınız..
çalışıyormusunuz ?
kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadın olun..
bunuda bir kusur olarak görmeyin lütfen..
teşekkür ederim :KK43:

Var var merak etmeyin :KK51: Ayrıca gün gelecek bu acıya sadece güleceksiniz ve sizi gerçekten sevip bekarete önem vermeyen biri çıkacak karşınıza :KK14: Yalnız bir sonraki ilişkinizde daha başlardayken sevgilinizin ağzını arayın. Karşı olanla uzun bir birlikteliğe girip sonra hüsrana uğramayın. :KK20:
haklısınız düşünemedim böyle olacağını :KK43:

X