1,5 senelik bir çıktığım vardı benim,daha öncesinde çok büyük bir hata yaptım onu tanımadan önce eski erkek arkadaşımla birlikte oldum ama sonra çooook pişman oldum önceleri söyleyemedim çünkü hep geçmiş geçmişte kaldı yeni sayfa açtık biz seninle gibi şeyler söylerdi sevgilim ve sonrada askere gitti.ben onu bekledim daha sonra işe girdi dayanamadım ben birlikte oldmu ve pişman olduğumu söyledim oda bana kız değilmisin dedi değilim dedim önce bırakmayı düşündü sonra severken ayrılmak zormuş deyip vazgeçti beni bırakma dedim hiç bırakmayacağım dedi daha sonra aramızda bu yüzden sorunlar oldu tabii maalesef ve ara sıra uyuyamıyordu ve unutamadığını hep düşündüğünü söylüyordu aradan 2,5-3 ay geçti ve sınavımdan sonra birbirimize acı çektirmenin bir anlamı yok bitirmeliyiz dedi.ben bitirmek istemedim ama o bitirdi sadece o şeyemi bağlı sevgiler gerçekten çok pişman olmuştum ve onu çok sevmiştim,ona asla ihanet etmedim ayrılma gecesi beni sevmiyormusun dedim hayır dedi,ben seni kaybetmek istemiyorum ama dedim bende ama bitirmeliyiz dedi seneye nişan yapılacaktı 2 senede düğün yaparız diyorduk bitti çok kötü durumdayım ve bana inanmıyor aradan 1 ay geçti çok kötüyüm diye ağlayarak mesaj attım çünkü telefonlarımı açmıyordu,sensiz yapamıyorum dedim bu laflara karnım tok dedi bana ne sevgi nede aşk zerre kadar yok içimde dedi ama 1 ayda insanın duyguları değişirmi daha öncesinde içinden gelmiyorsa söyleme dediğim halde seni seviyorum diyordu ayrıldığımız akşam ne seninle nede sensiz mutlu olmayacağım bitsin artık dedi ama 1 ay sonra ben mutluyum dedi çok canım yanıyor en sonki mesajıda rahat bırak beni mesaj atarsan okumadan sileceğim by by dedi bende onun üzerine ne yazabilirdim bişey yazmadım bunun öncesinde ailelerimiz tanışmıştı ailemlede görüşmek istemedi hep kullandığı facesi vardı onu kapattı kimseyi silmeden ailemden ve yeni face açtı başka bir tane ne yapmalıyım unutmam içinmi yapıyor gerçekten kötü biri değilim lütfen kötü yorum yapmayın hata yaptım ve bunu çok kötü bir şekilde ödedim o kadar yaşanmışlığımız var bir gün özlermi yinede beni anarmı pişman olurmu ((((
Son düzenleme: