Kızlar merhaba ilk defa yazıyorum buraya sanırım ilk defa bu kadar çaresizim çünküüü🙊
Baştan anlatıyım size olayı. Üniversite okuyorum en yakın arkadaşımın lise arkadaşı geldi buraya çocuk benden çok hoşlandı bende ondan. Tam aradığımı buldum bu sefer dedim. 2. Gün beni annesine anlattı ses kayıtlarını dinledim hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutlu etti beni. Gelin görün ki ben alıştım herkese bağırıp çağırıp istediğimi yaptırmaya. Buna da aynısını yaptım tabi güvensiz davrandım onu yapma bunu yapma dışarı çıkma falan çocuğu sıktım durdum. Bide çok mutluyken bi sebep bulup hep huzursuzluk çıkardım. Bana mutluluk batıyo galiba biraz.😁 sonra bu çocuk beni huzursuzluk çıkardığım zaman işim başımdan aşkın(kendi şirketi var) bide üstüne sen üzüyosun sürekli yeter zaten aramızda mesafe var elele herşeyin üstesinden geliriz dedi bende iyi tamam o zaman istediklerimi yapmıyosan bitsin dedim cevap vermedi sonra senden çok istiyorum olmasını ama olmuyo ikimizde mutsuzuz diyerek beni terketti.
Şimdi olay bu canlarım. Bana bir yol gösterin. Ben çok mutluydum kendi ellerimle mahvettim mutluluğumu. Sizce bu çocuğu geri kazanmamın bi yolu var mı? Ona değiştiğimi değerini anladığımı nasıl gösterebilirim yardım edinnn lütfenn😭😭😭
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi