Terkedildim yardım lütfennn!

mutsuzmuyuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
7
0
1
Antalya
Kızlar merhaba ilk defa yazıyorum buraya sanırım ilk defa bu kadar çaresizim çünküüü🙊

Baştan anlatıyım size olayı. Üniversite okuyorum en yakın arkadaşımın lise arkadaşı geldi buraya çocuk benden çok hoşlandı bende ondan. Tam aradığımı buldum bu sefer dedim. 2. Gün beni annesine anlattı ses kayıtlarını dinledim hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutlu etti beni. Gelin görün ki ben alıştım herkese bağırıp çağırıp istediğimi yaptırmaya. Buna da aynısını yaptım tabi güvensiz davrandım onu yapma bunu yapma dışarı çıkma falan çocuğu sıktım durdum. Bide çok mutluyken bi sebep bulup hep huzursuzluk çıkardım. Bana mutluluk batıyo galiba biraz.😁 sonra bu çocuk beni huzursuzluk çıkardığım zaman işim başımdan aşkın(kendi şirketi var) bide üstüne sen üzüyosun sürekli yeter zaten aramızda mesafe var elele herşeyin üstesinden geliriz dedi bende iyi tamam o zaman istediklerimi yapmıyosan bitsin dedim cevap vermedi sonra senden çok istiyorum olmasını ama olmuyo ikimizde mutsuzuz diyerek beni terketti.

Şimdi olay bu canlarım. Bana bir yol gösterin. Ben çok mutluydum kendi ellerimle mahvettim mutluluğumu. Sizce bu çocuğu geri kazanmamın bi yolu var mı? Ona değiştiğimi değerini anladığımı nasıl gösterebilirim yardım edinnn lütfenn😭😭😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hak etmişsin :106::83:

yapabileceğin bişey yok ki. çocuk her şeyi yapmış yani. bundan sonra ne yapsan boş. kimse kimsenin oyuncağı değil. b i erkek senin yaptıklarını yapsa burda herkes saydırırdı

bir şans daha isteyin güzel bir hediye alın yanına gidip olanlar için üzgün olduğunuzu bir daha böyle saçmalıklar yapmıyacagınızı anlatın ona .özür dileyin yanağına masum birde öpücük tamamdır.

açık açık konuş bence biraz şımarıklık yaptım sonunun böyle olacağı aklıma gelmedi de çok çok özür dile ve bir daha bu şekilde davranmayacağını söyle bence o zaman affeder ve bir dahada o şekilde davranma kimse çekemez öyle insanı kusura bakmada

Evet haklısınız çok pişman oldum zaten ama ne kadar perişan olduğumu gördüğü halde yumuşamadı. Hediye alıp yanına gittim diye yumuşar mı ki ?

denemekte fayda var canım.bizleride bilgilendir tamam mı arkadaşım merakta koymaa bizi

kendimi görüyorum anlattıklarında bende aynen böyle yapardım sonra tıpkıda arkadaşların dediği gibi gönlünü alırdım ama bikaç gün içinde sanki kıvranan ben değilmiş gibi huzursuzluk çıkarırdım tekrar tekrar sonra ne oldu ayrıldık 3 sene bu şekilde devam edebildik iyi bile dayandı ama artık soğudu belki kalbi istese mantığı istemiyo beni sana demem oki bunu ona ve kendine bi kere yaşat arkadaşların dediği gibi al hediyeni git yanına onu sana inandır kendinide söyledklerine inandır ama .. hadi kolay gelsin toparlayabilirsin inş

Teşekkür ediyorum canlarım denicem yazıcam size neler olduğunu hepinize kocaman öpücük benden 😘

bence bişey yazma bekle o olmasini çok istiyorsa yazar zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar haber vericem size demiştim. Ben tam gitmeye hazırlanırken ortak bir arkadaşımız devreye girdi. Sormuş ne düşünüyorsun diye. Ben soğudum bir kere soğuduktan sonra da hayatta olmaz demiş. Ben de gitmekten vazgeçtim o yüzden canlarım. Demekki hayırlısı böyleymiş.

Hayirlisi olsun hakkinda.iyiki arkadasin girmis araya yoksa gitseydin,arasaydin gozunde degersizlesicektin bence.ben yaptim oyle oldum cunku.iyiki arkadas girmis araya...uzulme hersey olucagina varir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…