Terkedildim

Sususisisisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
53
12
88
Çok sevdiğim canımdan çok sevdiğim adam beni terketti daha dune kadar benim için canını vereceğini söylüyordu simdi terketti beni istemediğini söyledi ama biliyorum cok seviyor şimdi onsuz bir hic gibiyim kendimi berbat hissediyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin

Beni cok seviyor diyorsun sonra beni istemedigini soyleyip terk etti diyorsun sence seven boyle yapar mı? vardır bunda bi pit yenigi ortada sebep yokken neden ayrılsın

Beni cok seviyor diyorsun sonra beni istemedigini soyleyip terk etti diyorsun sence seven boyle yapar mı? vardır bunda bi pit yenigi ortada sebep yokken neden ayrılsın
Tartıştık sebeb bu tartışmak istemiyormuş sonra terketti beni ama tartışma sebebi yine o benden gizli bisiler yaptığını düşündüm öyle davranıyordu bana güvenmiyorsun falan dedi istemiyorum artık dedi ama ayrılmadan önce o kadar ustume titrerdi ki

Benim sana tavsiyem
Arayip sormaman. Biraz kafasini toplasin gercekten seviyosa oda senin gibi sensiz nefes alamiyorsa muhakakki sana geri donecektir ama yazmazsa sana donus yapmazsa bilki zaten ayrilmak icin en ufak bir neden ariyomus onuda bulmus oldu . Bence sende bu arada biraz sakin ol ve zamana birak sakin arayp msj atip sensiz yapamiyorum tarzi seyler yapma pisman olursun

Senin için canını vereceğini söyleyen ,her adamı ciddiye alırsan ,terkedilince gerçeği görürsün böyle ,neden terketti ?illaki bir nedeni vardır ,gerçekten çok abartılı laflar söyleyen hiç bir erkek samimi gelmiyor bana ,klasik kadınları bağlama metotları ,ya yerse ,neden böyle bir adam için bu kadar üzüntü ,değermi ?onun çokmu umrunda sanıyorsun şuanki halin ,kendine gel ve değmeyecek biri için kendini tüketme ve asla gurursuzluk yapıp ,sensiz bir hiçim vs gibi konuşmalara girme ,kendini daha küçük düşürme ,zamanla geçer, kendini mutlu edecek şeylerle meşgul ol ,onun öldüğünü düşün ama asla yasını tutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…