Terkedildim....

ayy sarkıya koptum tatlım ya tey tey tey halaya gızlarrr:64:

dilülülülüllülüüüü :64:

hmm aklıma da gelmiyo kii :44:

ebrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuu ne geldi aklımaaa:52:

bugünkü gündeme de uygun tahminleri bekliyorumm:52::52::52::52::52: browniee orda mıssıın bilin bakalım şarkımız neee:60::60:

dilülülülüllülüüüü :64:

hmm aklıma da gelmiyo kii :44:

ebrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuu ne geldi aklımaaa:52:

bugünkü gündeme de uygun tahminleri bekliyorumm:52::52::52::52::52: browniee orda mıssıın bilin bakalım şarkımız neee:60::60:

burdayım canlarııııııııııımmmm neymiş şarkımız :)atiye salla deilmiydi topic şarkımız:66:

ajdardan çikita muz mu yoksa:32::64:
şaka değil
işte şurup
krizlere girme
beni unutup :32::64:
adam yazmış kızlarrr

ay eet bılıyorum onu:65:ya varya acın onu ızleyn gercekten ınsanın moralını duzeltır tavan yapar adam popstar ya .bi çikita muz klbınde seyredın :66:

seeeeeeeeeeeeeen yolunaaaaaaa
beeeeeeeeen yolumaaaa
çok mutluyum artık sen tak kimi istersen koluna hatırlıomusunuz bu şarkıyı ebruşşş sana armağan ediorum :54::54::54::54::54:

burdayım canlarııııııııııımmmm neymiş şarkımız :)atiye salla deilmiydi topic şarkımız:66:

şarkımız ismail yk'dan ''facebook'' :52::52::52::52:

facebook facebook diye süren coşkulu bir parçaaa :60::60: dinle ebru aktifleşen face in şerefinee :66:

ayy canım yaa:60: supersınn :32:size birsey ıfade edeyım ne zaman facebook yazısına dıkkat etsem o sarkı beynımn bı trfnda yankılanıo kendımı balkondanmı atsam mı napsamm:40:

seeeeeeeeeeeeeen yolunaaaaaaa
beeeeeeeeen yolumaaaa
çok mutluyum artık sen tak kimi istersen koluna hatırlıomusunuz bu şarkıyı ebruşşş sana armağan ediorum :54::54::54::54::54:

evett bılıyorumm canım bunuu nerden aklına geldı eskı bıseyy. tesekkr ederm tatlımmmm:69::71:

evett bılıyorumm canım bunuu nerden aklına geldı eskı bıseyy. tesekkr ederm tatlımmmm:69::71:

aklıma geldi bi an baktım sözleri sana uygun.zamanında aşk ile yanarken ne oldu canın gibi severken bak herşey nasıl tersine döndü senin aşkın balondu söndüüüüüüü

fizy
cok harıka bır sarkı bılmıyorum ıngılızcenız ne durumda ama sarkı cok guzel bır kısmını paylaşaym sozlerının
Beni tanımıyor olmalısın
Beni bilmiyor olmalısın

İkinci bir seni yarına kadar bulurum
O yüzden tekrar düşün yerin doldurulamaz mı diye :42:

fizy
cok harıka bır sarkı bılmıyorum ıngılızcenız ne durumda ama sarkı cok guzel bır kısmını paylaşaym sozlerının
Beni tanımıyor olmalısın
Beni bilmiyor olmalısın

İkinci bir seni yarına kadar bulurum
O yüzden tekrar düşün yerin doldurulamaz mı diye :42:

beyonce çıktı hepsi hangi şarkısı cnm

Back
X