- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Cevaplarınız için. Dün akşam 9.30 da aradı. Özür dilesem? dedi sadece. Bende haliyle tavır yaptım yok ya dileme ne diliceksin istemediğin birinden özür dedim.. Dün gece bana kırgın kapadı tlfnu. Bide hastalandım bu arada haa. Aşırı üzüntüden. Bu sabah gene içim gitti bi arayım dedim. Karşımda buz gibi bi adam ve ailesi yanında die görüşürüz diyen bi adam :S
daha ne dıye arıyorsun anlamadım gıttı
ya kızlarrr kızlarr kızlarrrr bak konunu ıkı gundur takıp edıyorum wallahı ben erkek olsam senın gıbı kızı bende ıstemezdım ya
kız dedıgın nazlı olur . oyle erkegın pesınden kosmaz , sen erkek olsan emın ol sende pesınden kosacagın kız ısterdın
sen boyle yaparak olayları cozmuyorsun bak . tam tersı kendı degerını dusuruyorsun canımın içi. gel sözümü dınle bıde bu taktıgı uygula. olmazsa gerı kendı dedıgıne donersın... azcık nazlı ol, ozel oldugunu degerlı oldugunu bıl bıkere.. eger sana hakettıgın degerı vermezse, senı kaybedecegını ona hıssettır..... bence sen ya bosluktasın yada kendını sevmıyorsun..
aşırı uzuntuden ne hastalık oluyormus onu anlayamadım bana bıraz kendını acındırmaya calısıyormussun gıbı geldı..
kavga edınce herkesın ıcınde aglamalar, uzuntuden hastalık fılan kımze sana acımaz..eger cocuga da boyle yapıyorsan zaten haklı..
sen boyle devam edersen bıgun o sana tekmeyı basacak ve sana hıc acımayacak anlamıyorsun.....