• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim :(

eşimden boşanalı tam 1 yıla yakın oldu gerçekten çok yanlız hissediyorum bazen kendimi :(

Bu kadar kolay olamaz diye düşünüyor insan ya size blöf yapıyordur işi ciddiye alın diye yok eğer tavrı ciddiyse ayrılmaya meyilliymiş diye düşünürüm

:KK20: Dikkat et kocandan yuvandan değerli mi. Allah kolaylık versin

Beyaz ekmeği kesinlikle kes tam bugday cavdar yada kepek ekmek ye hazir meyve sulari kola tatlilar hamur isleri yemeklerin suyunu yeme yagsi orda oluyocok guzel verirsin zeytin yeme kuru yemis vs

sen diyeti onun için değil de kendi sağlığın için yapmaya çalış canı gitmek isteyen sana şişman der, saçın sarı der kaşın kara der gider,sende arama bırak bakalım kendi haline napacak sen kendine dikkat terkettiğine değiyor mu değmiyor mu o düşünsün hem hamile kalıp doğursan senin birden ince uzun manken olmanı mı bekliyor. amaç mutluluk değil mi?yediğine içtiğine yüzde yüz dikkat edenler bedenlerinin inceliği ile para kazanan kadınlar değil mi?onlarda menepozlarına bir adım kala çocuk sahibi olup ya salıyorlar gitsin,yada milyarlar döşeyip eski hallerine dönüyorlar, kilondan önce bence psikolojin için harekete geçmelisin ki geri kalan yapacağın herşeyi sağlıklı yapasın.

Hanımlar müjdemi isterim hamileyim. Herşey iki ay içinde oldu. Size burdan yazdıktan sonra eşim eve dönene kadar bir şeyler yapmalıyım karşısına farklı şekilde çıkmalıyım dedim ve araştırmalara başladım. Tabi hedefimde hızlı kilo verme yöntemleri vardı. aramadığım forum kalmadı. yöntemleri görüp okumakla kalmıyor bulduğum yöntemleri uygulayan merkezleri arıyordum. Midem küçültme operasyonuna kadar düşündüm ama bu ilerde çocuk sahibi olacağım için uygun gelmedi bana falan derken burundan takılan sonda yöntemini bir yabancı kaynakta gördüm. okudum hatta nerdeyse yaptırmak için amerikaya gideyim diyordum. sonda falan diye arattım. Türkiyede diet tube adıyla zaten uygulanıyormuş. Sonra tabi sağlıkla ilgili kaş yaparken göz çıkartmayaım korkusu oldu. bu arada eşimin hala dönmemiş ve sinirinin geçmemiş olması beni iyice hırslandrdı. Bir dizi sağlık kontrolünden geçtim ve sonda takıldı 10 gün sonda kaldıktan sonra 12 kilo vvermiştim bile. Kayınvalidem sürekli arıyordu ben de onunla haber yolladım fotoğraflarımı attım falan. Tabi bu diet tube işi 10 günde bitmiyor. Yapan doktorlar diyetisyenleri ile de yardım ediyorlar bir ay kadar devam eden diyet desteği esnasında yine çok sağlıklı yemekler hazırladığım bi akşam kayınvalidem mesaj attı. Senin konuşmaya geliyor diye. Aslında niyeti bizim ilişkimizi düşünmüyorsun hiç bizim ailemizin genişlemesi için boğazını bile tutamıyorsun beni sevmiyorsun falan dememmiş. Geldiğinde kapıyı açtım ve yüzünde şok ifadesini görmeniz gerekirdi. Sakince yemek hazır gel istersen dedim. Tabi masada yine kızartmalar hamurişleri falan görüp sinirlenmeyi bekliyormuş sonradan itiraf etti. Hafif yemekleri de görünce dayanamadı sarıldı bana. Kızlar ayıptır sölemesi galiba o akşam hamile kaldım. Şimdi toplam 2 ayda 20 kiloya yakın kilo vermiş ben. Ailemizin yeni üyesi için büyük bir zevkle kilo alacağım. Ah bu arada gebeliğim henüz sadece 3 haftalık kan testinde çıktı. Lütfen maşallah diyin başımıza bir şey gelmesin.

Maşallahhh :) Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)

sonda filan riskli olmuyor mu?eşiniz bana hiç samimi gelmiyor sizde kilonuzu sürekli ona hatırlatmıyorsanız bu dereceye kadar problem olmamalıydı yaşlanıp kırışinca buruşmuş diyim 17 lik çıtırlarla mı çıkacak,dönüp bir aynaya bakmıyor heralde kendini mükemmel zannediyor.siz sağlığınıza bebeğinize odaklanın oda sizin mantıklı kararlı tavrınızla tokat yemişe dönsün sizi geri döndürmenin yollarını arasın.

Kizlar yardimizina ihtiyacim var:(...

Erkek arkadasimla 1 yildir beraberiz surekli benden bi bahane bulup ayrilyordu..mesela dedigini yapmadim diye oysa öyle birsey yok.

Ben onu cok seviyorum....en sonunda gene ayrildi birseyi bahane ederek yok iliski istemiyormus falan.

3 ay oldu arada bir nasilsin diye mesaj cekiyor ondada kaliyor....gecenlerde esyalarimi atmis onu yazdi. Beni ozlemedinmi hic dedim yok kusura bakma dedi....ama profilresmindede benim aldigim sapkayi takmis poz vermis. Neden hala yaziyor o zmn yada cevap veriyor....o zmn silsin madem hic istemiyor

Istiyorum ki pisman olsun bana cok cektirdi:(

Kizlar yardimizina ihtiyacim var:KK43:...

Erkek arkadasimla 1 yildir beraberiz surekli benden bi bahane bulup ayrilyordu..mesela dedigini yapmadim diye oysa öyle birsey yok.

Ben onu cok seviyorum....en sonunda gene ayrildi birseyi bahane ederek yok iliski istemiyormus falan.

3 ay oldu arada bir nasilsin diye mesaj cekiyor ondada kaliyor....gecenlerde esyalarimi atmis onu yazdi. Beni ozlemedinmi hic dedim yok kusura bakma dedi....ama profilresmindede benim aldigim sapkayi takmis poz vermis. Neden hala yaziyor o zmn yada cevap veriyor....o zmn silsin madem hic istemiyor

Istiyorum ki pisman olsun bana cok cektirdi:KK43:

Bahane bulup gidiyor ki o sırada kesin bi kız buluyodur hevesi geçince geri geliyodur sen nasıl olsa hazırdasın kesinlikle sevmiyor şu erkekleri biraz tınlamayın canım ya kendinlerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar ;)

Canim aciyor bana cok kötü acimasiz davraniyor sevmiyorum ozlemiyorum diyor yasandi bitti diyor ama dun gece 1 bucum saat telefonda konustu.....o zmn silsin numarami aramasim birdaha....

Canim aciyor bana cok kötü acimasiz davraniyor sevmiyorum ozlemiyorum diyor yasandi bitti diyor ama dun gece 1 bucum saat telefonda konustu.....o zmn silsin numarami aramasim birdaha....

Malesef böyleler hem arıyorlar hem vazgeç diyorlar bakma tlflarına anlasın değerini gerçekten seviyosa bişeylerin farkına varır elinin altında olduğunu biliyor herşey ona göre olacağını biliyor bu kadar rahat bakma tlflarına konuşma bak nasıl oluyor bi tavsiye sadece denersen canım ;)

Sen neden konuşuyorsun ki hala onunla? Ben de onu anlamadım.

Ben hala özlüyorum ah aptal kafam iste...tmm bundan sonra ne teline cikicam nede msjlaruba cevap vericem. 3 ay icinde hala anlamadiysa gidebilir hayatimdan. Kendimi tutmaliyim.....

Bencede tutmalısın o seni kukla gibi oynatıyor istediği gibi yönlendiriyor biliyorum unutması zor acı çekmek zor ben 2 sene oldu anca soğumaya çalıştım ha aklıma gelmiyo mu geliyor canım yanıyor ama bi şekilde dönüyosun hayata biraz çaba sadece...

Tamam demin resimini degistirmis whatsapp dan artik blokeledim beni gormesin bende onu takip etmiyim....resmen kukla yapti beni birde saygi sifir.

Anlarsa benim eksikligimi belki yola gelir ama anlamassa gitsi artik. Unutucam mecburen....

Tamam demin resimini degistirmis whatsapp dan artik blokeledim beni gormesin bende onu takip etmiyim....resmen kukla yapti beni birde saygi sifir.

Anlarsa benim eksikligimi belki yola gelir ama anlamassa gitsi artik. Unutucam mecburen....
Unutursun için yana yana yana... Elbet bir sekil unutursun ama bu unutmalar ilk etapta senden birşeyler alacak hazırlıklı ol.. Mutlu olmak için öncesinde biraz uğraşmak gerek, evet acı cekeceksin ama sonrası mutluluk. Engellediğini falan iyi olmuş, kararli ol dik dur bir elif gibi.. İnşallah mutlu oluruz bir gün pek ümidim olmasa da..

Back
X