Terkedildim

baban çok doğru söylemiş, sizleri tanıyalım, tanımışsınız da.
sebep aramış bulmuş da, bu sözden ayrılınmaz. askerlik boyunca siz beklemişsiniz.
demek ki dili ile gönlü aynı lisanı konuşmuyormuş. seven erkek böyle sudan sebepten sevdiğinden vazgeçer mi.

Aynen zaman geçmesi gerekiyor birşeyleri atlatabilmem için.iyiki olmadı diyeceğim zaman olur mu şu anda çok uzak geliyor ama inş zamanlar düzelir herşey.

hmm o zaman farklı tabı ama belkı hanı aılenızden haztmedıler tabı yanlış anlamayın aılenız emınım ıyı ınsanlardırda ıste gozlerıne batan fılan bırsey olduysa dıye
Off aynen ya bu sebepten vazgeçermi ki ben hayatım boyunca ayrılcağımızı hiç düşünmezdim.

olacak hatta daha bile iyisi olacak inan. sanırım bu erkeklere rahat batıyor canım benim de ilişkim ben en çok sevdiğim gözünün içine baktığım zamanlarda bitti ama ben ne zaman ki unuttum kendi önüme bakmaya başladım o zaman geri dönmek istedi mesajlar attı ha ben kabul etmedim . sen anladığım kadarıyla gayet aranan birisin hiç dert etme gitsin sen önüne bak belki Allah daha iyisine layık olduğun için seni ondan kurtardı hayırlısı
Evet bende herşeyin hayırlısı diyorum bundan sonra ,ama aklımdaki sorular beni çıldırtıyor bir insan sevdiği birinden ayrılınca hemen nasıl başkasıyla konuşabiliyor onu algılayamıyorum.

güzel, sağlam bir ilişkiden sonra başlayan ilişkiler yüzde doksan uzun süreli olmuyormuş, zaten o kişide de sizi arayacaktır size alıştı çünkü ama bulamayacak, daha da pişman olacak bence.

bunlar teselli değil tabi niye başkasına gitti nasıl düşündü diyorsunuz haklısınız da ama bunu da onun bir eksisi olarak görün ve unutmanız için destek versin size bu durum canınızı acıtmasın hiç. inanın o kızda da sizi arayacak belki de sizi kaldıramayacağını düşündüğü için öyle bir şey yaptı daha kolay bir kıza gitti siz zor olandınız çünkü.

Dönse de eskisi gibi olur mu sizce? Bir süre evet sanki hiç kimse olamayacakmis gibi geliyor. Ama geçiyor. Evet kesin geri döner.. Ya siz? Bir daha nasıl guveneceksiniz? Bence o kızda sizinleyken varmış. Direkt bir ilişkiye başlaması garip. Zamanla göreceksiniz. Dua edin bol bol. Hayırlısı.

İşte en çok üzüldüğüm bu dönse imkansız eskisi gibi olmayacak.çok zor güvenen biriyim zaten güvenim sarsıldı birkere yani hiç birşey ifade etmeyecel tekrar gelmesi.dua ediyorum bol bol .çok ağır laflar etti giderken sanki ben onu bırakıyormuşum gibi.Sonra bi ara barıştık ilk ayrıldığımızın 2.günü o zaman sana acı çektirmek içi. Söyledim herşeyi dedi.ama sonra yine bitince iyicne kötü olduk .

Aynen zaman geçmesi gerekiyor birşeyleri atlatabilmem için.iyiki olmadı diyeceğim zaman olur mu şu anda çok uzak geliyor ama inş zamanlar düzelir herşey.

Moral olcaksa benim basimdan geceni anlatayım sana 3 senelik iliskim vardi ilk sevgilimdi diyebilirim
Is ciddiye binecekti ama bazi sebeplerden dolayi olmadi ve o benden ayrilmak istedi ve ayrildik ee aşıktım ve ilk sevgili filan sonucta uzuluyorsun sonra ogrendim ki aninda hayatina birini almis ayrilir ayrilmaz ben bunu duydugum gibi ona karsi kalan butun duygularimi bitirdim onun nefretiyle doldum :))) tabi bu o kizdan ayrilip bana pisman sekilde geri dondu barismak istedi surekli ve redettim "askta gurur olmaz" diye bisey yok gururlu olacaksin neyse gelsede istemedim
Yaklasik 1 sene surekli arkadaslarimdan filan bana haber yolluyordu ama ben nefret etmeye devam ettim sonunda o nefrette son buldu ve icimde onu afffettim ve rafa kaldirdim tamamen nötr sekilde ve rahatlamistim ve ici de hicbir kirinti kalmamisti oda bir sure sonra vazgecti zaten.. suan esimle evliyim ve diyorum ki iyiki olmamis cunku cidden birbirimize uygun degilmis sonra sonra anladım :)) yani onu la evlilik yapsam hata edecekmisim oyuzden birak ve zorlama olmuyorsa evet her insan hata yapar ama bazi hatalar affedilmemesi gereken seyler oluyor

Çevremizde ortak arkadaşlarımız çok ilişkimizde imrenerek bakarlardı,ailelermiz karşı çıkmadı sadce babam hemen haftaya olmasın dedi yani çok uzak bir zaman demedi.Ayrılcak en son kişi gibi bakıyorlardı bize ama işte 2yıl boyunca herşeyi oyunmuş gibi şmdiki harwketlerini görünce

Kişiliği gelişmemiş.. Hiç üzülme.. Seni önce ulaşılmaz görüp sonra olduğunu görünce şımarmış gtü kalkmıştır.. Bazıları öyle oluyor.. Elde edince kıymetini anlayamıyorlar.. Seni tekrar aradığına göre de tekrar arayacak ve pişman olacak.. Bana göre eğer affedersen bu huyları da değişmeyecek.. Kız terketse belki geri dönüşü olabilir ama erkek olunca kötü.. Hayırlısı olsun.

Geri dönerse, ki dönecek; sakın ama sakın affetme.
Evlenmeden , bunu yapan ,evlenince ooo neler yapmaz.Babanın söylediğinde birşey yok ,gayet normal.Senin ki bahane aramış, onu bulmuş.Bırak kime giderse gitsin, Allah ın sevgili kuluymuşun ki, nişan ,evlilik olmadan gerçek yüzü ortaya çıkmış.
Zaman herşeyin ilacı, zamanla unutacak ,iyi ki olmamış diyeceksin.

Ne güzel yazmışsınız,çoğu insanın hayatında benzer hikayeler duyuyorum bunları duydukça aslında biraz rahatlıyorum.Bi kaç sene hayatıma kimseyi alamaycağım biliyorum ama sonra inş hayatıma adam gibi biri çıkar diyorum bende.

Ağır konuşması şundan dolayı.. Vicdanını rahatlatma. Suçunu bastirma.. Ama zamanla durum değişecek.Hatasını anlayacak. Ama gerçekten hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. Onda ayrıca kaybetme korkusu yok. Nasılsa geri dönsem kabul eder diye düşünüyordur. Dönse de İçinizde hep bir şüphe .. Sessizliğinizi koruyun. Sosyal medyaya girmeyin. Ararsa cevap vermeyin.. Merak etsin. Biraz kendinizi sevin ya. O kim ki onun için uzulmeye ağlamaya değmez. Ben hastanelik bile olmuştum. Siz kafanızı meşgul edin. Yalnız kalmayın. Arkadaşlarınızla görüşün. Ha içinizde hiçbirşey tutmayın. Ondan konuşmak isteseniz bile konuşun guvendiginiz insanlara. Ben bu şekilde atlattım sayilir. Buraya yazıyordum sürekli.Bikmislardir artık benden hihi Konuşuyordum hep .. Dertler konusuldukca azalır. Ama gerçekten atlatiyorsunuz. Alisiyorsunuz sadece. Zaman..

Aynen huyu değişmezki bir kere terkeden evlendiğimizdede bırakabilir beni.şu anda bu kadar çabuk unutulmayı hazmedemiyorum galiba belki unutmadı ama davranışları çok değişti

Aynen huyu değişmezki bir kere terkeden evlendiğimizdede bırakabilir beni.şu anda bu kadar çabuk unutulmayı hazmedemiyorum galiba belki unutmadı ama davranışları çok değişti

Unutmamıştır. kıymetini bilememiştir.. Böyle erken tanıdığın için şükretmelisin. Evlenmeden önce numara yapıp de evlendikten sonra sorun çıkarsaydı.. Kaldı ki baban anormal bişey söylememiş..

Sizde kendimi gördüm bende ayrıldığım zaman tüm sosyal medya hesaplarımı kapadım,aramalara engelledim telefonumda whatsaptan engelledim.sadce mail atabiliyor.sürekli arkadaşlarımla konuştum içime atmadım burayada konuşup fikir almak istedğim için yazdım.çünkü içime atarsam daha kötü olacağım .bende ilk ayrıldığımda hastanelik oldum ama deymezmiz işte 4kilo verdim benim için iyi oldu gerçi

Kendimi gördüm sanki. Bir zamanlar benimde bu tarz bir şey başıma gelmişti. Yaşım erken olduğu için ailem öğrenince ayrılmamı istemişlerdi ben ise deli gibi seviyordum gizliden sadece mesajlaşma yoluyla devam ettirme taraftarıydım, sırf ailem ayrıl dedi diye beni bırakıp 2 gün sonra başkasıyla konuşmaya başlamıştı ve tabi ondan da ayrıldı. Yani diyeceğim şu ki birşey olmuyorsa gerçekten hayırlısı o ki olmuyor, bu yaşanılanlar ise hayat tecrüben oluyor. Şuan hayatımda bir başkası var ve daha önce karşıma çıkan tüm erkeklerden daha sadık, daha güvenilir ve daha adam. Zamanla herşey geçecek, her şeyi daha net göreceksin ne demişler, her nasip vaktinde esirdir. Şu zamanların zor zamanlar olsa da günün birinde iyi ki olmamış diyeceksin.

Zaten uzun bir ilişkiden sonra biriyle olmak o kadar kolay olmaz elbet ayrılcak ama olan bize olmuş olcak .bu erkekler niye böyle şeyleri kafalarına takarlarki ben böyle birşey yaşacağımı hiç düşünmezdim.inş bende iyiki yaşamışım derim günün birinde

Ben 10.kilo verdim. Şimdi annem zayıflığımu takip duruyor.Çocuk gibi kaldın diyor. Aşırı zayifladim. Elbiselerim bol duruyor. Normalde fazla kilolu değildim. Ama eridim resmen. Bak bol bol dua et. Esmalardan oku. Gerçekten iyi geliyor. Aynısını yasamisiz. Ailesi de istemiyordu. O kızla benim yanimdayken gözüme baka baka konusuyordu. Ben farkındaydım. Benim gözlerime bakıp beni sevdiğini evlenmek istediğini bile söylemişti iki gün öncesi.Düsunun artık. Ama o sırada yine konusuyordu. Ben konduramadim gerçekten. Ben onun uyudugunu sanırken o gece geç saatlere kadar muhabbet etmiş. Kabullenemiyor insan.. Ama geçiyor gerçekten. Ama güzel hatırlar insanın aklına geliyor hep. Tek bir kelime bile hatırlatıyor. Adını duyduğumda içim sızlıyor. Üstelik aynı yerde oturuyoruz. Görme ihtimalim çok çok yüksek. Ben karşılaşmamak için ugrasiyorum o da öyle.

benimde öyle aklıma bir ay önce dedği kötü sözler yada yaptığu kötü şeyler yerine ilişkimizdeki güzellikler geliyor ama unutmayacağım yaptığını geceleri uykularım kaçıyor onun ne duruöda olduğunu merak ediyoum işten falan çıkarılmış o da yani pek mutlu olduğu söylenemez hangi ruh haliyle bu durumşara geldik bilmiyorum artık dediğiniz gibi bol bol dua edicem .

Bu kadarlık bir şeye sana bu kadar eziyet etmeyi kendine hak görüyorsa evlenince neler olur kimbilir.Hayırlısı buymuş de geç git...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…