• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim

benimde öyle aklıma bir ay önce dedği kötü sözler yada yaptığu kötü şeyler yerine ilişkimizdeki güzellikler geliyor ama unutmayacağım yaptığını geceleri uykularım kaçıyor onun ne duruöda olduğunu merak ediyoum işten falan çıkarılmış o da yani pek mutlu olduğu söylenemez hangi ruh haliyle bu durumşara geldik bilmiyorum artık dediğiniz gibi bol bol dua edicem .
Işte o uykusuz gecelerinizi ,gözyaşlarınızi akittiginiz yastiginiza bile baktıkça unutmayın yaptığı kötülüğü.. Ben ilk bir hafta yataktan çıkmadım. 7/24 sürekli agliyordum. Yemek yemiyordum. Hep aramızda kopmayacak bir bağ var diye düşünüp durdum. O ilk 1 haftayı bir Allah bilir bir ben.. Annem benim yüzümden ağladı. Niye onun için agliyordum diye. Şansımız yokmuş.. O pisman olmuştur. Ama o pişmanlık sen kabul ettikten sonra en fazla 3 ay sürer. Sonra yine yapar. Örneklerini de gördüm. Uzak durmak en iyisi. Sevseydi gerçekten yapar miydi. Gider miydi. O zaten kafasına koymuş gitmeyi.

Işte o uykusuz gecelerinizi ,gözyaşlarınızi akittiginiz yastiginiza bile baktıkça unutmayın yaptığı kötülüğü.. Ben ilk bir hafta yataktan çıkmadım. 7/24 sürekli agliyordum. Yemek yemiyordum. Hep aramızda kopmayacak bir bağ var diye düşünüp durdum. O ilk 1 haftayı bir Allah bilir bir ben.. Annem benim yüzümden ağladı. Niye onun için agliyordum diye. Şansımız yokmuş.. O pisman olmuştur. Ama o pişmanlık sen kabul ettikten sonra en fazla 3 ay sürer. Sonra yine yapar. Örneklerini de gördüm. Uzak durmak en iyisi. Sevseydi gerçekten yapar miydi. Gider miydi. O zaten kafasına koymuş gitmeyi.[/QUOT
çok haklısınız ama mantıklı düşünemiyodum başta şimdide o ruh hali içine girebiliyorum ,hayallerim yıkıldı başta o kadar çok hayal kurmuştukki beraber evimiz için eşyalar almıştık ben beğenmiştim bunları düşğnüyorum sonra bana yaşattığı kötü şeyleri düşünüyorum inanmak istemiyorum ama gerçekler onlar maalesef bitti herşey acı bişekikde

Baban doğru olanı söylemiş. O tanıyalım kısmı seneler sürecek değildi zaten. Bazen bazı şeyler sebep olur, bahane olur belki de hayırlısı buydu ve babanız o an öyle söyledi. Kaldı ki ondan sonra olanlara bakınca evet hayırlısı buymuş.
Ne demek hemen başkası ile mesajlaşmak falan ve bu kız daha 17- 18 yaşında olmalı. Kıskandırmak için dahi olsa çok iğrenç ve kabul edilemez bir davranış, böyle bir adamdan hayır gelir mi? Herhalde yakında şu lise önlerinde duran tipler var ya onlar gibi de bekler..
Bence telefon numaranızı değiştirin, size ulaşamasın. Ya da yabancı numaralara açmayın telefonunuzu.
İlerde iyi ki olmamış dersiniz belki de. Zaten yaşınız genç olmalı aceleye gerek yok bence.

Baban doğru olanı söylemiş. O tanıyalım kısmı seneler sürecek değildi zaten. Bazen bazı şeyler sebep olur, bahane olur belki de hayırlısı buydu ve babanız o an öyle söyledi. Kaldı ki ondan sonra olanlara bakınca evet hayırlısı buymuş.
Ne demek hemen başkası ile mesajlaşmak falan ve bu kız daha 17- 18 yaşında olmalı. Kıskandırmak için dahi olsa çok iğrenç ve kabul edilemez bir davranış, böyle bir adamdan hayır gelir mi? Herhalde yakında şu lise önlerinde duran tipler var ya onlar gibi de bekler..
Bence telefon numaranızı değiştirin, size ulaşamasın. Ya da yabancı numaralara açmayın telefonunuzu.
İlerde iyi ki olmamış dersiniz belki de. Zaten yaşınız genç olmalı aceleye gerek yok bence.
Bende baştan üzülmüştüm ama sonra babam birşeyler hissetmiş dedim hayırlısı buymuş dedim,25yaşındayım o da 26 dedğiniz gibi kız 18yaşında kendisine onu uygun görücekse kısmetinde o varsa yaş önemli değil benim kısmertm değilmiş ama keşke bu kadar üzmeseydi giderken.kendisi acı çektiği için keşke banada çektirmeseydi bana zaten terkedilmenin acısı yetiyordu.şu anda bana ulaşabileceği birşey yok sadece farklı numaralardan arayabilir ondada dikkat edicem unutmak istiyorum bende artık geceleri ağlamadan uyumak istiyorum

çok haklısınız ama mantıklı düşünemiyodum başta şimdide o ruh hali içine girebiliyorum ,hayallerim yıkıldı başta o kadar çok hayal kurmuştukki beraber evimiz için eşyalar almıştık ben beğenmiştim bunları düşğnüyorum sonra bana yaşattığı kötü şeyleri düşünüyorum inanmak istemiyorum ama gerçekler onlar maalesef bitti herşey acı bişekikde
Yapacak birşey yok. O hayalleri ayrılan bütün çiftler kuruyor.. Aynı hayaller.. Ben ona sadece ben seninle sadece aile olmak istiyorum demiştim.. O kadar güvendim ki..Neyse ama haketmiyorlar. Vicdanlari rahat olmasın.. Dua edin. Gerçekten geçiyor. En azından bu zamanki haliniz kalmayacak artık.

pessss, varya resmen karektersizlik başka bişey değil, başka hiç bi açıklaması yok yani..
umarım bi an önce atlatırsın zor bi ddurum. Pişman olur mu bilmiyorum olur heralde ama böle bişeyin telafisi olmaz. Bide başkasıyla konuşmak ne demek ya valla ben anlamıyorum bu insanları hiç anası babası arkadaşları oğlum sen napıyosun demiyo mu ya

bu ne yahu?
güzelim sen kurtulduğuna dua et, bu çocuk seninle evlenmek değil, sadece evlenmek istiyor.

Bundan 2yıl önce,üniversite boyunca benden hoşlandığını son senede söyleyen ve reddettiğim kişinin uğraşları sonucunda mezun olduktan sonra sevgili olduk.en başta zor oldu ona alışmak,başladıktan 2 ay sonra askere gitti.ama o kadar seviyorki bir gün habersiz bırakmyor beni,askerden geldi ilişkimize tüm hızıyl devaö ettik,ben çok sevmeye başlamıştım.Askerdende gelmişti ailesininde durumu iyiydi evlenelim demeye başladı,ben ise bu kadar erken düşünmediğim için biraz daha zaman geçsin istiyordum ,derken 1buçuk sene sonrası ailesi ile bize tanışmaya geldiler nişanlancaz yakında.bu çocukki senin için ölürüm diyen çocuk ,babamın babasına çok acele etmeyeliö sizleri tanıyalım tek kızım var sözüne bozulup gruruna yediremeyip beni terketti ağustos ayında,ben ona güvenip evlenceğim adam dedim o babamın bir sözüyle ben bıraltı senden soğudum dedi.o hafta içinde liseden yeni mezun bir kızla konuşmaya başladı gözlerimle gördüm mesajları .bunu niye yaptı beni unutmak bu kadar mı kolaydı?heryerden engelledim ulaşamasn diye .başka numaralardan arıyor ama yüzüne kapıyorum.Hem seni istemyorum diyip canımı acıtmak için birsürü şey söylüyor hemde hala bu tarz davranışlar içinde ama yaşadığım hayal kırıklığı çok fazla.ben çevrem tarafından çok beğenilen ,aynı zamanda kariyer sahibi daha 2yılda çok iyi yerlere gelmiş bir kızım,kendiside yurtdışında sürekli bulunmuş iyi eğitim almış bir insan.benden ayrılıp böyle bir kızla sadece vakit mi harcıyor hala anlam veremyorum en çokta içimi acıtan bu aslında.Ayrılalı 1buçuk ay oldu .ama bir haftadır sesi çıkmıyor gbi,çevremdeli herkes pişman olucak o saçmalıyor diyor ama güven falan bırakmadı olan güzel ilişkimize oldu masalımızı bitirdi.tüm hayallerimi yıktı.her şerde bir hayır vardır diyorum,kendimi teselli ediyorum.sanki hiç bir erkek o olmayacak gibi .
Canım öyle insandan hayır gelmez seven insan iki günde bırakmaz görüşmüyo olman güzel unutmak zaman alan bişey zor olcak ama olcak unutma Rabbimden hayırlısını iste evlilik öyle her insanla yapılmaz çok iyi düşün bundan sonraki ilişkilerinde hiç bir kadın terkedilmeyi haketmiyo eğer öyle bişey yapıyosa ikinci bi şansı hiç haketmiyo unutma

Canım öyle insandan hayır gelmez seven insan iki günde bırakmaz görüşmüyo olman güzel unutmak zaman alan bişey zor olcak ama olcak unutma Rabbimden hayırlısını iste evlilik öyle her insanla yapılmaz çok iyi düşün bundan sonraki ilişkilerinde hiç bir kadın terkedilmeyi haketmiyo eğer öyle bişey yapıyosa ikinci bi şansı hiç haketmiyo unutma
Bir kadını ağlatarak bırakmayı hiç hakketmiyo ,ailem benim gözümden bir yaş düşmesine kıyamazken güvendiğin bir insanın hiç yapmaz dediğim insanın bana bunları yaşatması ağrıma gitti,ama her şer de vardır hayır bu olanlara vakti gelince dua edicem belki ama o günelre kadar kendimi bayağı bi üzücem

Bir kadını ağlatarak bırakmayı hiç hakketmiyo ,ailem benim gözümden bir yaş düşmesine kıyamazken güvendiğin bir insanın hiç yapmaz dediğim insanın bana bunları yaşatması ağrıma gitti,ama her şer de vardır hayır bu olanlara vakti gelince dua edicem belki ama o günelre kadar kendimi bayağı bi üzücem
Seni çok iyi anlıyorum bnde buna benzer şeyler yaşadım istemediğim ailemin zoruyla olan bi nisan geçti başımdan ve ben hep Allaha sığındım hep dua ettim ve rabbim bana dünyalar tatlısı bi eş nasip etti ona baktığım zaman kabul olmuş duam diyorum sabret hayırlısını istemek en önemlisi sen iste Rabbim inan veriyo ben bunu yaşadım ..

Seni çok iyi anlıyorum bnde buna benzer şeyler yaşadım istemediğim ailemin zoruyla olan bi nisan geçti başımdan ve ben hep Allaha sığındım hep dua ettim ve rabbim bana dünyalar tatlısı bi eş nasip etti ona baktığım zaman kabul olmuş duam diyorum sabret hayırlısını istemek en önemlisi sen iste Rabbim inan veriyo ben bunu yaşadım ..
Sizin gibi güzel hikayeleri olan insanları duydukça çok mutlu oluyorum.mükemmel bir ilişkim olduğunu düşünüyordum bende o bana hyranlıkla baktıkça inandım hep sevdiğine bırakmayacağına heyecanlarını görünce gerçekten beni istedğini düşündüm,birden vazgeçmesine herşeyi bir anda kenara atmasına benim aklım yetmiyor bir insan bu kadar nasıl kötü olabilir diye düşünüyorum.dua edicem şu anda elimden gelen bu

Sizin gibi güzel hikayeleri olan insanları duydukça çok mutlu oluyorum.mükemmel bir ilişkim olduğunu düşünüyordum bende o bana hyranlıkla baktıkça inandım hep sevdiğine bırakmayacağına heyecanlarını görünce gerçekten beni istedğini düşündüm,birden vazgeçmesine herşeyi bir anda kenara atmasına benim aklım yetmiyor bir insan bu kadar nasıl kötü olabilir diye düşünüyorum.dua edicem şu anda elimden gelen bu
Aynen canım ve şunu unutma sadece evlendiğinde kendini garantiye alırsın sevgi konusunda da güven konusunda da zamanı var herşeyin bekle sabret biraz acı çekmen gerekiyo belkide bu yaşadıklarımızın hiç biri boşa değil

Aslında evet usandı ama o kadar çok şey yaşadımki bu zamanlara ihtiyacımız vardı .sevse ne olursa olsun gitmezdi ama
araya giren uzun yıllar...sorunlar çıktığında sevgiyi öldürüyor diye düşünüyorum...Dayanıp mücadeleye devam demesi için mecnun olması lazım

canım zaten uzun süreli bir ilişkiymiş . baban pek gönüllü değilmiş bence . yoksa insanlar 6-7 ayda bile evleniyor .
ama çocuğun yaptığı yanlış yani orası ayrı konu

Back
X