- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
- Konu Sahibi berfuaydogan88
Allah hep iyilerle karşılaştırsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vericen mi miHanimlar kafam karmakarisik...
5 aydir sevgili oldugum kisi sabah gunaydin askim oglen sonu da.. beni kaybetmekten hic korkmuyor musun die msj atmistim. Cunku 2 gun once dile getirmisti tartisma animizda. Bu kafamatakildi sordum crvabi AYRILALIM ANLASAMIYORUZ oldu.
Ben nerede hata yaptim.
2 3 gundur dusunuyorum bunu dedi ve o gunlerde askim diyerek konusuyordu. Ya sevmiosan git gusellikle ayni bankadayiz taniyoruz birbirimizi. Hel bi bahane.
Plan yapalim birlikte hep bi cafede oturuoz dedim. Ben boyleyim mobil deilim mal bu diodu. Ya ilk 1 ay neler yapmaktan hoslanirsin die soruodun bi konsere gidelim dedik onu da hala yapmadin dedim. Beni emrin altina alma seda dedi. Yular vuramazsan. Psikolojisi buydu anliyordum aldatilmisti naif davrandim acikladim. Ya anilarimiz paylasimlarimiz olsun dedim. Nie emredim yanlis anlama yok hep ayni.
Evlenme teklifi edecekti olk 1 ay surekli dilinde ve birde gitti....
Ben cizgimi hep korudum acaba amac kullanmak miydi??
Bi kere laf arasi VERICEN mi dedi, o gunden beri hep soru isareti kafamda ama yakistiramadim. Kapadim icimde sesizce. Olmicani belli eden cumleler kurdum anlamamazliktan geldim..
Ne olur yardim edin
...
Seven erkek hissettirir.Birlikte vakit geçirmek ister,seni tanımak ister,cinsellik ikinci planda olur.Dile hiç getirmez.Cinsellikten bahseden erkek sevmiyordur.Aranizda bir şeyler herkesin olduğu gibi sizin de olur ama zorlamadan,sadece siz isterseniz,sizin istediğiniz kadar olur.Erkek sizi seviyordur gerisini önemsemez.Ama bana vericen mi?yok cinsellik olmazsa olmaz.Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?Yetişkin insanlariz,yok ben erkeğim ihtiyaclarim var vs.gibi seyler diyorsa şutlamak gerekir kendisini.Sen bir mal mısın ki öpüp okşamak bir hak olsun.Karisi olmadığın surece cinsellik ile ilgili bir hak iddia edemez.Neyi ne kadar istiyorsan saygı duyacak kapayacak çenesini.Peki ben dokunmasina izin vermezsem her erkek gider mi sevse de?
Biraz da olsa dokunup oksamak hakki mi?
Ayy nasıl yazıyorsunuz yaa beynim bulandı.Yakardesim yasi 33
Hayallerim yikildi
Erg
Hanimlar kafam karmakarisik...
5 aydir sevgili oldugum kisi sabah gunaydin askim oglen sonu da.. beni kaybetmekten hic korkmuyor musun die msj atmistim. Cunku 2 gun once dile getirmisti tartisma animizda. Bu kafamatakildi sordum crvabi AYRILALIM ANLASAMIYORUZ oldu.
Ben nerede hata yaptim.
2 3 gundur dusunuyorum bunu dedi ve o gunlerde askim diyerek konusuyordu. Ya sevmiosan git gusellikle ayni bankadayiz taniyoruz birbirimizi. Hel bi bahane.
Plan yapalim birlikte hep bi cafede oturuoz dedim. Ben boyleyim mobil deilim mal bu diodu. Ya ilk 1 ay neler yapmaktan hoslanirsin die soruodun bi konsere gidelim dedik onu da hala yapmadin dedim. Beni emrin altina alma seda dedi. Yular vuramazsan. Psikolojisi buydu anliyordum aldatilmisti naif davrandim acikladim. Ya anilarimiz paylasimlarimiz olsun dedim. Nie emredim yanlis anlama yok hep ayni.
Bi kere laf arasi VERICEN mi dedi, o gunden beri hep soru isareti kafamda ama yakistiramadim. Kapadim icimde sesizce. Olmicani belli eden cumleler kurdum anlamamazliktan geldim..
Ne olur yardim edin
...
en deiliz
Bus islere
Peki ben dokunmasina izin vermezsem her erkek gider mi sevse de?
Peki ben dokunmasina izin vermezsem her erkek gider mi sevse de?
Yaaa siz iyi misiniz?Peki dokunazsa izin vermezsem gider mi herkesss???
Tecrübesi yok ya aklı karışmış Acaba normal bir ilişki böyle yürüyor da ben mi hayır deyip yanlış yaptım da terk edildim diye düşünüyor zannimca.Yaaa siz iyi misiniz?
Kaç yaşındasınız?
Bir insan kendini alçaltmak için bu kadar çaba sarfeder mi?
Ayrıca bir yorumunuzda ağır kızım erkeklerle konuşmuyorum falan diye bir laf etmişsiniz.
Erkeklerle konuşanlar ne oluyor bu durumda. Hem neden konuşulmuyor. Erkek görünce hemen aklınıza başka şeyler mi geliyor?
Bir de bankacıymışsınız. Ne yani işiniz gereği de hiç mi kimseyle muhattap olmuyorsunuz?
Siz nasıl yaşıyorsunuz kuzum? Bu kafayı nerede besleyip büyüttüğünüz?
Bir de o hödüğe çok değer biçmişsiniz.
Yaaa siz iyi misiniz?
Kaç yaşındasınız?
Bir insan kendini alçaltmak için bu kadar çaba sarfeder mi?
Ayrıca bir yorumunuzda ağır kızım erkeklerle konuşmuyorum falan diye bir laf etmişsiniz.
Erkeklerle konuşanlar ne oluyor bu durumda. Hem neden konuşulmuyor. Erkek görünce hemen aklınıza başka şeyler mi geliyor?
Bir de bankacıymışsınız. Ne yani işiniz gereği de hiç mi kimseyle muhattap olmuyorsunuz?
Siz nasıl yaşıyorsunuz kuzum? Bu kafayı nerede besleyip büyüttüğünüz?
Bir de o hödüğe çok değer biçmişsiniz.
Senden önceki çoğu kıza teklif etmiştir kesinHanimlar kafam karmakarisik...
Ben nerede hata yaptim.
Ne olur yardim edin
...
Tecrübesi yok ya aklı karışmış Acaba normal bir ilişki böyle yürüyor da ben mi hayır deyip yanlış yaptım da terk edildim diye düşünüyor zannimca.
Baksaniza nick bile kullanmıyor kendi adıyla giriş yapıyor.Nasil kiymis bu kıza ya.İyice sinir oldum ha.
Hanimlar reglimde raporluk oluom eve gidom. Dogum kanalim dar. Bakireyim. Nasil kiyicakti nasil aklim almiooo??
Yakistiramiyorum vicdansiz miydi
Kardesi vardi
Laubali hareketi de olmadiii cok
Izin verince cosuodu ama izin ciksin yeter
Kıyar niye kıymasın?Ahlakli olunca ahlaksizi anlamak zordur.33 yaşına gelmiş,ergen psikolojisinden çıkamamış,ruhunu gelistirememis bir hanzoymus kendisi.Uzulecegine dua et kurtuldugun için.Daha da fazla dusunme.Spora başla,baska sosyal faaliyetlere yonel.Bos kalip kukuman kusu gibi dusunup dusunup onu haklı bulmak icin sebepler bulma.Hanimlar reglimde raporluk oluom eve gidom. Dogum kanalim dar. Bakireyim. Nasil kiyicakti nasil aklim almiooo??
Kardesi vardi
Allah tan vericen mi lafını yiyipte kaybederim korkusuyla bir şey olmamış tüm bankaya rezil ederdi ..gidene sebep çok kalmak isteseydi kalırdıHanimlar kafam karmakarisik...
Ben nerede hata yaptim.
Ne olur yardim edin
...
takıştırmak ne demek ?
yazdıklarınızdan cımbızla anlaşılır kelimeleri seçmek zorunda kalıyoruz biraz dikkat edin lütfen kelimelere..
5 ayda ne emeği verdiniz yahu..
altı üstü 5 ay..
adamın zaten evlenmek gibi bir niyeti yokmuş .. açma konuyu 2 sene demiş..
zaten vericen mi demesinden belli adamın zihniyeti..
Hanimlar reglimde raporluk oluom eve gidom. Dogum kanalim dar. Bakireyim. Nasil kiyicakti nasil aklim almiooo??
Kardesi vardi
Soyledim de defalarca
Daha iyi dar olsun ben acarim dediii
Ama kotu niyet aramadim
Zamani gelince acarim anlamindaydii
Bunun goruntüyle alakasıyok x zihniyetiyle alakalı okudugum yorumların cogu bırakdiyorsa .Aklın yolu bir tabiki karar vericek olan sen sin inş dogru karar verirsin.Ben kendimi sucluom bazen
Oyle bir goruntum asla yokkkiiiiii