- 18 Şubat 2010
- 16.396
- 20.123
- 923
- Konu Sahibi berfuaydogan88
:) tbrk ederriimm anlamışsın!Aynen
O sinema gunu izin bi verdim
Ellemeye calisti dusunun
Sonra iyiki kizdim
O da anladi benden ona fayda yok
Kendini cekti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) tbrk ederriimm anlamışsın!Aynen
O sinema gunu izin bi verdim
Ellemeye calisti dusunun
Sonra iyiki kizdim
O da anladi benden ona fayda yok
Kendini cekti
tam düşündüğüm gibi ..
servise bile binmemiş ki diğer kızları ağına düşürme fırsatı kaçmasın..
vermiycen mi , ben açarım diyen adamın gerçekten kızlarla ilgilenmediğini düşünmen ileri derece saflık..
Hem vericen mi diyor hem de başka erkeklerin olduğu ortama gitmeni yasaklıyor evine giderken bile izin almanı istiyor. İşte bu hastalıklı zihniyetler yüzünden bu haldeyiz.
Ben en son birinden izin istediğimde 17-18 yaşlarındaydım annemden izin istemiştim. Şimdi artık annemden bile izin istemiyorum bir şey yapmak için, haber veriyorum sadece.. Sevgilimden de asla izin istemek veya bir şeye izin vermemek gibi bir durumum olmadı.
Evlenirsem de kocamdan hiçbir şey için izin istemeyeceğim. Ne münasebet? Ebeveyn mi tutuyoruz kendimize yoksa hayat arkadaşı mı alıyoruz? Önemli bir şey olduğunda oturur fikir alışıverişinde bulunursunuz, bir yere giderken söylersiniz muhabbet arasında.
Kimsenin hayatınıza bu kadar müdahale etmesine ve sizi kısıtlamasına izin vermeyin, anneniz de kocanız da dahil.
çok özür diliyorum senden ama ALLAH sana akıl fikir ihsan eylesin belki mantığını geri kazanırsın!!!neye niye neden deyip durmazsın!!!Ben ona sinema gunu dokundu ya saygim kalmaz olmasin diye aciklama yaptim
Sinirlenmisti ama anlamiyodum
Sandim ki, onu rencide ettim utandi beni de kiramio ondan susuo
BAYRAM 2.GUNU AILESIYLE CIKACAKTI DISARI
DEDIM BANA SOZ VERDIM
EKTI ONLARI BULUSTU
DEGER VERMEDI MI BANA NEYE BULUSTU O ZAMAN???
ya arkadaşım o kadar komik yazıyorsun ki yani fake olduğuna inandım
değilsen daha acı zaten
bi kere bir erkek senle vercen mi alıcan mı diye konuşuyorsa zaten senle ciddi değildir . anla şunu artık . insanlar sayfalarca yazmışlar . adam çok üstüne gelmemiş çünkü bakiresin . bekaretini bozarsa sorumluluk almış olur . koskoca kızsın artık kendin düşünüceksin bazı şeyleri .kimse eğer ağır sapık değilse seni cinsellik için zorlamaz zaten sen istersen olur istemezsen olmaz bu kadar basit .adamın işine gelmemiş ayrılmış işte hala neyi kovalıyorsun anlamadım ...insan deneyimsiz olabilir ama bu kadarda olamaz ya bu devirde ... versem evlenir miydi diyorsun bide ..şu almak vermek deyimlerini geç çok kaba bir kadına yakışmıyor ..
çok özür diliyorum senden ama ALLAH sana akıl fikir ihsan eylesin belki mantığını geri kazanırsın!!!neye niye neden deyip durmazsın!!!
ben yazıcamı yazdım .Lutfen pofu yaz
Bayramdaki hareketi jesti kaniom yaz nolur
ben yazıcamı yazdım .
bn iptal :) sana iyi akşamlarBayram icin yazmadin ama bir daha mi kanayim???
adam pislik bir yalancı işte .konuşmalarıda iğren. ayrıca kıro gibi .. neyse orası beni ilgilendirmez .Anliyorum ama beni de anla boyleyim
Fake deilim hata yapa yapa ogreniom ama yas buyuk daha yeni sevgili yaptim ondan
Kalbim naif kirilmayim. Birini bulim hemen evlenim dedim olmadi.
Sabrim bunaydi.
EVIME GELSE BOZMAZ MIYDI SENCE
DUYARLI MI
KULAKLARINDAN ATES CIKARICAM AH BI YALNIZ KALSAK SUCUKLU YUMURTA YAPICAM DIODU
YA NASIL YANLIS ANLAYIM HAYALDI EVLENINCE ANLAMINDA
KONUSUYORDUK ARADA
Lutfen pofu yaz
Bayramdaki hareketi jesti kaniom yaz nolur
Hanimlar kafam karmakarisik...
5 aydir sevgili oldugum kisi sabah gunaydin askim oglen sonu da.. beni kaybetmekten hic korkmuyor musun die msj atmistim. Cunku 2 gun once dile getirmisti tartisma animizda. Bu kafamatakildi sordum crvabi AYRILALIM ANLASAMIYORUZ oldu.
Ben nerede hata yaptim.
2 3 gundur dusunuyorum bunu dedi ve o gunlerde askim diyerek konusuyordu. Ya sevmiosan git gusellikle ayni bankadayiz taniyoruz birbirimizi. Hel bi bahane.
Plan yapalim birlikte hep bi cafede oturuoz dedim. Ben boyleyim mobil deilim mal bu diodu. Ya ilk 1 ay neler yapmaktan hoslanirsin die soruodun bi konsere gidelim dedik onu da hala yapmadin dedim. Beni emrin altina alma seda dedi. Yular vuramazsan. Psikolojisi buydu anliyordum aldatilmisti naif davrandim acikladim. Ya anilarimiz paylasimlarimiz olsun dedim. Nie emredim yanlis anlama yok hep ayni.
Evlenme teklifi edecekti olk 1 ay surekli dilinde ve birde gitti....
Ben cizgimi hep korudum acaba amac kullanmak miydi??
Bi kere laf arasi VERICEN mi dedi, o gunden beri hep soru isareti kafamda ama yakistiramadim. Kapadim icimde sesizce. Olmicani belli eden cumleler kurdum anlamamazliktan geldim..
Ne olur yardim edin
...
Sabah sana yamıştır sonra beklediği birinden olumlu yanıt almıştır. Sana by by demiştir. Bu kadar açık.Tamamda kafa hep isteydi
Erkeklerle konusmazdim bile
O cinsi tanimiyordum
Ilk elimi tutan evlenim mantigi bende
Daha cok deger verir sandim
Ama ezdirdim de kendimi uzuluyorum
ALLAH INDAN BULSUN
AMA DOKUNMA CABASI YOKTU
FAKAT BI IZIN VERDIM HEP DOKUNMAYI DENEDII GOGSUME SUREKLI SONRA DOKUNMAYALIM DEDIM
SORDU HALA YASAK MI
EVET DEDIM
ZATEN 2 HAFTAYA KALMADI AYRILDI
HEMDE SABAH ASKIM MSJI ATMASINA RAGMEN
NE SAMIMIYETSIZLIK
YA BI ANNE NASIL BOYLE EVLAT YETISTIRIR SIZCE KARDES NASIL
BU VEBALI ODEYEBILECEK MI
Neyi bozmak pardon?Anliyorum ama beni de anla boyleyim
Fake deilim hata yapa yapa ogreniom ama yas buyuk daha yeni sevgili yaptim ondan
Kalbim naif kirilmayim. Birini bulim hemen evlenim dedim olmadi.
Sabrim bunaydi.
EVIME GELSE BOZMAZ MIYDI SENCE
DUYARLI MI
KULAKLARINDAN ATES CIKARICAM AH BI YALNIZ KALSAK SUCUKLU YUMURTA YAPICAM DIODU
YA NASIL YANLIS ANLAYIM HAYALDI EVLENINCE ANLAMINDA
KONUSUYORDUK ARADA
tam düşündüğüm gibi ..
servise bile binmemiş ki diğer kızları ağına düşürme fırsatı kaçmasın..
vermiycen mi , ben açarım diyen adamın gerçekten kızlarla ilgilenmediğini düşünmen ileri derece saflık..
Pek bir şey anlamadım malesef size sabah aşkım demesiyle ne alakası var.
Bir de ''vericen mi'' ne ya,boşverin bu adamı.