- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi berfuaydogan88
Şaştım o Zaman derdini zor anlatan 2 lafı bir araya getiremeyen insanları aldıklarına.Açık olan özel bankalar var hanımlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaştım o Zaman derdini zor anlatan 2 lafı bir araya getiremeyen insanları aldıklarına.Açık olan özel bankalar var hanımlar
Bana boyle konusamzsin
Kimse yoktu dokundu bitti
Kimseyo de rahatsiz etmedim
Ben zatenicim yanio mesaideyim bir umit yasdim buraya teselli icin
Kullanmak ise amac neden 5 ay surdu
Sorum bu
Yasarsaniz buna cvp yasin
Kims3 haddini asmasin
Ergenken veya unide ERKEK ARKADASIM OLMADI HIC
o yuzden simdi 18 yasinda gibi ruh halim nedensiz sorular izin alicam banakda gecis var
Biraz anlayin bide hemcinsiz
Kisiniz yada sizin de basiniza gelebilirdi
Ortada bir mağdur varsa o da sinema bence kızben seni hatirladim sen su sinema magduru kizsin
bak sinemada hizini alamamis soytari `vercen mi` ye yatay gecis yapmis hirbo.
mide bulandirici bi tip,taviz verme ayrildiginiz iyi olmus,niyeti de belli zaten.
Anliyorum ama beni de anla boyleyim
Fake deilim hata yapa yapa ogreniom ama yas buyuk daha yeni sevgili yaptim ondan
Kalbim naif kirilmayim. Birini bulim hemen evlenim dedim olmadi.
Sabrim bunaydi.
EVIME GELSE BOZMAZ MIYDI SENCE
DUYARLI MI
KULAKLARINDAN ATES CIKARICAM AH BI YALNIZ KALSAK SUCUKLU YUMURTA YAPICAM DIODU
YA NASIL YANLIS ANLAYIM HAYALDI EVLENINCE ANLAMINDA
KONUSUYORDUK ARADA
saçmaladnn farkndamsnPeki ben dokunmasina izin vermezsem her erkek gider mi sevse de?
Biraz da olsa dokunup oksamak hakki mi?
Büyük harfler kullandı sürekli.Bugün çalışmak yerine sürekli herkese dakikasında cevap vermesinden bankacı olmadığını anladım zaten.Yaşadığı olayları başka mesleklere uyarlayarak anlattığını düşünüyorum.2 konunda birbirinden tuhaf
Konu sahibi neden ban aldı???
Onu hiçbirimiz algılayamadık henüz.. gerçekten enteresan :)Şaştım o Zaman derdini zor anlatan 2 lafı bir araya getiremeyen insanları aldıklarına.
ne iğrenc bir kelıme kullanmıs sakın dönme bu adam seni kullanma cabasındaymıs avuc yalayınca dönmüsHanimlar kafam karmakarisik...
5 aydir sevgili oldugum kisi sabah gunaydin askim oglen sonu da.. beni kaybetmekten hic korkmuyor musun die msj atmistim. Cunku 2 gun once dile getirmisti tartisma animizda. Bu kafamatakildi sordum crvabi AYRILALIM ANLASAMIYORUZ oldu.
Ben nerede hata yaptim.
2 3 gundur dusunuyorum bunu dedi ve o gunlerde askim diyerek konusuyordu. Ya sevmiosan git gusellikle ayni bankadayiz taniyoruz birbirimizi. Hel bi bahane.
Plan yapalim birlikte hep bi cafede oturuoz dedim. Ben boyleyim mobil deilim mal bu diodu. Ya ilk 1 ay neler yapmaktan hoslanirsin die soruodun bi konsere gidelim dedik onu da hala yapmadin dedim. Beni emrin altina alma seda dedi. Yular vuramazsan. Psikolojisi buydu anliyordum aldatilmisti naif davrandim acikladim. Ya anilarimiz paylasimlarimiz olsun dedim. Nie emredim yanlis anlama yok hep ayni.
Evlenme teklifi edecekti olk 1 ay surekli dilinde ve birde gitti....
Ben cizgimi hep korudum acaba amac kullanmak miydi??
Bi kere laf arasi VERICEN mi dedi, o gunden beri hep soru isareti kafamda ama yakistiramadim. Kapadim icimde sesizce. Olmicani belli eden cumleler kurdum anlamamazliktan geldim..
Ne olur yardim edin
...
ben seni hatirladim sen su sinema magduru kizsin
bak sinemada hizini alamamis soytari `vercen mi` ye yatay gecis yapmis hirbo.
mide bulandirici bi tip,taviz verme ayrildiginiz iyi olmus,niyeti de belli zaten.