Terkedilen kadın ne yapmalı?

Önce face ten imalı sözler paylaşın " sen değil benim giden ,sen kimsin ki benim için sıra oluyorlar,bi adama bakarım adam mı diye sonra tekrar bakar ve karşıya geçerim..."tarzında adama iğneleyici laflar gönderin o paylaşımlarla...
hemen ardından yine face durumunuza "off güzel olmak ne zor,peşimi bırakmıyorlar" tarzında özgüven patlaması içeren sözler yazın...
arkadaşlarınızla içtiğiniz,eller havada resimler paylaşın,velhasıl demet akalın şarkılarının hayat bulmuş haline dönüşün...
Sonra ne mi olacak ,o adamın size döneceği varsa da dönmeyecek,hatta iyice tiksinecek sizden;girmeye gerek yok böyle taktiklere,acınızı yaşayın kendi içinizde ya da sevdiklerinizle,sosyal medyadan uzak durun...O kedi zaten hatasını anlayıp bi gün geri döner...

Valla aşkımdan kan kussam bile kapısında köle olmam taktik fln yapmam. Haksız olduğumu düşünüyosam bi iki kere konuşmaya çalışırım. Baktım sallamıyo, kılımı kıpırdatmam çok sevsem bile. Sen bi zaman sonra zaten umursamama dönemine giriyosun. Bu dönemde bazıları dönüyo bazıları dönmüyo. Tabi döndüğünde herşey aynı kalmama ihtimali yüksek kadın için.

Back
X