- Emoji Skoru
- 169
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi rbd.dulce1
Inan bende oyleydim her iliskimde. Seviyodum ama birsey eksik hep.. sonra biri cikti karsima istedimki asik etsin kendine beni ve inan bana masal prensi gibiydi ilk senelerimizde neler neler yapti cok ugrasti benim icin. Sonra gordumki cok haksizlik etmisim ona zamaninda. Simdi eskidik tabi biraz ama cok asigim Allah bozmasin insallah.. o eksik zamanmis guvenmis sadakatmis emekmis. Belki onun durumuda budur.ya bunuda üstüne düşmek gibi algılasın istemiyorum.ve evet o da diyo sevdiğim zaman köpek gibi oluyorum benden daha sadığı olmuyo diyo.o kızı da ayrıldıklarının üstünden ikibuçuk sene geçmesine rağmen hala tam anlamıyla unutamaması sevince gerçekten sevdiğinin kanıtı zaten.bilmiyorum dürüstlüğü ve duygusallığı güzel de bana yaramazsa beni sevmezse boşuna yorulmaktan korkuyorum."beni kendine aşık et" lafı da korkuttu beni.başta ilişkiyi isteyen ben ağırdan alalım dediğim halde sevgili olalım diye ısrar eden o.beni kendine aşık et diyen yine o.peki benimle ilgili bi durumsa bu bunalım terketmeyle mi sonuçlanıcak sence? ben ayrılmak mı istiyosun dediğimde saçmalama manyak mısın dedi ama bilemiyorum off içim içimi yiyo beklemek ne zor şeymiş.
![]()
Istemeden yansitiyor olabilir sana seninle ilgili degile bile. Icinden nasil geliyorsa oyle davran uzme kendini henuz cok yeniymissiniz.. duzelir insallah