Terkedilmek..

Liipstiick

Sabrın sonu selamet :)
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
492
66
53
Selam arkadaşlar..
Evet terkedildim. Evli değilim beni bırakıp giden 6 senelik erkek arkadaşım oldu. Sebepsiz. Sadece bunaldım sıkıldım senden dedi ve gitti. Çok taze bir kaç gün oldu gideli. Sorunsuz bir ilişki değildi evet problemliydik. Bir çok hatasına rağmen onu kabul etmiştim. O benim kıskançlığımı ve anlayıssızlığımı bahane ederek tüm fedakarlıklarımı sildi ve gitti. Yapmayacağım seyi yaptım. Yalvardım,ağladım. Buna karşılık azar işittim. Km lerce uzakta bir sebepten dolayı buraya geldiğinde konusuruz istediğin zamanı veririm ama ayrılmayalım dedim yüzünü bile görmek istemiyorum iki cihan bir araya gelse yine seninle barısmayacağım bittin artık dedi. Bir kaç arkadasıyla konuştum başkasının olmadığını söylüyorlar,sizin gibi benimde aklıma gelen bu oldu çünkü başkası için terk etti diye düşünüyorum. Yani elim telefona gidiyor aramak istiyorum. Sonrasında duyacağım şeyleri düşünüyorum ve vazgeçiyorum. Ne yapmalıyım arkadaslar nasıl atlatabilirim?
Not: yaşım 23 kendisinin yaşı 24. Ben bankacıyım kendisi üniversite öğrencisi.

Bence arama sorma , çok kırıcı konuşmuş , barışmak istemediğini belirtmiş...
Açık kapı bırakmamış , oyüzden beklenti içinde olma barışmak için...
Ayrıldığınızı kabullenirsen daha çabuk atlatırsın...

Dik durun.
Belli ki bu iliski cok yipratmis ikinizide.
Olmuyorsa da olmuyor.
Aramayi aglamayi sans istemeyi de yapmayin. Kaf dagina cikarirsiniz.

Bittigini kabullenip hayata devam etmek size dusen tek sey.

Lan zeholl şaka maka Cherry junior oldun?!**??? Yazacaklarımı yazmışsın beni korkutuyorsun :P

Biraz zaman verin biseyler yerine otursun madem sizi istemedigini sert bi sekilde dile getirmis yapilacak baska birsey yok. Siz zaten yalvarissiniz 6 yilın ardından bunlari bahane edip ayriliyorsa belki sizin icin daha hayirlidir

Emin ol ileride şükür edeceksin iyi ki ayrılmış senden diye.Şimdilik tek yapman gereken acını çekmek.
Vallaha zaman billahi zaman.Çek acını paşa paşa ve unut.Başka hiiçbir yolu yok.Hepimiz geçtik bu yoldan ,ne denediysek olmuyor.Kuyruğu dik tut desen için paramparça,git yalvar desen aboo sakın ona girme sonra çok pişman oluyorsun.Ağla, zırla,tepin ve etrafındaki çıtırları da göz ardı etme.Yeni bir yola girdin hayırlısını dile.

Selam arkadaşlar..
Evet terkedildim. Evli değilim beni bırakıp giden 6 senelik erkek arkadaşım oldu. Sebepsiz. Sadece bunaldım sıkıldım senden dedi ve gitti. Çok taze bir kaç gün oldu gideli. Sorunsuz bir ilişki değildi evet problemliydik. Bir çok hatasına rağmen onu kabul etmiştim. O benim kıskançlığımı ve anlayıssızlığımı bahane ederek tüm fedakarlıklarımı sildi ve gitti. Yapmayacağım seyi yaptım. Yalvardım,ağladım. Buna karşılık azar işittim. Km lerce uzakta bir sebepten dolayı buraya geldiğinde konusuruz istediğin zamanı veririm ama ayrılmayalım dedim yüzünü bile görmek istemiyorum iki cihan bir araya gelse yine seninle barısmayacağım bittin artık dedi. Bir kaç arkadasıyla konuştum başkasının olmadığını söylüyorlar,sizin gibi benimde aklıma gelen bu oldu çünkü başkası için terk etti diye düşünüyorum. Yani elim telefona gidiyor aramak istiyorum. Sonrasında duyacağım şeyleri düşünüyorum ve vazgeçiyorum. Ne yapmalıyım arkadaslar nasıl atlatabilirim?
Not: yaşım 23 kendisinin yaşı 24. Ben bankacıyım kendisi üniversite öğrencisi.
Sakın arama totosunu kaldırma ,kendini bir nimetten saymasın bence.

artık bu ilişki bitmiş ,hayır gelmez sende zamanla kabullenirsin unutursun

Lan zeholl şaka maka Cherry junior oldun?!**??? Yazacaklarımı yazmışsın beni korkutuyorsun :p
Cerry hayatima bi girdin tam girdin valla:KK51:
Senin tabirinle su " barzo" erkeklere senin edanla cemkiriyorum farkediyorum:KK48:

Cerryizm bi akim, bi kadin harekati... Butun dunyada kabul gorecek:KK50:.

Fakat o bu degil de üşüyoruz Cerry. Dik, kendinden emin, guclu kadinin icinde de bir kadin üşüyor ehehe!:KK55:

O k.ç yere zor iner.
Kendi ellerinle tepene çıkarmışın.
Artık o adamdan hayır gelmez.
Ebedi tek taraflı fedakarlık yapmaya hazırsan az daha gururunu ayak altına al belki döner.
Aahh şu kendini değersizleştiren kızlar.
Yapmayın.
Noolur.

Zaman verelim demek istedim.

Dik durun.
Belli ki bu iliski cok yipratmis ikinizide.
Olmuyorsa da olmuyor.
Aramayi aglamayi sans istemeyi de yapmayin. Kaf dagina cikarirsiniz.

Bittigini kabullenip hayata devam etmek size dusen tek sey.

Şuan bunu yapamıyorum. :(
Bence arama sorma , çok kırıcı konuşmuş , barışmak istemediğini belirtmiş...
Açık kapı bırakmamış , oyüzden beklenti içinde olma barışmak için...
Ayrıldığınızı kabullenirsen daha çabuk atlatırsın...

Evet bu daha söylediklerinden sadece bir kaçı..

Biraz zaman verin biseyler yerine otursun madem sizi istemedigini sert bi sekilde dile getirmis yapilacak baska birsey yok. Siz zaten yalvarissiniz 6 yilın ardından bunlari bahane edip ayriliyorsa belki sizin icin daha hayirlidir

Belkide. Ama şuan içim acıyor.
Emin ol ileride şükür edeceksin iyi ki ayrılmış senden diye.Şimdilik tek yapman gereken acını çekmek.
Vallaha zaman billahi zaman.Çek acını paşa paşa ve unut.Başka hiiçbir yolu yok.Hepimiz geçtik bu yoldan ,ne denediysek olmuyor.Kuyruğu dik tut desen için paramparça,git yalvar desen aboo sakın ona girme sonra çok pişman oluyorsun.Ağla, zırla,tepin ve etrafındaki çıtırları da göz ardı etme.Yeni bir yola girdin hayırlısını dile.

Hepinize katılıyorum. Bu konuyu bir başkası açsaydı vereceğim tavsiyeler bunlar olacaktı ama şuan kötüyüm gerçekten.

Iki secenegin var.
Ya israrci olup hem daha cok yipranacaksin hem de onun gözünde daha bi degersiz olacaksin.

Ya da yoluna bakacaksin.

Ilkini secip de mutlu olanini görmedim.
İlkini seçemem. İkincisi için mecburum.
Sakın arama totosunu kaldırma ,kendini bir nimetten saymasın bence.

artık bu ilişki bitmiş ,hayır gelmez sende zamanla kabullenirsin unutursun[/QUOTE

O zman çabuk gelse keşke..

O k.ç yere zor iner.
Kendi ellerinle tepene çıkarmışın.
Artık o adamdan hayır gelmez.
Ebedi tek taraflı fedakarlık yapmaya hazırsan az daha gururunu ayak altına al belki döner.
Aahh şu kendini değersizleştiren kızlar.
Yapmayın.
Noolur.
Kendimi değersizleştirmek için şahsi bi çabam yok. Sevgimin peşine gittim diyelim. Ama pişmanmısın desen evet yapmamalıydım.

Lan zeholl şaka maka Cherry junior oldun?!**??? Yazacaklarımı yazmışsın beni korkutuyorsun :p
akım yaratıyorsun canım ya
ben de bir konuya bakıyorum tam benim yazacaklarım yine yazılmış diyorum klavye elimde kalıyor
sen çoktan yazmış oluyorsun benim yazacağımı
bir sen bir de kararsız bana diyecek laf kalmıyor

konu sahibi bırak defolsun gitsin ya yeni birini bulmuştur ya ayrılmayı çoktan beri düşünüyordur bu saatten sonra adam olmaz bu ilişki

akım yaratıyorsun canım ya
ben de bir konuya bakıyorum tam benim yazacaklarım yine yazılmış diyorum klavye elimde kalıyor
sen çoktan yazmış oluyorsun benim yazacağımı
bir sen bir de kararsız bana diyecek laf kalmıyor

konu sahibi bırak defolsun gitsin ya yeni birini bulmuştur ya ayrılmayı çoktan beri düşünüyordur bu saatten sonra adam olmaz bu ilişki

Çerizm tüm hızıyla devam ediyor :P

Back
X