• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terleme..

babymaster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
875
11
118
Kızlar merhaba..
Haftasonu arkadaşlarla buluşacağım, düz beyaz yarım kollu tsort giyineceğim. Ancak malum havalar sıcak ve terleyince beyaz tsorlerin özellikle koltuk altında lekeler oluşuyor. :17::17:
Terleme konusunda gerçekten etkili deodorant ya da önerebileceğiniz roll-on var mı?:31::31:

Kızlar merhaba..
Haftasonu arkadaşlarla buluşacağım, düz beyaz yarım kollu tsort giyineceğim. Ancak malum havalar sıcak ve terleyince beyaz tsorlerin özellikle koltuk altında lekeler oluşuyor. :17::17:
Terleme konusunda gerçekten etkili deodorant ya da önerebileceğiniz roll-on var mı?:31::31:

canım ben kaç yıldır hep lady sp..k stick kullanırım çok da memnunum. ha belki çok sıcak yine de terlersin ona bir şey diyemem ama azaltıyor kesinlikle

canım rexona nın pudrasız olanları işe yarıyor ben memnundum
şu sıralar almayı unutuyorum farklı şeyler birikince onları kullanmak zorunda kaldım :9:
bahsettiğim pembeli grili bi şişe olacak bi bak istersen

Anway rolon kullanıyorum memnunum,koltuk atlın kuru olarak sürüyorsun biraz kollarını kaldırıp kurutursan,kesinlikle 24 saat terlemiyorsun,üstelik kanserojen madde içermiyormuş o yüzden rahat rahat kullanıyorum...

Back
X