El Sanatları Terlik yapımı çok pratik bakın

iremsu

MaBel
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.828
5
316
Diğer

ilk adımımız evimizdeki artık kumaş parçalarını değerlendirmek
bunun için ilk adım uzunca bir kumaş parçasını saç örgüsü şeklinde örmek

ikinci adımımız kumaş parçalarını resimdeki hale getirmek

üçüncü adımımız bu kumaş parçalarını resimdeki hale getirmek

4üncü adımımız ise kumaşı bu hale getirmek

ve artık terliğimizin ilk adımlarıızda yaptığımız iki küçükk örgüyü birleştirip bu hale getirdikten sonra

terliklerimiz hazır evde çocuklarınıza balkonunuzda giymek için bile kullanabileceğiniz 5 dk da yapılabilen bir terlik güle güle kullanın

Son düzenleyen: Moderatör:
şahsen kendime kırmızı renkden çok yumuşak bir kumaştan yaptım inanın kumaş olduğu için o kadar rahatki .....

aaaa..Şaşırdım ya ..çok kolay ve güzel duruyor.Sabah denerim kumaş bulabilirsem tabi.Acaba giyince dağılmıyormu?Teşekkürler paylaştığın için

aaaa..Şaşırdım ya ..çok kolay ve güzel duruyor.Sabah denerim kumaş bulabilirsem tabi.Acaba giyince dağılmıyormu?Teşekkürler paylaştığın için

yok dağılmıyo tabi biraz terlih tabanı şeklini verirken yapıştırabilirsin uzun süreli gitmesini istersen hem daha sağlam oluyor yerimseniben

ben bunu halattan yapmıştım biraz sert olduydu bu sefer senin tarifi uygulayacağım teşekkürler canım

ee neden cevap vermedin anlamadım bir müdahale yok mu buna dikiş falan sarıldığı gibi kalamaz herhalde???

yapıştırabilirsin yada açılmaması daha uzun kullanılması için bi kaç yerinden dikiş atabilirsin yani ben sadece açılmasın die dikiş attım yani teğel :içelim:

Çok hoş banyo sonrası terlikleri olabilir.Açılmaması için sıcak silikon ile yapıştırılabilir.Silikon tabancası varsa tabii.Hatta terliğin taban kısmına eski çanta,vs lerden kesilecek vinil parçaları da yapıştırılabilir dayanıklılığını arttırmak için.(İlle her şeye maydonoz olacam ya!! )

yapıştırabilirsin yada açılmaması daha uzun kullanılması için bi kaç yerinden dikiş atabilirsin yani ben sadece açılmasın die dikiş attım yani teğel :içelim:

bende soracaktım gerek kalmadı süper olmuş hemen yapmalıyım.bayılıyorum hamarat insanlara.ne var ne yoksa değerlendirelim yahu iyice tüketim toplumu olduk hadi üretmeye...

maydonoz olurmu ablacım hiç değşik bir fikir :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…