• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık terlik :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gocuksuzzeskimoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
127
0
46
İstanbul
Hastane çantamıza koyduğumuz terlik nasıl olmalı? Ev terliği mi dışarıda giyilen terliklerden mi ? Fotoğraf paylaşırsanız bana fikir olur..
Yavaş yavaş çantamı hazırlıyorum. İstediğim gibi bir terlik bulamadım henüz.. Yardımlarınızı bekliyorum :emir_bebek:

inşallah bütün derdin terlik olur :) öncelikle hayırlı bir doğum diliyorum sana :) umarım sağ salim bebişini kucağına alırsın. bence terlik kapalı rahat ve sıcak tutan birşey olmalı. ama eğer biraz da süslü olsun diyorsan allı pullu tüylü falan olanları var :)

lohusa geceliğimin takım terliği vardı benim kapalı yumuşacık ve süslüydü de onu koymuştum çantaya ama kullanmadım hiç, hastanenin verdiği havlu terlikleri kullandım hep kıyamadım kendiminkine. bence kapalı ev terliği türü bişe alsan rahat edersin

lohusa geceliğimin takım terliği vardı benim kapalı yumuşacık ve süslüydü de onu koymuştum çantaya ama kullanmadım hiç, hastanenin verdiği havlu terlikleri kullandım hep kıyamadım kendiminkine. bence kapalı ev terliği türü bişe alsan rahat edersin
modelini bilmem de kesinlikle 1 numara büyük al.bana aldığım terlik doğumdan sonra olmamıştı

valla bende ne alsam diye düşünürken burayı buldum..sabo terliler çok kötü duruyo eşimde olmaz dedi bide şimdi yeni çıkan patik şeklinde altı terlik gibi sert ayakkabılar var ev için ama hastane için olurmu acaba? leoparlıydı yaa çok hoşuma gitti çok kötümü durur acaba $pict0008.webp bu tarz bişey ama farklı rengi:44::44: bilenler fikir versin yaaa

valla bende ne alsam diye düşünürken burayı buldum..sabo terliler çok kötü duruyo eşimde olmaz dedi bide şimdi yeni çıkan patik şeklinde altı terlik gibi sert ayakkabılar var ev için ama hastane için olurmu acaba? leoparlıydı yaa çok hoşuma gitti çok kötümü durur acaba Eki Görüntüle 312477 bu tarz bişey ama farklı rengi:44::44: bilenler fikir versin yaaa

bence çok kötü.hem o halde eğilip nasıl giyeceksinki normal bir terlik alsan daha ii olur bence.

ben lcw dan bir terlik aldım.normal ev terliği şeklinde...bence üstü kapalı tarzda bişey olmalı ki giyip çıkarması kolay olması bakımından..

Back
X