• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte tansiyon yüksekliği

ayselatif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
2
0
1
29
Selam kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben şu an yurtdışında yaşıyorum ve dün kontrolüm vardı hastanede doktorum iki gün boyunca tansiyonumu evde takip etmemi sonrasında bunları not alıp yarın tekrardan hastaneye gidip bu bilgiyi vermemi istedi şu an tansiyonum 15:16 civarı yükseliyor sürekli gece 17’yi de gördüm Benim gibi olan var mı bana bu konuda bilgi verebilir misiniz kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok şiddetli baş ağrım var midem de çok bulanıyor sizden bir cevap bekliyorum kızlar😣

Selam kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben şu an yurtdışında yaşıyorum ve dün kontrolüm vardı hastanede doktorum iki gün boyunca tansiyonumu evde takip etmemi sonrasında bunları not alıp yarın tekrardan hastaneye gidip bu bilgiyi vermemi istedi şu an tansiyonum 15:16 civarı yükseliyor sürekli gece 17’yi de gördüm Benim gibi olan var mı bana bu konuda bilgi verebilir misiniz kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok şiddetli baş ağrım var midem de çok bulanıyor sizden bir cevap bekliyorum kızlar😣
Merhaba. Sanırım şuan aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende şuan gebelik tansiyonu mücadelesindeyim. İlk farlettiğimde 15 16 idi fakat 17 18 i de gördüm kendiliğinden yavaş yavaş düşmüştü. Ertesi gün acile geldiğimde yatış verildi 1 haftadır hastanede tansiyonumu sabitlemeye çalışıyoruz. Ne kadar başarılı olunur bilemiyorum. İdrar tahlili yapıldı hafif miktarda protein kaçağı çıktı. 25 haftalık Hamileyim, henüz çok küçük bende böyle bir durum içerisindeyim. Tansiyona bağlı gebelik sonlandırılması istemiyorum bu yüzden elimden geleni yapıyorum. Burada hastanede 0 tuz yiyorum yemekler o şekilde ama bazen tansiyon hapı almama rağmen 14 ü buluyor:(

Back
X