Terlikle annesine giden kocam...

O anne sürekli oğlunun gelininin açığını arıyorsa,araştırıyorsa,onlara küçümser davranıyor sa, oğlu işten çıktıktan bir sene sonra yüzüne seni işten attılar diye vuruyorsa böyle anneye rezil olunur evet herkes sanırım kendi annesiyle kıyaslayor bu kadını anlamadım.Kan değerlerim sıkıntılı diye bana dikkat et böbreğin çürür demiş insan suratıma bakıp senin dişin mi şiş diye birşey çıkaran insan bu normal değil yani hep bir araştırma...
Benim kaynanam bana bu konuyla ilgili birsey dese kafama bile takmam senin yetistirdigin der guler gecerim bunu bana gelinimde yapabilir asagilarsam falan ama annesi ogluna da yorum yapabilir seninle ilgili olan kisma karismam valla ben kaynanamin umursamazliklarini anlatsam burdan arsa yol olur ama gormuyorum beklemiyorum kinde tutmuyorum her haftasonuda ordayim anin tadini cikar bosver ya oglu naparsa yapsin ayrica ben olsam kocama kizmaz gulme krizine girerdim 😂😂😂

Benim kaynanam bana bu konuyla ilgili birsey dese kafama bile takmam senin yetistirdigin der guler gecerim bunu bana gelinimde yapabilir asagilarsam falan ama annesi ogluna da yorum yapabilir seninle ilgili olan kisma karismam valla ben kaynanamin umursamazliklarini anlatsam burdan arsa yol olur ama gormuyorum beklemiyorum kinde tutmuyorum her haftasonuda ordayim anin tadini cikar bosver ya oglu naparsa yapsin ayrica ben olsam kocama kizmaz gulme krizine girerdim 😂😂😂
İlk başta bende güldüm olayın detayını bilince kızdım zaten.Benim kinim yok iyi niyetli görmüyorum ve böyle bir insana kendini bu şekilde göstermesine kızdım sadece eşime hep ezik işe yaramaz gözüyle bakmışlar o güçlü duramıyor bunun için çaba bile harcamıyor annesi bile olsa öyle olsun ki hiçbirşey diyemesin ağzını açamasın ama yok...

O anne sürekli oğlunun gelininin açığını arıyorsa,araştırıyorsa,onlara küçümser davranıyor sa, oğlu işten çıktıktan bir sene sonra yüzüne seni işten attılar diye vuruyorsa böyle anneye rezil olunur evet herkes sanırım kendi annesiyle kıyaslayor bu kadını anlamadım.Kan değerlerim sıkıntılı diye bana dikkat et böbreğin çürür demiş insan suratıma bakıp senin dişin mi şiş diye birşey çıkaran insan bu normal değil yani hep bir araştırma...
Bu konuda size katılıyorum ben de ağzına laf vermek istemem bak bak oğluma bakmıyor diye gerçi oğlu kendine ayakkabı almıyorsa sizin suçunuz yok ama eğer huyunu biliyorsanız eşinizin yedek ayakkabı almanız gerekiyordu bu konuda eksiksiniz babamın da pek almak huyu yoktur annem hep gider alır ona pantolon gömlek ne gerekliyse

Bu konuda size katılıyorum ben de ağzına laf vermek istemem bak bak oğluma bakmıyor diye gerçi oğlu kendine ayakkabı almıyorsa sizin suçunuz yok ama eğer huyunu biliyorsanız eşinizin yedek ayakkabı almanız gerekiyordu bu konuda eksiksiniz babamın da pek almak huyu yoktur annem hep gider alır ona pantolon gömlek ne gerekliyse
Ama bu doğru bir davranış değil ki almayınca mecbur alacak sizin annenizde öyle alıştırmış çarşı pazardan tut herşeyi kaynanamla kızı yapar sanki evde erkek yok bu doğru bir tutum değil ki...

Anneye malzeme vermek ki? Bu nasil bir düşünce hani o kadin büyütmüş ya sevgili eşinizi o zaten ne olduğunu biliyordur. Ama su düşünce bana hastalıklı geldi tamam evlendik ettik evimiz kapımız ayri bundan sonra anneyi cikaralim bisey bilmesin, valla anne çocuğunun her halini bilir bunu malzeme olarak görme duyup duyabileceğim en sacma sey hadi sizle ilgili olsa neyse oğlunun neyi malzeme olacak
Evlenene kadar herseyini kendileri yaptiklari icin simdide adamin ayakkabisi olmamasinin suçunu konu sahibine yüklerler niye almadin diye

Annesi oglunu ne kadar tanısada toz kondurmaz eminim.
Bari bi ayakkabı al yinede gezmesin terlikle :KK53:

Ama bu doğru bir davranış değil ki almayınca mecbur alacak sizin annenizde öyle alıştırmış çarşı pazardan tut herşeyi kaynanamla kızı yapar sanki evde erkek yok bu doğru bir tutum değil ki...
Evet doğru değil ama alışmış o şekilde bu yaştan sonra değişir mi bilemiyorum hazıra alışmış almayı erteliyor erteliyor en son almaktan da vazgeçip terlikle gidiyor o yüzden mümkün mertebe siz alacaksınız hani derler ya alışmış kudurmuştan beterdir diye o misal annem de alıştırmamış almıyor babam eski eski geziyor dayanamıyor onun öyle gezmesine gidip alıyor napsın

Eşim ne yazık ki bir ayakkabıyı giyip eskitmeden bir diğerini almayan bir insan.Hatta üç senedir evliyim kendisine hep ben aldım internetten sipariş ettim falan adamın ayakkabı almak tiki gibi birşey sanki.Almıyor kesinlikle.Bugün ayakkabısı tamamen yırtılmış çorabı pislenmiş çıplak ayak bulduğu önü kapalı mavi bir terlikle hastaneye hasta ziyaretine gitmiş onu geçtim oradan çıkıp annesigile gitmiş çorap istemiş annesi onu uğurlarken terlik giydiğini görmüş.Gerçekten şoktayım annesi herşeyi sorgulayan bir insan uyanık yani ilk görüşte hep bir süzer insanı laf eder...Eşime güçlü dur annemin bir sözü vardır "aç gez ama belli etme diye" ne yazık ki eşime bunu öğretemedim çocuk gibi gezmiş bütün gün çok üzgünüm annesine böyle bir malzeme vermesi daha çok üzdü beni ne yapacağım bilmiyorum.Hemen sipariş verdik evde kullanabileceği idarelik bir ayakkabı var şükür ama düştüğü duruma deli oluyorum haksız mıyım?
Ya okurken çok güldüm ya kusura bakmayın 😂😂😂

Eşim zaten buna alışmış bir insan hazır giymiş yemiş içmiş markete bile gitmezmiş ben bu davranışları bıraksın diye uğraşıyorum annesi gibi yapmayı değil.

Diğer sorumlulukları zaten almayın üzerinden ama ayakkabı alma sıkıntısı varsa bunu ustlenebilirsiniz.

Sadece bi cift mi ayakkabısı var 😳
Bizimkinin tişörtlerinin rengine göre ayakkabı dolabı var resmen ve bicogunuda ben zorla aldırmısımdır woww cok güzel durmadımı diye :)

İlk başta bende güldüm olayın detayını bilince kızdım zaten.Benim kinim yok iyi niyetli görmüyorum ve böyle bir insana kendini bu şekilde göstermesine kızdım sadece eşime hep ezik işe yaramaz gözüyle bakmışlar o güçlü duramıyor bunun için çaba bile harcamıyor annesi bile olsa öyle olsun ki hiçbirşey diyemesin ağzını açamasın ama yok...
Siz giydirin ?
Birlikte alısverişe cıkın birlikte ona ait bigününüz olsun alışveriş icin hem kendini değerlide hisseder
Her dk bişey almak zorunda değil üc bes ayda mevsim gecişlerinde bi cıkarsınız üc bes bişey alır dönersiniz
Evli erkegin giyimi eşinden sorulur birazda ne bileyim ütüsüz paspal vs giyinen bi adamın eşinide temiz giydiremiyormu diye sorgularım

Siz herşeyi kayınvalideniz ve kızı yapmıs evde sanki erkek yokmus gbi diyosunuzda. Gerçekten bazı erkekler evde asla iş yapmıyolar çöp at desen gitmezler. Bakkal market hak getire. Napsınlar iş başa düşmüş. Sizin eşiniz demekki çocukluktan uyuşuk. Karakteri böyle. Her sucu annesinde bulmayın. Kendinizide bileylemeyin.
Madem bu adamla evlisiniz ve yapamıyo alamıyo gerçekten siz yardımcı olun eşisiniz. Siz uydurun verin giysin. Birlikte alısverişe cıkın birlikte alın. Ayakkabısı yırtılmış. Hiçmi görmediniz. Yedek bi ayakkabı alıp koysaydınız. Bence sizde salmışsınız.
Benim annem yıllardır babamın kıyafetlerini corabını hazırlar yatagın üstüne koyar. Oda giyer cıkar giderdi. Bende öyleyim mesela. Açıkcası evde düzen olmalı. İnşallah bir yol bulursunuz.❤

Bende annesini bir sonraki ziyaretinde almış olduğu dandik bir ayakkabıyı hediye edecek kadar iyi tanıyorum.Tüm gün öyle gezmesi bence normal değil evi mi yok çorabı mı yok alacak durumu parası olmasa eyvallahta...
Tamam normal degil öyle gezmesi de. Sanki annesi yabancı birisi. Annesinin eline koz verdi felan demissiniz de. Napcak kadın oğlunun dedikodusunu mu yapacak. Emin ol senden daha çok düşünüyordur oğlunu.

Back
X