ters bebek

guloeko

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
99
38
18
32
Kızlar suan 37+4 günlük hamileyim bebeğim saf makat pozisyonunda olduğu için doktorum daha düzelmez 28. Haftadan beri o şekilde 39 haftada sezeryan yapalım dedi 2. Gebeliğim ve ilk doğumum normal oldu 38de birdaha bakalım dedi doğuma gidicegim günde bakacakmis sizce düzelme ihtimali varmı sezaryende beni neler bekliyor nasıl gitmeliyim neler almalıyım çantama Mama gerekli mi ben gelene kadar alayım mi

Son ana kadar bekle bakalım Can'ım dönebilir bence

Banada 36. Haftada aynı şeyi söylediler. Güvenemeyip başla doktora gittim. Sancı başladığında bile dönebilir. Dönmedi diye haftalar önce sezeryan tarihi verilmez dediler.
Gerçi yine sezeryan oldum ama başka sebebplerle acilen girdim..

Benim oğlum şimdiden doğum pozisyonundaymış öyle dedi Dr daha 34.haftamızdayız döner İnşallah gülüm

Bazi drlar hemen sezeryan diyebiliyr. Eger doktoruna guvenmiyrsan baska doktra da git derim :) ins hayrlisyla norml olur

Ben de tersmişimdoğumda doğumda doğumda dönmüşüm tabi herkeste aynı olacak diye bir kaide yok

Canım bende 34 haftadayım bugün kontrole gittim bebişim ters bi aya yakındr ayın 17 de gel bakalım düzelmezsse sezeryan dedi inşallah döner umudum

Benim.dogum sancılarım çok sık oluyor yani yalancı sancılar o yüzden doktor bu şekilde sancılı devam edersen rahim yumuşamış açılma olur ve bebek tersten gelebilir dedi doktoruma güveniyorum Allah razı olsun kendisinden 5 vakit namazında normal doğum destekçisi ama benim durum bu olunca oda bebeği ve beni riske atmak istemiyor 39da yine bakacak ve donmediyse hala aynı şekilde duruyorsa sezeryana giricem kendisine çok güveniyorum 2 doktora daha gittim nst sonuçları hep sancılı olduğundan heran doğum başlayabilir diyorlar

Nstde sancıların kaç çıkıyo ve kaç haftalık hamilesin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…